Ebay - 93

• 62 310
  • 796
  •   1
Отговори
# 45
  • Пловдив
Я разгледай хубаво това от вчера, сумата същата ли е, от кой е?

# 46
  • Пловдив
 Peace Каква беше тази новина по ТВ за хакерска атака на ибей  newsm78 Не успях да чуя подробности, но бях спечелила търг и се опитвах да платя и ми се зареждаше странно страницата - отпред се изписжаше rover.... Помислих, че при мен се е появил вирус  Rolling Eyes

# 47
Peace Каква беше тази новина по ТВ за хакерска атака на ибей  newsm78 Не успях да чуя подробности, но бях спечелила търг и се опитвах да платя и ми се зареждаше странно страницата - отпред се изписжаше rover.... Помислих, че при мен се е появил вирус  Rolling Eyes
Новината по ТВ не съм я гледала, но снощи, на заглавната страница на Ибей, имаше съобщение всички потребители да си сменят паролите.

# 48
  • Пловдив
Оф значи..с това свързване с продавача много ме дразнят ибейци, не искам да отварям кейс..Търговецът ми е готин, купувам от него от години. Crossing Arms

# 49
Горгона, избери от причините Other и няма да се отвори кейс.

# 50
  • Пловдив
Късно е, говорех и по телефона и се прецаках като новобранец  Embarassed

# 51
  • Пловдив
Новината по ТВ не съм я гледала, но снощи, на заглавната страница на Ибей, имаше съобщение всички потребители да си сменят паролите.
Peace Да, има го http://www.ebay.com/reset?_trkparms=clkid%3D7077235326840252859
Мразя да си сменям паролите, но май се налага този път. Чакам да свърши един търг, че съм пуснала снайпер и после ще сменям /дано не е късно/ Mr. Green

# 52
  • Варна
Peace Каква беше тази новина по ТВ за хакерска атака на ибей  newsm78 Не успях да чуя подробности, но бях спечелила търг и се опитвах да платя и ми се зареждаше странно страницата - отпред се изписжаше rover.... Помислих, че при мен се е появил вирус  Rolling Eyes

А вие след като ги сменихте какво е положението със снайпера.Аз влизам със старата парола.При вас така ли е?

П.П Благодаря сега видях къде е   bouquet

Последна редакция: чт, 22 май 2014, 13:52 от desuri

# 53
desuri, влязох със старата парола и я смених с новата.

# 54
  • Варна
Здравейте,
Искам да Ви помоля за помощ. Взех бяла пола от ибей, пишеше нова без етикет. Онази вечер си я взех от превозвача и гледам няколко малки оранжеви точки и едно бледо жълто петно отпред. Много се ядосах и писах на продавача да ми връща парите и че не е коректно от нейна страна да пише, че е ново, а да е с петна. Иначе като пари не съм дала много 4,90п полата + доставката до английски адрес. Сега тя иска да й върна полата и след като я получи, щяла да ми върне парите.
Как да постъшя според Вас ?
Предварително Ви благодаря!

# 55
  • Пловдив
Здравейте,
Искам да Ви помоля за помощ. Взех бяла пола от ибей, пишеше нова без етикет. Онази вечер си я взех от превозвача и гледам няколко малки оранжеви точки и едно бледо жълто петно отпред. Много се ядосах и писах на продавача да ми връща парите и че не е коректно от нейна страна да пише, че е ново, а да е с петна. Иначе като пари не съм дала много 4,90п полата + доставката до английски адрес. Сега тя иска да й върна полата и след като я получи, щяла да ми върне парите.

По правило връщането е за сметка на купувача, помисли си дали си струва.Другия вариант е да дигнеш кейс за стока, неотговаряща на описанието и да искаш частичен рефън.

# 56
  • Варна
Здравейте,

По правило връщането е за сметка на купувача, помисли си дали си струва.Другия вариант е да дигнеш кейс за стока, неотговаряща на описанието и да искаш частичен рефън.

Отворих кейс за стока, неотговаряща на описанието и това беше отговора на продавача. Ако трябва да пращам от тук, няма да излезе никаква сметка. Но пък едва ли ще се изперат, за да мога да я нося Sad

# 57
  • Пловдив
Такива са правилата..Щом ти е предложила рефънд срещу връщането - няма как да отсъдят друго, ако стигнете до екскалация.Опитай с химическо чистене.
Аз на " ново без етикет" не се връзвам по същите причини.

# 58
  • Варна
Такива са правилата..Щом ти е предложила рефънд срещу връщането - няма как да отсъдят друго, ако стигнете до екскалация.Опитай с химическо чистене.
Аз на " ново без етикет" не се връзвам по същите причини.

Значи по-добре да се откажа. А как мога да проверя колко ще ми излезе, ако се изпрати от Лондон ? Свекърва ми ще ходи при зълва ми на бебе и мога да им го пусна, но правилно ли е първо тя да си получи стоката и чак тогава да ми връща парите ?

Много ти благодаря, Горгона   bouquet. ДОсега съм купувала обувки без кутия, но не и дрехи без етикет. Явно няма да повторя.

# 59
  • Пловдив
Да, правилно е първо тя да си я получи, за цената от Лондон -провери в сайта на Royal Mail.

Общи условия

Активация на акаунт