Ebay - 93

• 62 318
  • 796
  •   1
Отговори
# 60
  • Варна
Да, правилно е първо тя да си я получи, за цената от Лондон -провери в сайта на Royal Mail.

bouquet

# 61
Я разгледай хубаво това от вчера, сумата същата ли е, от кой е?
pak sam az  Embarassed
ето това е:  Rolling Eyes Refund (Unique Transaction ID # 6M249324WFN)
See related 47P60102SY9091212

Original Transaction
 Date  Type  Status  Details  Amount
 Apr 16, 2014 Payment To 饶绍平  RefundedThe seller has refunded this payment in full.The seller has refunded this payment in full.  Details -£6.99 GBP  

Related Transactions
 Date  Type  Status  Details  Amount
 Apr 16, 2014 Charge From Credit Card  CompletedYour transfer from your credit card to your PayPal account is complete.Your transfer from your credit card to your PayPal account is complete.  Details €8.83 EUR  
 Apr 16, 2014 Currency Conversion  Completed  Details -€8.83 EUR  
 Apr 16, 2014 Currency Conversion  Completed  Details £6.99 GBP  
 May 21, 2014 Refund  Completed  ... £6.99 GBP  
 May 21, 2014 Currency Conversion  Completed  Details -£6.99 GBP  
 May 21, 2014 Currency Conversion  Completed  Details €8.83 EUR  
 May 21, 2014

[/

Звъннах тази сутрин в банката, да попитам за постъпила сума от 8.83Е. Няма такава сума!!
Възможно ли е това да не се види в банката?  Rolling Eyes

Последна редакция: пт, 23 май 2014, 09:53 от KRISTI4

# 62
  • Пловдив
Сумата е върната, пише го черно на бяло!В банката няма как още да я виждат, трябва да минат 2-3 работни дни за осчетоводяването в картата.Това го коментираме средно през 4-5 странци, има го и в често задаваните въпроси.

# 63
Сумата е върната, пише го черно на бяло!В банката няма как още да я виждат, трябва да минат 2-3 работни дни за осчетоводяването в картата.Това го коментираме средно през 4-5 странци, има го и в често задаваните въпроси.
да, ясно благодаря!
очаквах и имейл от пейпал, че имам върната сума,  но няма  Rolling Eyes.
както и да е, благодаря Горгона   bouquet

# 64
Здравейте! Искам на всяка цена да спечеля един търг. И въпросът ми е кое е по добре ръчно да наддавам или да ползвам снайпер.

# 65
Здравейте! Искам на всяка цена да спечеля един търг. И въпросът ми е кое е по добре ръчно да наддавам или да ползвам снайпер.

няма 100% гаранция нито със снайпер, нито с ръчно наддаване  Simple Smile Снайпер може и да не стреля, ако стъпката на наддаване ще бъде по-голяма отколкото твоята крайната сума..

# 66
Благодаря ви много за отговора! Ще пиша на продавача да го питам за каква сума би ми продал без търг.

# 67
fandango, радвам се да те "видя" пак в темата  Hug

# 68
  • Пловдив
Ха, fandango , привет, отдавна не сме те чели  Hug

# 69
Aia'  Горгона

О, момичета, здравейте   bouquet  Hug
 благодаря ви за мили думи  Blush И аз много ви се радвам, нямаше ми известно време в  страната, та изобщо нито в една тема не съм писала  Grinning Ще се появявам по-често вече))
  Hug

# 70
Здравейте!
Играх на един търг и го спечелих. Но нямат доставка до България. Попитах продавача дали могат да направят изключение. Имам съобщение от него. То е следното:
"Thanks for buying. Are you collecting or do you have a UK postal address
Regards"
Какво означава това newsm78

# 71
  • Sofia
Здравейте!
Играх на един търг и го спечелих. Но нямат доставка до България. Попитах продавача дали могат да направят изключение. Имам съобщение от него. То е следното:
"Thanks for buying. Are you collecting or do you have a UK postal address
Regards"
Какво означава това newsm78

Ами, как какво означава? Simple Smile Написал ти е дали ще вземеш артикула лично или ще му предоставиш UK адрес, за да ти го прати. Условията на търга са били ясни, не виждам защо си очаквала, че за теб "ще направи изключение". Peace

# 72
  • Пловдив
Първо се гледат условията на продавача, щом играете на търг - значи сте наясно и ви устройват.Хората плащат такси за всеки търг и всяка продажба, поне им четете опциите в обявите.

# 73
Благодаря ви! Намерих адрес в Англия, но сега иска да се свържа с продавача да определи цената на доставката. /Please contact the seller to request total for the freight shipping fee./Бихте ли ми помогнали какво точно да му пиша, английският ми не е много добър. По скоро ме интересува какво трябва да съдържа съобщението. Нещо от сорта "моля да определите такса за доставка" ли?

Последна редакция: нд, 25 май 2014, 23:58 от white duck

# 74
  • ВАРНА
Здравейте,днес си смених паролата в Ибей,смених и в Goofbid,заредих снайпера за 2 обяви и гледам,че съм ги изпуснала - не е станало логването в Ибей  newsm78 Търся мейл,за да пиша на Goofbid,обаче ми дава само фейсбук,а ако започна чат с тях незнам ще устоя ли на темпото на английски.... Някой ако е имал такъв проблем моля да ме насочи  Praynig

П.П. А как ме е яд,че беше обявата за нови маратонки Адидас и така ми трябваха за бягане  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт