Ebay - 93

• 62 321
  • 796
  •   1
Отговори
# 75
  • Sofia
Благодаря ви! Намерих адрес в Англия, но сега иска да се свържа с продавача да определи цената на доставката. /Please contact the seller to request total for the freight shipping fee./Бихте ли ми помогнали какво точно да му пиша, английският ми не е много добър. По скоро ме интересува какво трябва да съдържа съобщението. Нещо от сорта "моля да определите такса за доставка" ли?

white duck, бих се опитала да ти помогна, но не разбирам точно какъв е случаят. Rolling Eyes Как намери адреса в UK? Най-лесният начин е да ползваш услугите на превозвач, т.е. да пратиш стоката до техния адрес – елементарно е, но..., пак казвам, не знам точно за какво става на въпрос. Peace

# 76
Black Cat 13, много ти благодаря!
Аз дадох адреса на мои приятели в Лондон. Продавачът е от Манчестър. Когато преминах към плащане стигнах до следното: Please contact the seller to request the total for the courier fee. В същото време продавачът ми пише съобщение след като осъществя плащането да му изпратя адреса си. Просто не е посочена сума за доставка и няма как да се сметне цялата сума за да приведа парите. Не знам какво се иска от мен, да не би да иска да посоча превозвач, а аз не съм запозната с английските куриери.

Последна редакция: пн, 26 май 2014, 08:19 от white duck

# 77
  • София
Black Cat 13, много ти благодаря!
Аз дадох адреса на мои приятели в Лондон. Продавачът е от Манчестър. Когато преминах към плащане стигнах до следното: Please contact the seller to request the total for the courier fee. В същото време продавачът ми пише съобщение след като осъществя плащането да му изпратя адреса си. Просто не е посочена сума за доставка и няма как да се сметне цялата сума за да приведа парите. Не знам какво се иска от мен, да не би да иска да посоча превозвач, а аз не съм запозната с английските куриери.
Според мен трябва да въведеш в акаунта си английския адрес като втори адрес за доставка. Тогава преди плащането избери този адрес, за да може да ти излезе сумата за доставка. Продавача също ще види адреса ти по този начин. След което отделно може да му го потвърдиш и в съобщение.
Ти сигурно в момента си само с български адрес в профила и затова нямаш сума за доставка.

# 78
Здравейте момичета. Получих мейл от ebay че трябва да си сменя паролата. Дали е реален?

# 79
Здравейте момичета. Получих мейл от ebay че трябва да си сменя паролата. Дали е реален?

всички са получили такива имейли, имаше хакерска атака, при това май преди един - 2 месеца  Mr. Green но сега изтече информацията в медии и се наложило ибей да се размърдат лекичко. Смени паролата, не се притеснявай. пише го на всяка една страница в сайта

# 80
момичета искам да си взема нещо но уж пише че е с безплатна доставка ми дава че освен нея има и платена ако спечеля търга дали търговеца ще си сложи платената доставка или ще мога даси говзема на безплатна.

# 81
момичета искам да си взема нещо но уж пише че е с безплатна доставка ми дава че освен нея има и платена ако спечеля търга дали търговеца ще си сложи платената доставка или ще мога даси говзема на безплатна.
Провери хубаво условията на безплатната доставка - дали е с обикновена поща или е лично взимане от адреса на продавача.

# 82
Free shipping

Bulgaria

Economy Int'l Shipping

Estimated between Wed. Jun. 11 and Fri. Jul. 4
Seller ships within 1 day after receiving cleared payment.
US $2.59

Bulgaria

Standard Int'l Shipping

Estimated between Wed. Jun. 11 and Fri. Jul. 4
Seller ships within 1 day after receiving cleared payment.

това пише

# 83
В такъв случай, при самото плащане, ти ще си избереш доставката.

# 84
благодаря

# 85
Ros@linda, благодаря ти Hug Въпреки, че и в акаунта и като адрес за доставка бях посочила английския, искаше първо да се свържа с продавача, за да обяви сумата за доставка.

# 86
Уф и аз покрай хакерската атака...моята парола я оправих, че си зная мейла, обаче...с на мъжО има проблем и дайте идея какво да го правя  ooooh!
Пробва се вчера да влезе в акаунт, но иска смяна на паролата, други опции няма. Мейлът не си го знае, телефонът...си мислихме, че е моят, защото поне така завършва, но и това не е сигурно какво е писано...Има ли някъде, където може да се провери с кой мел или какъв регистриран телефон има (в браузера не става, че той и там не си ги запомня). Двата варианта, които аз виждам е връзка с Къстъм серввиса, на когото какво и как ще доказваме не зная  Crazy или да дам нов имел за регистрация, но тогава му изчезва старият акаунт или  newsm78
Кажете какво да го правя?

# 87
  ooooh! аз също теглих тегло с тази смяна на парола  Crazy
Няма ли вариант да си провери всички пощи, които ползва за потвърдителното писмо за регистрация? Ние имаме 6 пощи и бая ровене падна докато го открия. Сега съм си написала на текстов файл цялата информация, защото бая се препотих онзи ден.

# 88
Аника  Confused за съжаление не, имаме десетки мейли, но този неговият не си го зне... Embarassed

# 89
anny_

Grinning вариантът с проверка на пощата е най-добър)) Той често ли пазарува? Нали за всяка покупка идва потвърдителен имейл... значи той е регистриран с тази поща, където идват подобни имейли.

докато писах, ти си отговорила, но някъде идват потвържденията, нали? ако ще говориш с CS - остава се вариантът с IP-та. То ест ако влизате например от един компютър - има история на влизанета.

още за какво се сетих - аз когато сменявах - минах само с ID-то  Peace пробвайте с него, аз смених паролата по-рано от както са започнали да идват тези имейли! не ми са искали моят адрес, само айдито!

Последна редакция: вт, 27 май 2014, 18:38 от fandango

Общи условия

Активация на акаунт