Ebay - 93

• 62 340
  • 796
  •   1
Отговори
# 105
Мисля, че до 48 часа трябва да потвърди или отхвърли офертата ти, или да предложи нова.

# 106
  • Пловдив
Здравейте, имам следния въпрос - купих няколко дребни неща от китайски търговец, всичко за около 13 паунда, с free пощенски. Да пиша ли на продавача да прати всичко заедно или не? Върти ми се из главата нещо че мога да искам да ги комбинира и да ми намали цената, така ли е?

# 107
  • Пловдив
Здравейте, имам следния въпрос - купих няколко дребни неща от китайски търговец, всичко за около 13 паунда, с free пощенски. Да пиша ли на продавача да прати всичко заедно или не? Върти ми се из главата нещо че мога да искам да ги комбинира и да ми намали цената, така ли е?

След като доставката е безплатна, какво точно искаш да ти намаля?

# 108
  • Пловдив
За продавача би трябвало да има разлика между това дали ще ми прати 10 отделни пратки или една обща. Някъде бях чела че може да ми даде отстъпка от общата цена при условие, че комбинира пратките в една. Питам хората с повече опит дали е вярно това?
Благодаря!

# 109
  • Пловдив
Отстъпка може да има само от транспортните разходи на няколко неща от един търговец и то при условие, че той го предлага, изобщо не е длъжен принципно, да не говорим пък да намаля от продажна цена.

# 110
  • Пловдив
Отстъпка може да има само от транспортните разходи на няколко неща от един търговец и то при условие, че той го предлага, изобщо не е длъжен принципно, да не говорим пък да намаля от продажна цена.

Благодаря! Заблудила съм се явно.  Hug

# 111
  • ВАРНА
Мисля, че до 48 часа трябва да потвърди или отхвърли офертата ти, или да предложи нова.

Благодаря за отговора  Hug

Моля,предложете друг снайпер,с Goofbid не се получават нещата и след смяна на паролата няколко пъти  ooooh! Предполагам няма да е проблем да се регистрирам и на друго място  newsm78

# 112
Момичета ,  Simple Smile и от мен благодаря за темата . Имам нужда от съвет . Спечелих обувки с описание Leather - оказаха се изкуственяк .... Не че съм дала много пари /7 пауда/ , но мразя да ме заблуждават така . Та,  какво ще ме посъветвате case или само отрицателна оценка . Благодаря !

# 113
момичета, моля помагайте.

Не си получих пратката (минаха 35 дена. Писах на продавача, той отговори , че няма проблем да изпрати отново. Аз му казах, че не съм съгласна да чакам повече, искъм пълно възстановяване на сумата. Той се съгласи.
изпрати ми това съобщение  Rolling Eyes

Hi cy_a,
xiaomei886809 recently opened a cancel transaction case for an item you recently purchased: Kids Baby Girl Summer Braces Skirt Top T Shirt Short Pants Set Outfit Clothes.

Reason for cancel transaction request: The seller did not provide a specific reason.

Click the "Respond now" button to accept or decline this cancellation.

If you don't take action by May-28-2014, the seller will be able to cancel the purchase without your consent.

You can view the case anytime in the Resolution Center.

Така ли трябва да постъпи продавача? Или да отварям аз диспута?  Rolling Eyes

да се самоцитирам и питам Simple Smile
Момичета, чак днес ми дойде известие (платено на 16.04.2014), че имам получена пратка в пощата. Продавача ми върна парите. Трябва да платя отново, така ли? Първо да му пиша на продавача. Изобщо бихте ли ми казала какво да правя сега?
Много благодаря!

# 114
  • Пловдив
KRISTI4 , пиши на продавача, че си получила пратката и да ти даде имейл ,  на който да пратиш парите.Става с функцията send money на PayPal, като таксата за изпращането ще е за твоя сметка.

# 115
да, веднага му писах още тази сутрин, че пратката я получих едва днес.
Горгона, а значи ще плащам чрез имейл, който директно ще ме препрати  пейпал акаунт , така ли? Няма да плащам чрез ибей, както обикновено "купи'  Rolling Eyes
благодаря!

# 116
  • Пловдив
Как през ибей, бе жена? Нали вече си купила, неполучила , развалихте сделката и ти върнаха парите?? Сега ти идва пратката, като съвестен човек с базов морал му пращаш парите за нещото, защото все пак си го получила.За ибей въпросът е приключен, просто ти постъпваш правилно и не набутваш търговеца, това е.

# 117
  • Варна
И да допълня, че имаш право на 3 оферти за даден търг.

# 118
Моля,предложете друг снайпер,с Goofbid не се получават нещата и след смяна на паролата няколко пъти  ooooh! Предполагам няма да е проблем да се регистрирам и на друго място  newsm78
Аз ползвам този http://www.biddingscheduler.com/
Логваш се с името и паролата от Ибей.

Момичета ,  Simple Smile и от мен благодаря за темата . Имам нужда от съвет . Спечелих обувки с описание Leather - оказаха се изкуственяк .... Не че съм дала много пари /7 пауда/ , но мразя да ме заблуждават така . Та,  какво ще ме посъветвате case или само отрицателна оценка . Благодаря !
Не бързай с отрицателната оценка. Пиши първо на продавача и виж той какво ще ти предложи.

# 119
Здравейте, имам следния въпрос. Поръчах си от американския ибей два лака, платени са на 29.04 с очаквана доставка 12-22.05. Все още не съм получила поръчката, ходих в пощата и звънях на някакъв разпределителен център, но казаха че няма получена поръчка за мен. Какво са правя?

Общи условия

Активация на акаунт