Ebay - 93

• 62 446
  • 796
  •   1
Отговори
# 225

Малко Сладко Коте

Изпращане на книги винаги струва по-евтино отколкото на други стоки   Simple Smile например съгласно калкулатора на Роял мейл 250 г пакет струва £3.65 , 0.5 кг печатни издания - £2.90

# 226
  • Пловдив
Така е, наистина, скоро и аз купувах книги и ми стори подозрително евтина цената, която платих за P&P.

# 227
Здравейте!

Разбрахме се с продавача. Тъй като е нова в ибей, се е объркала и вместо да отвори кейс за разваляне на сделката, е направила такъв за неплатена стока.
Приятен уикенд и благодаря на всички за съветите и коментарите! Бяха ценни!

# 228
Здравейте, момичета! Днес продавач ми отбеляза, че ми е изпратил рефънд за неполучена стока. След колко време се отразява в сметката ми и дали ще мога да ползвам тази сума? И бихте ли казали как трябва да изглежда в пай пал отразено това?

# 229
  • Luxemburg
Продуктът е от частно лице и естествено няма как да го върна. Нито аз искам да платя 12€, а сигурно и тя няма да иска.
Здравейте. Извинявам се, че така се намесвам във Вашия разговор, но за жалост Вие трябва да платите таксата за връщането на продукта, освен ако не е изпратен от държавата, в която се намирате... Много е кофти и не си струва да връщате продукт, който струва колкото или около таксата за връщане...
Ами не е точно така. В обявата го е описала нов, а той видимо има следи от лека употреба, приложила съм и снимки. Ако отворя кейс със сигурност ибей ще решат в моя полза като видят снимките. Писах и на момата (и то на мейла от пейпал че иначе през ибез няма как освен да отворя кейс) и и казах че съм леко разочарована като съм видяла черните следи на петата, а тя ми отвръща че тя е разочарована че аз съм разочарована и че детето ги било обуло за малко в кухнята докато решат че са и твърде големи -  I can see they look as if the the colour had faded, but this is only from being washed. Нито ми предлага компенсация, нито връщане така че ще си преглътна загубата и толкова. Няма смисъл да се разправям.

# 230
  • Пловдив
Здравейте, момичета! Днес продавач ми отбеляза, че ми е изпратил рефънд за неполучена стока. След колко време се отразява в сметката ми и дали ще мога да ползвам тази сума? И бихте ли казали как трябва да изглежда в пай пал отразено това?

Ако си плащала от акаунта си в ПП - сумата ще е налична в баланса ти там и ще може да я ползваш веднага.Ако си плащала от картата - ще се осчетоводи от банката ти за 3-5 работни дни.

# 231
Продуктът е от частно лице и естествено няма как да го върна. Нито аз искам да платя 12€, а сигурно и тя няма да иска.
Здравейте. Извинявам се, че така се намесвам във Вашия разговор, но за жалост Вие трябва да платите таксата за връщането на продукта, освен ако не е изпратен от държавата, в която се намирате... Много е кофти и не си струва да връщате продукт, който струва колкото или около таксата за връщане...
Ами не е точно така. В обявата го е описала нов, а той видимо има следи от лека употреба, приложила съм и снимки. Ако отворя кейс със сигурност ибей ще решат в моя полза като видят снимките. Писах и на момата (и то на мейла от пейпал че иначе през ибез няма как освен да отворя кейс) и и казах че съм леко разочарована като съм видяла черните следи на петата, а тя ми отвръща че тя е разочарована че аз съм разочарована и че детето ги било обуло за малко в кухнята докато решат че са и твърде големи -  I can see they look as if the the colour had faded, but this is only from being washed. Нито ми предлага компенсация, нито връщане така че ще си преглътна загубата и толкова. Няма смисъл да се разправям.

Хм, много странно. Детето само ги е пробвало, а тя чак ги е мила/прала??? Thinking Thinking Thinking

# 232

Ако си плащала от акаунта си в ПП - сумата ще е налична в баланса ти там и ще може да я ползваш веднага.Ако си плащала от картата - ще се осчетоводи от банката ти за 3-5 работни дни.

През пейпал съм плащала. Благодаря много, Горгона   bouquet

Последна редакция: пн, 30 юни 2014, 21:54 от huliganka

# 233
Здравейте,

Тази вечер ми се случи нещо странно. В списъка ми с история на покупките не ми се показват всички направени покупки  Sad. Много добре си спомнях, че съм купила нещо, дори периода си спомнях, но в списъка го нямаше. Открих го успешно в мейловете за плащане от пейпал.

Случвало ли ви се е такова нещо? Да не би грешката да е някъде из моя телевизор? Разцъках всички опции на историята на покупките, архив за 2014, всичко - не помогна. Покупката ми - направена някъде в началото на май - не се вижда никъде. Мисля, че и други не се виждат, но не ми се занимава да проверявам. Купувала съм я на търг, но други спечелени търгове и преди, и след нея си се виждат отлично. Продавачът още си го има, не е изчезнал. Странно... newsm78 Ще съм признателна, ако някой има идея защо стана така и мога ли нещо да направя.

# 234
Здравейте на всички. Влизам само да Ви препоръчам едни уникални тениски, а за дамите има и клинове - лично аз закупих няколко потника от този продавач и съм адски доволен : http://www.ebay.com/usr/yizzam

# 235
Pump17

да, случват се такива неща  Wink Сайтът понякога бъгва и тогава виждаш само някои от покупките си. После пак излизат наяве

arrival

Тениските са много хубави и по изпълнението си  приличат на the Mountain. Обаче като гледам, материалът им е Microfiber / Spandex. можеш ли да споделиш - дали запарват? Все пак лятото тук е по-горещо отколкото в Германия  Laughing

# 236
  • София
  bouquet Благодаря ви за инормацията за доставката на печатни издания, не знаех, че има подобна политика! Значи, мога да си поръчвам по-спокойно книги, мислех, че ще излезит златни тези доставки, но те хората са го измислили.

# 237

arrival

Тениските са много хубави и по изпълнението си  приличат на the Mountain. Обаче като гледам, материалът им е Microfiber / Spandex. можеш ли да споделиш - дали запарват? Все пак лятото тук е по-горещо отколкото в Германия  Laughing

Ами... Сама си си отговорила  Flutter Тук е 12 градуса и потниците не запарват, но в България ако е 25 градуса може да е различно... Но планирам септември да си поръчам и блузи с дълъг ръкав от тях. Аз не съм привърженик на тези със животните, но пък арт колекциите им са убийствени  baby_neutral

# 238
arrival

Да, разбрах)) Но просто има "дишащи" платове, и реших да попитам.

# 239
Здравейте на всички. Някой има ли опит с доставка от ebay.com от Хон Конг с FedEx? Има ли шанс за митница или ти я носят директно до адрес?
Благодаря на отзовалите се. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт