Ebay - 93

• 62 419
  • 796
  •   1
Отговори
# 315
  • Пловдив
Знам какво имахте предвид и точно в тази връзка отговорих.Фирмите взимат по 15 паунда на километър средно за взимане от адрес.В темата за превозвачите-посредниците има всички фирми на първа страница, потърсете.

# 316
  • София
Знам какво имахте предвид и точно в тази връзка отговорих.Фирмите взимат по 15 паунда на километър средно за взимане от адрес.В темата за превозвачите-посредниците има всички фирми на първа страница, потърсете.

Много благодаря за съдействието Simple Smile

Хубав, слънчев и усмихнат ден Ви желая Simple Smile

# 317
  • Пловдив
 bouquet  bouquet  bouquet  
Благодаря на всички ето от тук обещаха да ми съдействат за доставка от Испания

https://www.facebook.com/pages/Shopping-Hunters/589270027772166

да добавя че за този уред http://www.ollagm.com.es/olla-gm-d-6l-freidora-tapa-doradora.html с доставка до БГ излиза 191 лв , а като дойде тук се калкулират допълнително 3лв/кг

Ако има още желаещи да се включат - да заповядат - тези дни ще пускам поръчка
а на кой адрес в испания се поръчат нещата,не го виждам нещо  Rolling Eyes

не съм питала на кой адрес - тъй като те поръчват от сайта  /не аз /
Днес пуснаха поръчката надявам се след 20 дена да се похваля в темата с кукърите с нов мултикукър  Laughing

От фирмата Shopping-Hunters ми предложиха да се възполвам от намаленията в испанската зара и още няколко други Испански сайта, но в предвид инвестицията с кукъра този месец ще се въздържам от още шопинг  Laughing

# 318
Здравейте, информацията на първа страница е огромна, затова питам тука-когато продам дадена стока купувача ли поема разходите, поделят ли се, или примерно аз я заплащам, а той после ми ги връща ? Може да ми е смешен въпроса, но не попаднах на точна информация Simple Smile Пък и най-добре директно от хора с опит да я получа   bouquet

# 319
  • Пловдив
Здравейте, информацията на първа страница е огромна, затова питам тука-когато продам дадена стока купувача ли поема разходите, поделят ли се, или примерно аз я заплащам, а той после ми ги връща ? Може да ми е смешен въпроса, но не попаднах на точна информация Simple Smile Пък и най-добре директно от хора с опит да я получа   bouquet

Информация има, просто трябва да се чете, в самия ebay  си има цял раздел How to sell?
При продажба купувачът плаща, а след това продавачът изпраща .Дължат се такси за всеки листнат търг и процент от всяка продажба.

# 320
здравейте, имам регистрация в ибей.ко.юк ако искам да купя нещо от .ком. трябва ли да имам друга регистрация за там? мерси

# 321
  • Sofia
здравейте, имам регистрация в ибей.ко.юк ако искам да купя нещо от .ком. трябва ли да имам друга регистрация за там? мерси

Не, не трябва. Peace

# 322
да обаче не мога да вляза ... дали не бъркам някъде а в ко.ук си влизам без проблем Simple Smile
нищо мерси, ще се мъча Simple Smile

# 323
  • Sofia
   Хм, не знам какъв може да е проблемът. Rolling Eyes С моето име и парола влизам безпроблемно в .com / .co.uk / .de, така че вероятно пречката е някъде другаде.

# 324
  • София
Здравейте.
Бих искала малко помощ. Hug
Искам да кухя адаптори за бебешка количка.Няма ги в Европа,само в Америка.
Намерих ги в ebay,с доставка до Англия.
Струват 15 лири, и 10 лири доставка.
Въпросът ми е, трябва ли да плащам някакво ДДС и мито?
Благодаря предварително за отговора.  bouquet

# 325
имам нужда от купон за ,,,%, някой би ли споделил ако знае Simple Smile мерси

# 326
  • Sofia
Здравейте.

Евентуално при влизането на стоките в UK ще ти се наложи да платиш някакво ДДС, ако правилно съм разбрала, че искаш да ги поръчаш до английския адрес на някой превозвач. Peace Но за толкова малка сума дълбоко се съмнявам, че ще ти се начисли нещо, така че – по-вероятно не. Peace

# 327

Не съм сигурна, че разбрах  newsm78 Купон за...?

# 328
  • Пловдив

Тук кодовете за намаления са изключително редки, много често и персонални.Това не е онлайн магазин, а платформа с хиляди търговци.

Здравейте.

Погледна първа страница, има отговор на въпроса ти...Ще дължиш ДДС само.

# 329

Не съм сигурна, че разбрах  newsm78 Купон за...?

5% , 10%..... за намаление:)

Общи условия

Активация на акаунт