Табу ли е риминга сред българските жени?

• 18 943
  • 111
  •   1
Отговори
# 45
Прочетох цялата тема, е не разбрах аджаба дали е табу тоя риминг  newsm78

# 46
Не съм им светила на хората, но според мен българинът наистина има много сексуални табута- но това не е лошо. В крайна сметка сме стара култура, а това значи, че хората по някакъв начин владеят част от импулсите си и не допускат да задоволят абсолютно всяко желание. Тоест подчиняват сексуалността си на традицията- което си е вид дефиниция за табу.

На Ванко му се иска всичко, щото е сбъркан, няма цел в живота и си мисли, че като опита всичко най-разпасано, странно и дори неестетично, ще се изкефи. Ама няма, пак ще си остане незадоволен психар.

# 47
Винаги лижа дамата отзад, въпрос на престиж.

# 48
Гнусно...  Sick Sick Твърдо против!

# 49
Защо когато хора по искат нещо различно от стандартен секс са обявявани за психопати?
Може просто да са по-любознателни,а и все пак живота е един миг,а те бързат да му се насладят по всякакъв начин.
Ама хората понякога знаят какво точно искат ,а пък често са обвинявани в лудост.

# 50
Защо когато хора по искат нещо различно от стандартен секс са обявявани за психопати?
Не знам, но подкрепям мнението ти напълно.

# 51
Защото са хора. Всъщност ако се замислиш, подхождайки животински, няма такова нещо като нестандартен секс, всичко приятно е позволено.

А случаят на Ванко е частен.

# 52
Кое му е по специалното на Ванковия случай?

# 53
Според мен - нищо, но имай предвид, че форумките от БГ-мамма не правим таквиЗ неща  Crazy

# 54
 Като гледам, все ще се намери някоя навита Grinning

# 55
Кой знае какви скрити лимонки са всъщност тези Бг -мамита?
Който го прави все пак казва че е приятно  ок
,но аз не мога да разбера тези които и хал хабер си нямат от тези неща
никога не са ги пробвали как се оказаха толкова компетентни

# 56
Дороти ей са те разпнаха  Crazy

# 57
Кое му е по специалното на Ванковия случай?

Такъв, че проблемът му не е само в секса, а и в общата увереност.

Разбира се, че хората правят много неща, само че не ги разграничават, не им придават чак такава ценност.

Замислете се: дали нестандартният секс щеше да възбужда, ако не можеше да се контрастира със скучния и стандартен (да кажем мисионерска поза на тъмно в петък вечер...)

В крайна сметка увереният човек знае, че не е толкова до техниката на секса, затова вторачването в нестандартното говори за тревожност, за някакво компенсиране на липси.

Пак казвам- има разлика между правенето и вторачването.

# 58
Защото не споделям общото мнение

# 59
Защото не споделям общото мнение

А кое е общото мнение. До тук само една дама се изказа конкретно.

Общи условия

Активация на акаунт