Перфектната бебешка стая

• 5 266
  • 6
  •   1
Отговори
  • София
Как си представяте идеалната стая за бебето?

# 1
Серия HENSVIK + стени в розово, синьо или бежово  Simple Smile

# 2
Ах, да имахме Икеа във Варна, много работи бих си представяла!  Simple Smile

Гардероба в детската (бебешка) стая ни е от Икеа, бял е, но не е от детските серии. Забравих, Хемнес ли беше...  Thinking  Сега искам още детски неща да купя, но ще поръчваме по Еконт, голяма галимация... Що не вземат да направят така дългопланираната Икеа във Варна?!

# 3
Всички снимки които сте показали са хубави  Hug Ние тук си имаме и Икеа и Джъмбо и още много подобни магазини  Mr. Green Та като дойде и нашия ред да купуваме  ooooh! ще се видим в чудо сигурно  Mr. Green

# 4
  • София !
Мен ми харесва такава :

или такава :

# 5
  • София
Според мен бебешката стая трябва да е светла, топла, уютна. Задължително за мен са белите мебели или от естествена дървесина (бреза или друго светло дърво) и цветните акценти, но не в натрапващи се цветове. Розовото бих го изключила. В бебешката стая трябва да има люлеещ се стол и книжки с приказки.
Не харесвам да има акценти, които да разделят децата по пол - аплицации с барбита, спайдърмен, принцеси, коли и т.н.

Харесват ми тези:

Скрит текст:

Ето и няколко икейски:

Последна редакция: сб, 17 май 2014, 19:21 от Госпожица Лаленце

# 6
  • Варна
Рай за душата са картинките, които сте показали.  Hug
За мен перфектната бебешка стая трябва да е южна или западна, за да има естествена светлина през по-голямата част от деня. Харесва ми бялото, но не изкрящо, а "мръсно" или бежово. Не ми допадат баналните розово или синьо. По-скоро бих заложила на лилаво или тюркоазено. И то не като основен цвят на стени или мебели, а като акцент за нещо, което би сме сменило по-скоро и по-лесно. Например спално бельо, килимче, завеса. Не бих залагала и на разни детски анимационни апликации. Бебето едва ли ще разбере нещо от тях. Предпочитам като порастне, само да си избере картинките. А не да каже, че не му харесват и да трябва да купувам нови.
Иначе какво да има - креватче, гардероб, удобен диван за мама и тати, някакви рафтове за бебешка козметика и други дреболии, кош с играчки по-натам.

След някоя друга година, като ми дойде на главата, ще се ангажирам и със снимки.  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт