Лидл ::44::

• 101 018
  • 736
  •   1
Отговори
# 15
  • на последния етаж
Нищо не съм взимала от Лидл последния месец. Сега ще разгледам новата брошура.

# 16
Абе аз само панталонки взех,че ми харесаха цветовете,ама вие седем страници само за тия тениски пишете,ще взема и аз да купя от тях,въпреки,че си имаме достатъчно  bouquet

# 17
Месечинка виторога-верно! Снощи специално гледах етикета..ама не съм прочела най-долното редче Crazy
На сандалите пише че са китайски, но всякак изглеждат читави и ще устискат 3мес Mr. Green

Така или иначе явно контрола е по-голям, и качеството си е ок Peace

(ако си спомняте как бяхме залети от турско п-во преди години..но пак имаше  "турско" и "турско"....имаше после пък мом. в който търсихме турското...няма как да избягаме от "жълтите", всичко почти произвеждат-факт Simple Smile)

Снощи гледайки новите предложения, реших да сумирам това, което ми харесва- Sick..и то без хранителни п-ти  ooooh!
(хвърлих око и в неския-имат доста повече "бразилски" предложения  Crossing Arms)

# 18
  • София
Аз пък тръгвам да видя клинчетата.

# 19
  • София
Сдобихме се и ние с тениски и панталонки - доволна съм.. За градината са идеални. За почти 5г ми син - размер 110-116 са точни. Hug

# 20
  • Пловдив
Има достатъчен избор и за малките, и за големите дечица. И аз съм изключително доволна от качество и цена

# 21
  • София
Абе аз само панталонки взех,че ми харесаха цветовете,ама вие седем страници само за тия тениски пишете,ще взема и аз да купя от тях,въпреки,че си имаме достатъчно  bouquet

Аз уж също бях тръгнала само за панталонки, че тениски имаме от миналата година пак комплектите по три, още не носени, че бяха големички тогава, обачеее... накрая взех панталонки, тениски, клинчета също /реших, че са доста универсални цветове, а и бяха останали само едни май в нашия размер/, че допълних и с чорапки от серията, за тях се чудих, защото бяха само 2-3 чифта в цикламените нюанси и все малки, най-големите 23-26, а малката носи вече 26 номер обувки, но по-големи нямаше, пък тя вчера веднага ги намъкна и преди пране поне й бяха точни. От оранжевите нюанси имаше супер много.

А за себе си взех от джегинсите в дънков цвят, сега ме гложди, че май искам и от белите  newsm78

# 22
  • Mediterraneo
Днес ще купувам зърнени закуски, мидички, топченца и всякакви подобни  Grinning Много ги ядат моите, ще им накупя да има в шкафа.

# 23
Само на мен ли тениските за момченца ми се видяха много широки???
Моите деца са слабички  това ще име като чувал  Cry
Стоях , гледах...и си тръгнах без дрешки.

# 24
И дънки, и джегингси имам шити в Бангладеш, но нямам забележки, ок са си. Особено на фона на други мои "маркови" за къде по-висока цена с криви тигели и криво скроени. По едно време взех да се вглеждам да не би аз да ходя накриво? А и цените им са съвсем поносими. Peace

# 25
Да споделя за сирене Маноле в кутия , по препоръка оттук си взех - наистина е много добро!  bouquet

# 26
  • София
Ние пък вчера им взехме палатка. Снощи баща им като се прибра я сглоби и тия двама пощръкляха, цяла вечер не излезнаха от там.  Laughing ММ каза, чче било яка ръганица на детските дрешки в 8 сутринта.
Някой питаше как така р-р 86-92 им е малко, пък следващия 98-104 им е голямо. Според мен е нормално, трябва да има междинен размер 92-98. А пък на мойта щерка и 86-92 и е голямо, че е страшна кльоща. На клинчетата от преди няколко месеца и слагах допълнителен ластик.  Crazy Иначе на дължина са и добре.
Отивам да гледам новата брошура.   bouquet

# 27
И аз съм доволна от дрешките в Лидл, както детските, така и за възрастни.
Сандалките за момиченца дали си отговарят на номерата? Ако са останали още де, чене успяхда мина вчера  Sad

# 28
  • Варна
Само на мен ли тениските за момченца ми се видяха много широки???
Мда, широчки са. Освен това от комплекта, който аз взех синята на райе е със сантиметър-два по-къса и по-тясна от останалите две Laughing

# 29
Напоследък не съм от най-редовните клиенти на Лидъл, но дрехите, които сме взимали са произведени в Бангладеш и сме много доволни от качеството. Като цени са също много прилични  Peace

Общи условия

Активация на акаунт