Лидл ::44::

• 102 222
  • 736
  •   1
Отговори
# 45
  • София
И аз съм от доволните от дрехите. Засега съм доволна и от техниката.

# 46
  • sf
Патицата стана страхотна, ммм, но пък май повече си предпочитам пилешкото  Thinking
В понеделник се нареждам за испанска футболна тениска и универсалното зарядно за кола.
Храните няма да гледам, на диета съм  Joy

# 47
  • София
Благодаря за темата.   bouquet
Много хвалите ориза, ще взема 1 пакет да го пробвам.
1/2 патица остана да се пече утре, че тази вечер съм сама.
После ще дам мнение, как е.
Гледам и сайта на английския Лидл, че дъщерята е там. Промоциите им са 2 седмици преди нашите.
От понеделник там ще имат дълги летни поли, дали  и тук ще пуснат после  newsm78

Последна редакция: пт, 16 май 2014, 21:07 от Aisha

# 48
"Бразилските" храни не знам дали има смисъл да ги купуваме, че следващото зареждане сигурно ще е за следващото световно.  Joy Joy

+1  Peace за сос "1000 острова" от американската седмица.

# 49
 Joy Joy Joy
Аз си харесах сенниците за кола(детските) и комплекта за 1-ва помощ за ММ.
Също о и формил-а

# 50
Да споделя за сирене Маноле в кутия , по препоръка оттук си взех - наистина е много добро!  bouquet
От Лидл ли и каква е цената му? Благодаря предварително   bouquet

# 51
  • София
Сиренето Маноле е 0.400 кг в кутия със саламура, цена 3 лв.
И аз го харесвам.

# 52
  • Русе
Днес в Ловеч в 10,30 ч. нямаше и помен от тениски. Не, че съм имала намерение да купувам, но исках да ги видя. Две години поред съм купувала и съм много доволна. Миналогодишните все още и стават, но не ми се рискуваше сега да и взема, все пак вече е висока 120 см.
Купих на децата шоколадови мидички и топчета.
Тази седмица нищо интересно, другата седмица  - пак така.

Патици имаше много, но са с по-различни опаковки от предните два пъти. След понеделник може пък и да ги намалят  Wink Laughing

# 53
Който е купил палатката /за момче/ би ли споделил как е като качество, струва ли си?

# 54
  • Варна
И аз взех една патица, утре ще я пробвам , да видим какво ще успея да направя.

# 55
Аз харесвам 1 курабийки с канела и джинджифил, последният път не ги видях, а са мн, мн хубави!

# 56
  • UK
Който е купил палатката /за момче/ би ли споделил как е като качество, струва ли си?
Снощи разпънахме палатката да я разгледаме, докато детето спи. Много ни хареса, голяма е, отгоре е непромокаема, има мрежест отвор да влиза въздух, но и отгоре е покрит да не влиза вода, отдолу на дъното е нещо като твърд найлон, вероятно да не пропуска влага от земята. Много е хубава, истинска палатка си е, не е найлон за игра. Смятаме да си я ползваме с кеф на двора, на Витоша, дори по парковете като ходим, децата могат да спят в нея следобяд. Не знам обаче доколко е подходяща за игра вкъщи, голямото много ще и се радва, но когато малкото пропълзи, малко ме притесняват тия пръчки да не стават бели с тях, като започнат да се боричкат и да влизат и излизат от нея един през друг. Според мен си струва, да.  Peace

# 57
"Бразилските" храни не знам дали има смисъл да ги купуваме, че следващото зареждане сигурно ще е за следващото световно.  Joy Joy

+1  Peace за сос "1000 острова" от американската седмица.
Laughing

# 58
Абсурд да я оставя на двора- кучето ще я разкъса. Мисля в една от стоите да я разпъна за да играе. За двора сме запланували къща за игра да им купим  Mr. Green

# 59
  • UK
Ако смяташ да я ползваш само за игра за вкъщи, не знам дали има смисъл да купуваш тази, като че ли по-добре някоя специално стайна, не знам какви са разликите, но като че ли ще е по-безопасна. Тези пръчки ме притесняват, не знам "фалшивите" палатки как се разпъват и с какво се закрепят, мисля, че нямат такива пръчки и железа по тях. Но може и да бъркам, не сме имали такава.

Общи условия

Активация на акаунт