Лидл ::44::

• 102 224
  • 736
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Ние я разпънахме в стаята. Да ви кажа, голям зор вижда, премятат се вътре, борят се. Засега се държи. Но ние сме я мушнали между един диван и стена и доста добре застопорена.

# 61
  • Бургас
Ние сме с палатка от този тип (от Джъмбо, за 20лв):

Лесно се сгъва и разгъва, няма пръчки стърчащи и е чудесна за у дома. Много ясно че няма как да е стабилна при по-разгорещени игри, но я слагам където има достатъчно място и съм наоколо Peace

# 62
  • UK
Да, и аз мисля, че тези са по-подходящи за вкъщи, но надали ще купя отделно и друга. Ще видим, има време, до лятото ще я ползваме само навън, дотогава все още имаме кошара разгърната вкъщи, за спане и игра на бебето, ще ни дойдат много двете.

# 63
  • София
Да се запиша, че ви изпуснах. Минах през Лидл, взех си слънчеви очила, но ми прави впечатление, че май имат лееееееко увеличение. Ще ги понося днес повече и ще реша дали да ги върна или не. Още не съм разгледала и брошурата за следващата седмица, но ще я прегледам в най-скоро време, сигурно ще набележа 101 неща.

# 64
  • Някъде на път....
Аз харесвам 1 курабийки с канела и джинджифил, последният път не ги видях, а са мн, мн хубави!

Кои?

Ние у дома много харесваме тези:

Но те са без джинджифил....
Хубавото е, че пише, че са с нехидрогенирани растителни мазнини.

# 65
Абе нещо много странно забелязахме и то стана случайно: Пазарувахме на 15-ти след работа в Лидл, на мъжа ми му се дояде сьомга, но срокът на годност беше 17.05 и той каза, че няма да я взима, за тия пари поне да е прясна и ще изчака новото зареждане. До тук добре. Обаче час и половина по-късно аз се сещам, че съм забравила нещо важно и се връщаме, на него обаче мисълта за сьомга не му е минала и в крайна сметка реши, че ще вземе 2 парчета за вечеря... и чудо - от цял хладилник сьомга с дата 17.05. към 21 ч. целият хладилник пак беше пълен, но с дата 20.05!? Принципно виждам, че политиката им е да намаляват с 30 или повече процента стоките с изтичащ срок на годност. Далеч съм от мисълта, че за толкова кратко време се изкупи целият хладилник със сьомга, при положение, че иначе си седи с дни. Изхвърлиха ли я или смениха датата? Е това ми е въпроса, защото второто е меко казано ужасно, еле па за риба!

Иначе има едни курабийки около 3 и нещо с парченца шоколад и пълнеж от лешникова паста. Много са добри  Peace

# 66
Вчера купих на дъщеря ми цикламени сандалки, много ми харесват и са много лекички. Peace
Взех и 3 блузки с къс ръкав, към тях и къси панталонки.....връзват се перфектно с блузките.

# 67
  • на Мелмак
Абе нещо много странно забелязахме и то стана случайно: Пазарувахме на 15-ти след работа в Лидл, на мъжа ми му се дояде сьомга, но срокът на годност беше 17.05 и той каза, че няма да я взима, за тия пари поне да е прясна и ще изчака новото зареждане. До тук добре. Обаче час и половина по-късно аз се сещам, че съм забравила нещо важно и се връщаме, на него обаче мисълта за сьомга не му е минала и в крайна сметка реши, че ще вземе 2 парчета за вечеря... и чудо - от цял хладилник сьомга с дата 17.05. към 21 ч. целият хладилник пак беше пълен, но с дата 20.05!? Принципно виждам, че политиката им е да намаляват с 30 или повече процента стоките с изтичащ срок на годност. Далеч съм от мисълта, че за толкова кратко време се изкупи целият хладилник със сьомга, при положение, че иначе си седи с дни. Изхвърлиха ли я или смениха датата? Е това ми е въпроса, защото второто е меко казано ужасно, еле па за риба!

Иначе има едни курабийки около 3 и нещо с парченца шоколад и пълнеж от лешникова паста. Много са добри  Peace

Предполагам , че са я сменили и някой го е отнесъл по веригата заради голямото количество брак Peace
Точно за риба - не можеш да си позволиш да я пуснеш с изтекъл срок и после да те спукат от проверки и глоби

# 68
  • София
В подобен случай практикуват следното - стоката се прибира в склада, там се маркира с червени лепенки с намалена на 50% цена и се оставя на специалното място за намалени хранителни стоки.
А фризера се зарежда с нова стока.
Няколко пъти съм била свидетел на подобна операция, защото ходя сутрин рано преди работа в Лидл.
По-удобно ми е, през деня е голяма блъсканица.

# 69
И аз днес взех палатка на спайдърмен, обаче не можах да я сглобя.Как ли не опитах ,но тези пръчки идват по-дълги от палатката.Върнах я,като питах управителя да не би да са сменени пръчките,понеже имаше 2 модела палатки. Като гледам на снимката,палатката горе е обла,а с тези пръчки които са нанизани на ластик абсурд да се огъват. Ще чакам ММ да се върне от командировка,за да купим друга,че децата имат огромно желание да имат палатка.

# 70
В случая пак трябваше да е в хладилника, виждала съм и друг път така намалена, но най-вероятно е прибрана  Peace

# 71
  • UK
Естелита, огъват се, когато са в покой пръчките са изправени, но когато ги нанижеш, ластиците се разтягат и изпъват стабилно и се огъват по формата на палатката, пасват си идеално. Сигурна ли си, че си го направила както трябва? Признавам си, че и аз не можах да се справя сама и оставих за мъжа в семейството.  

# 72
Естелита, огъват се, когато са в покой пръчките са изправени, но когато ги нанижеш, ластиците се разтягат и изпъват стабилно и се огъват по формата на палатката, пасват си идеално. Сигурна ли си, че си го направила както трябва? Признавам си, че и аз не можах да се справя сама и оставих за мъжа в семейството.  
Пробвах и двата варианта да се сложат пръчките,но не знам аз ли не можах но пръчките идваха в повече.Явно не ме бива в това Laughing

# 73
  Heart Eyes

Да не изпусна нещо и от новата тема!  Naughty
Днес накупих мюсли за 2-3 месеца  Laughing Ягодете са супер вкусни и ароматни.
Точа се за сладоледите и пиците от понеделник  Praynig

# 74
  • В една слънчева къща...
Днес си взех някакви козуначени кифлички с лешници, 6бр. в пакет, намалени на 1,39.
Много са вкуснички. До сега не ги бях виждала. Явно от някоя промоция са останали Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт