Лидл ::44::

• 102 231
  • 736
  •   1
Отговори
# 75
  • Пловдив
Момичета,купих си разтворителя за етикети и лепило вчера, с него нали мога да си махна лепенките на дограмата?  Whistling Понеже нямаше кой да прочете,че трябва веднага да се махнат и сега вече след 2 години  Embarassed е изключено отлепянето им  ooooh! Crazy  А ги оставих уж да не се цапа дограмата  Laughing

# 76
  • Пловдив
Момичета,купих си разтворителя за етикети и лепило вчера, с него нали мога да си махна лепенките на дограмата?  Whistling Понеже нямаше кой да прочете,че трябва веднага да се махнат и сега вече след 2 години  Embarassed е изключено отлепянето им  ooooh! Crazy  А ги оставих уж да не се цапа дограмата  Laughing

Елънче,какъв е този разтворител,не съм го видяла  Rolling Eyes Ако пробваш и стане,моля сподели  Praynig Аз така си съсипак входната врата...оставих фолиото върху нея и цяло лято слънцето го пече и сега с нииищо няма махане  ooooh!

# 77
  • Пловдив

Елънче,какъв е този разтворител,не съм го видяла  Rolling Eyes Ако пробваш и стане,моля сподели  Praynig Аз така си съсипак входната врата...оставих фолиото върху нея и цяло лято слънцето го пече и сега с нииищо няма махане  ooooh!
http://promocii.bg/raztvoritel-za-etiketi-i-lepilo ето такова е  Peace отивам да пробвам на някакво по-скрито местенце и ще пиша за резултата,абе не ми се вярва да се повреди нещо  Laughing  Crazy

# 78
  • Сливен
Ако ти е бяла дограмата има специален препарат, утре мога да дам информация за име,цена и от къде може да се купи.Ако е цветна няма препарат за съжаление,с който до я изчистиш без да съсипеш цвета.

# 79
  • Пловдив
Ако ти е бяла дограмата има специален препарат, утре мога да дам информация за име,цена и от къде може да се купи.Ако е цветна няма препарат за съжаление,с който до я изчистиш без да съсипеш цвета.
Беличка е, да  Hug Пиши утре като се сетиш,щом има специално нещо  Party
Напръсках сега вратата и ще пуша една цигарка и отивам да видя какво се е получило.

# 80
Благодаря за темата!  Hug
Купих тениски за малката. От всички дрехи, които съм купувала от Лидл съм доволна засега.  Peace Другата седмица ще видя дамските панталони и блузи от лен.

# 81
  • София
Да сте видели днес някъде патица? ММ реши, че много му се яде. В Люлин вече няма.

# 82
  • UK
Аз моята патица я бях взела на 4 лв/ кг с 35 % намаление и мисля, че срокът и беше до 17 или 18.05. Ако всички са били така, вероятно няма вече.

# 83
  • София
Мерси, да не съжаляваме тогава за пропуска.

# 84
Тук /Разград / около обяд имаше 5-6 във витрината.Понякога ,ако останат има доста и след промоция.

# 85
Беличка е, да  Hug Пиши утре като се сетиш,щом има специално нещо  Party
Напръсках сега вратата и ще пуша една цигарка и отивам да видя какво се е получило.

Здравейте!
И аз имам проблем с тези лепенки. С нетърпение чакам развитието Simple Smile

# 86
  • sf
Ходих в Лидл Слатина.
Взех бразилското костюмче за малкия, а за мен тениска на Испания, мъж ми каза,че съм луда  Joy
Заредих сладолед. А бразилилския орех не се хареса на другите, аз ще го пробвам след малко.
Имаше доста патици, но не съм гледала срок на годност.

# 87
Патички имаше вчера в Слатина, срока не съм гледала.
Сладолед купуваме вече втори път- червена кутия, от 2.5 кг- взехме последната...
Етикети съм махала с олио или с много мазен крем.
После- Меглио  Mr. Green

# 88
  • София
И аз минах на бързо - взех орз, мокри кърпи и шоколадови пуручки от ХХЛ промоцията. Джапанки за детето, айсберг, домати. Балсамов оцет.
Детските футболни екипи не ми харесаха, изкуствени са и не взех, въпреки че малкия искаше. Бяха пообрани доста.

От 23 май си набелязах Грана Падано и пълнозърнести спагети. Търсих и песто от лидълската марка, но имаше само Росо.

# 89
  • Русе
Аз да попитам, като един невежа, ориза, който хвалите само за варене ли е или става и за печене на фурна?

Общи условия

Активация на акаунт