Лидл ::44::

• 102 231
  • 736
  •   1
Отговори
# 90
  • на Мелмак
Отидох в новият Лидъл в Надежда - само да го видя и да взема мляко Laughing
И излезнах с две торби , то не че имаше какво да гледам толкова , ама ементала намален , сиренето за мазане - намалено , малката искаше плодове  Laughing и така разни уж дребни неща .... Grinning

# 91
От Лидълските дрехи за деца съм много доволна. Тази седмица ще я пропусна, но да споделите за следващата какво се очертава?!

# 92
  • София
Аз да попитам, като един невежа, ориза, който хвалите само за варене ли е или става и за печене на фурна?

Аз лично готвя ориза смао на фурна. Този ми харесва, защото зърната остават отделно, става бързо и е вкусен. Аз го правя с лук/праз, малко чубричка, мащерка, куркума. После си слагам соев сос.

# 93
  • Sofia
Хайде и аз за ориза да питам....бланширан ли се води или си е обикновен?

# 94
  • София
Оризът е бланширан и нас също много ни харесва. Как забравих, че от днес е ХХL седмицата и не отидох. Нищо довечера с ММ и домочадието. Дано има ориз, пици, сладоледи.

# 95
Привет!
Сега видях, че от днес има намалени череши. Дали някой вече е успял да ги пробва?

# 96
Аз купих череши в петък, вкусни бяха, добре узрели и сочни. Ако са същите и днес - там съм!  Grinning

# 97
  • София
Пиците със сирена дали са хубави? За Маргаритата знам, но тези не съм ги пробвала, а не ми се рискува с голям пакет...

# 98
  • Sofia
Пиците със сирена дали са хубави? За Маргаритата знам, но тези не съм ги пробвала, а не ми се рискува с голям пакет...
Ние много ги харесваме,повече от другите варианти..-салами,шунка .

# 99
И аз ходих до ЛИДЛ преди 1 час. Бразилските неща бяха почти привършили-имаше само големи номера.Материята на блузите беше от изкуствена материя, а това за лятото не е за предпочитане. Rolling Eyes Взех мраморен кекс-2,99- на синчето много му хареса и аз ядох-страхотен е.Взех намалени печурки - 50%, тиквички-50% . Напоследък купувам ябълков сок по 2 литра за 2, 19,  иначе за никой не стига. Купих от малките сладоледчета на Джиателли-класик-много е хубав шоколада.Забравих да купя прах за цветно, дом. руло....., но и утре е ден.

# 100
  • UK
И аз взех от черешите, харесват ни.
Ние много ги харесваме,повече от другите варианти..-салами,шунка .
Това за пиците за 4 лв/бр. ли? С четирите сирена и аз много я харесвам, много повече от другите, но сега от тези в кутиите по 3 бр за 6 и нещо взех с някакъв салам, моцарелата е пропуснах. И аз се олях днес с покупките, случайно видях 2 детски блузки 98-104 розови за момиче с дълъг ръкав намалени на 5, 60 лв. комплекта, взех ги за племенницата, с това лято, което се очертава добре е да имаме и дълги ръкави.
Взех от мъфините с парченца шоколад, много ми харесаха, нещо ми падна пердето и изкупих сума ти боклуци за ядене, освен мъфините, сладоледи, пици, чипс, сос за чипса и разни подобни, без едно месо за готвене да се сетя да взема.  

# 101
  • Пловдив
Момичета,купих си разтворителя за етикети и лепило вчера, с него нали мога да си махна лепенките на дограмата?  Whistling Понеже нямаше кой да прочете,че трябва веднага да се махнат и сега вече след 2 години  Embarassed е изключено отлепянето им  ooooh! Crazy  А ги оставих уж да не се цапа дограмата  Laughing
Ако ти е бяла дограмата има специален препарат, утре мога да дам информация за име,цена и от къде може да се купи.Ако е цветна няма препарат за съжаление,с който до я изчистиш без да съсипеш цвета.
Беличка е, да  Hug Пиши утре като се сетиш,щом има специално нещо  Party
Напръсках сега вратата и ще пуша една цигарка и отивам да видя какво се е получило.

Здравейте!
И аз имам проблем с тези лепенки. С нетърпение чакам развитието Simple Smile
Здрасти!Не е това,което очаквах,но може би лееекичко помогна на нокътя на палеца ми да се движи по-лесно по дограмата и да бели!  Laughing

# 102
  • Варна
  bouquet
Кой прах за пране и таблетки за миялна машина бихте ми препоръчали ?

# 103
Някой да има наблюдение за белите ленени панталони който ще са от четвъртък?

# 104
Ама тия защо започнаха да пускат панталони и джегинси само до 40-42 номер  newsm78 не е честно...
Днес купих от футболните екипи за децата, изкуствени са, но държат доста прохладно през лятото...и аз не харесвах тази материя, но имаме и други футболни екипи и всички са ОК. Взех детска топка,както и от магнитните игри.При предната промоция не сварих да взема от таблата, а сега още рано сутринта отидох. Сега вечерта загледах черешите, но не ми се видяха хубави, в Слатина това...Мъжките панталонки бяха свършили...
Аз съм харесала ленените блузлета, ама да видим на живо как ще са.

Общи условия

Активация на акаунт