Лидл ::44::

• 102 231
  • 736
  •   1
Отговори
# 645
иванита, искам да те попитам палатката разпънахте ли я вече вкъщи? стабилна ли е (и моят мъж я хареса,но видяхме ,че е с една рейка само и не ни вдъхна доверие)?

# 646
  • Варна
Тъкмо влизах да питам за роклите.... Да не се разкарвам значи.

# 647
  • Варна
Тъкмо влизах да питам за роклите.... Да не се разкарвам значи.

Върнах се назад 2-3 стр, но, сякаш, не срещнах кой знае какви мнения за тях.

Стават ли за носене в офис или са по-скоро плажни? На картинка изглеждат прилично.  Thinking
Скрит текст:

# 648
  • София
Най-сетне се сдобих с рафтовете. Като по чудо снощи бяха останали...

# 649
Аз си купих сива рокля за 9,99лв. Много приятна мека материя. Харесва ми, препоръчвам.  Peace

Взех на голямата щерка т.синя блуза - още на съм я отворила, но тя искаше да и` купя, така че ще я носи каквато е.  Mr. Green

# 650
  • 1st floor
За кои рокли говорите?

# 651
  • Варна

За тези питах аз:
http://www.lidl.bg/cps/rde/SID-4E9644E2-7DA3671F/www_lidl_bg/hs. … etail&id=7732

Плажни ли са, какви са?

# 652

Аз си купих сивата. Ще я нося на плаж или в къщи, но тя е и по-спортен модел.  Peace

# 653
Сивата и на мен ми харесва  Peace Отговарят ли си на номерата?

# 654
Сивата и на мен ми харесва  Peace Отговарят ли си на номерата?

Да, отговарят.  Peace

# 655
Благодаря  Hug

# 656
  • София

би ли ги показала, моля...  Hug

Ще ги покажа, но още не съм се научила как се качват снимки, въпреки че съм от 10 год. във форума. Blush
Ако искаш дай мейл на лични, ще ти пратя снимки.

# 657
А, някакви мнения за сушилника за дрехи? И дали го има в русенските магазини ? Че ще имам възможност да отида чак утре сутрин до Лидл , а имам огромна нужда от нов сушилник. Че за 1 година счупих вече 3 от обикновените хоризонтални. Дано този е стабилен и събира доста дрехи.

# 658
  • на Мелмак
Аз пък от известно време нищо не си харесвам , освен обичайните неща за храна , които взимаме от там newsm78
Някой питаше за керамични тигани - в новият магазин в Надежда днес имаше и от двата размера , както и много потници , къси панталонки , бански ....

# 659
Има ли нова брошура  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт