Лидл ::44::

• 102 311
  • 736
  •   1
Отговори
# 255
може ли мнение за мексиканската пица чоризо 2.29 лв

# 256
  • София
esita Вчера хапвах от нея за вечеря. За тези пари ми хареса, но не е нещо особено Simple Smile

# 257
  • София
Здравейте!

Някой има ли впечатления от матраците?

# 258
Яяя варненки да си признаят дето са изкупили машините за вакумиране!!
Simple Smile доволни ли сте поне, за да знам дали да се разправям с горещата линия Simple Smile)

# 259
  • Варна
Днес м/у 16-17ч. видях такава машина в Лидъл Възраждане Peace

# 260
От доста време купувам сирене Железница - добро качество на прилична цена /поне за мен/, но напоследък ми се струва, че го развалиха. Някои има ли подобни впечатления?  Thinking

# 261
  • Русе
me too, аз имам такива впечатления за сиренето. И са меки бучките, спрях да го купувам.

# 262
me too, аз имам такива впечатления за сиренето. И са меки бучките, спрях да го купувам.

Точно! Пък и ми се струва недоузряло. Ти какво купуваш?

# 263
  • Русе
Преди 3 седмици така бяха меки бучките, но стана така, че имах друго сирене и не го отворих това веднага. След седмица, може би отлежаване в хладилника се беше стегнало. Преди седмица взех - беше твърдо, но пък друго ми направи впечатление. Видях, че са две бучки, едната сложих в кутия със солена саламура, а другата в кутия с вода, за да се изкисне за ядене, на другия ден като отворих кутията на това, което отделих за изкисване вътре беше на филии - парчета, явно са запълнили пакета с изрезки.

# 264
  • Русе
Купувам другото сирене на същата фирма, но на него си пише, че вътре има сухо мляко. Стои в кутиите до Железница, май сердика се казва, но да не те подведа.

# 265
Аз затова почти не купувам стоки от български производители. Омръзна ми да гадая, какво ще получа срещу парите си.

# 266
Може ли мнение за машинките за вакумирене. Интересуват ме  за съхранение на кашкавал/основно/-в заведенито ни -приготвяме тостери,и за да се улесним си правим заготовки на кашкавала,та се чудя дали ще е удачно за нашият вариянт

# 267
Утешителна статия за всички,които не са си купили машината за вакумиране http://www.puls.bg/health/motion/news_423.html

# 268
Утешителна статия за всички,които не са си купили машината за вакумиране http://www.puls.bg/health/motion/news_423.html
Скрит текст:
С уникално неграмотно заглавие. Бактерия е в женски род,една бактерия или много бактерии.

# 269
  • на североизток от Рая
 А дали са налични желираните бонбони, че мисля да отида по-късно. В този дъжд не ми се излиза, но за първи юни мисля да взема на децата.

Общи условия

Активация на акаунт