Лидл ::44::

• 100 997
  • 736
  •   1
Отговори
# 705
  • Велико Търново
Аз съм сложила чаши/чинии даже, не знам дали не е повече от 2 години, но ги ползвам вече около 2 години мисля, при първото им пускане си взех. Чиниите са малки чинийки, но чашите не са малко Simple Smile

# 706
Купих си преди две седмици блендер,който беше на промоция,но нещо не ми размесва добре продуктите,върти около ножа,но не и това което над него.Въпроса ми е дали сте връщали техника,закупена от тях?Съгласна съм и на замяна,мога да го сменя за чопър и да допълня с още продукти,за да не се налага да ми връщат пари.Просто няма смисъл да ми стои само като реликва

Хм, ти си първата, която чувам да не е доволна от блендера  newsm78 Аз не го спирам моя, реже перфектно и равномерно, опитай пак  Peace

Тия подрафтови кошници не ви ли подпират вратичките на шкафовете? /Дали обясних добре  Rolling Eyes/

# 707
  • Бургас
Момичета, някоя да си е взела от сайдера, който е от британската седмица - 2л. за 3,99лв. В Бургас никъде нямаше ...  Confused

# 708
Благодаря на всички за отговорите  Hug
Киса, според мен са от плат тези сандалки. Много са симпатични, наистина. Това лято много разорително в Лидл, толкова неща си харесах...

Аз взех бельо за мен и за мъжа. Дамските потничета са ОК, но при бикините има разлика от по 1-2 см в ширината на отделните бройки от комплекта. Иначе трикото е много нежно, дано не се съсипе след първото пране. Мъжките неща също ми харесаха - състава е 100 % памук на потниците, а на слиповете - 95% памук и 5% еластан.
Купих английски мармалади, сироп от касис, трайфъл и фъдж. Мням Crazy
Сайдер нямаше и при нас.

# 709
  • UK
Мъжките чорапи някой видя ли ниски ли са, за маратонки или стандартни къси?

# 710
  • София
МП не е доволен от слиповете - ластика му стяга. Носи М, взех му L, и пак му стяга, ще ги връщам и ще търся XL...
За сайдер не погледнах при нас, но ми се стори, че го мярнах, може и да се бъркам. Взех сироп от касис.

# 711
За сайдер не погледнах при нас, но ми се стори, че го мярнах, може и да се бъркам. Взех сироп от касис.
Хубав ли е?

# 712
Аз взех бельо за мен и за мъжа. Дамските потничета са ОК, но при бикините има разлика от по 1-2 см в ширината на отделните бройки от комплекта. Иначе трикото е много нежно, дано не се съсипе след първото пране.

Аз имам от бикините от предната промоция...не са мръднали!

Мъжките чорапи някой видя ли ниски ли са, за маратонки или стандартни къси?

мъжките чорапи са ниски за маратонки

# 713
Момичета, някоя да си е взела от сайдера, който е от британската седмица - 2л. за 3,99лв. В Бургас никъде нямаше ...  Confused
Вчера попитах за сайдера и ми отговориха, че имало някакъв проблем с доставката. След два-три дена ще е наличен.

# 714
  • на Мелмак
Отивам в Лидъл , че тази седмица доста неща набелязах Crazy

# 715
  • Варна
Охх момичета,искам да попитам дали в някой магазин са останали тежести за фитнес.При нас(Варна) ги бяха дръпнали само в единия магазин,но вчера след като най-накрая се наканих да ги купя,вече ги бяха изтеглили от продажба  Confused(до миналата седмица имаше).Писах им на мейл,но отговорът естествено е отрицателен (били промоционален артикул,няма наличност..).Тук до миналата седмица имаше цял куп,никой не ги купуваше..Явно,ще звъня и на телефона за връзка,но и вас да питам.

# 716
Вчера ходих специално заради сутиените и мъжките боксерки.
Ами половин час ги оглеждах ... и не съм никак очарована. Повечето мъжки всички бяха изкарани, с разпокъсани етикети, разринчени шевове, пък и като метерия не ми се видяха кой знае какво. Та само разходка си направихме с малката !  Grinning

# 717
  • София
Вчера звънях на телефона, защото се оказа, че съм взела батерия само за душ (имаше само такива останали), а трябвало да взема за душ и вана. Казаха ми, че днес ще ми отговорят, преди малко получих смс, че артикулът е изчерпан. Моля, ако видите такава батерия (из София), пишете.

# 718
  • Пловдив
Казаха ми, че днес ще ми отговорят, преди малко получих смс, че артикулът е изчерпан.

Не съм забелязала в последно време на когото и да е и за каквото и да е да са отговотили,че нещо е налично... #Cussing out Дежурният им отговор  #2gunfire

# 719
Наистина се излагат, ако отговарят отрицателно, за да си спестят усилията..

Много ме разочароват в това отношение.. #Cussing out Типично ганьовска работа Stop

Общи условия

Активация на акаунт