Лидл ::44::

• 100 995
  • 736
  •   1
Отговори
# 720
  • София
В момента, в който ми отговориха, че ще ми съобщят отговор на следващия ден, ми стана ясно, че ги мързи и да гледат, защото и друг път съм звъняла в 3 следобяд, винаги са ми отговаряли до 20-30минути. Явно и това вече е побългарено, за съжаление!

# 721
Интересно, ако я контрираш с информация, че в еди-кой си магазин има налични бройки, какво ще отговори тая фръцла на телефона Crossing Arms

Дано някой от форума се включи с информация Peace

# 722
Казвала съм за налична бройка и ми казаха, че ми е грешна информацията. Laughing

# 723
Мдааа....явно не можеш да ги засрамиш..

То ако имаха срам, нямаше и така да дестват де..

Поне опцията да се връщат стоки си остава, пък аз нея най-много я практикувам.. Whistling

# 724
  • Варна
Аз пък се впечатлих от друго. Разглеждах сайта на немския ЛИДЛ, защото помня, че някоя от вас беше казвала, че при нас стоките се появяват една седмица след тях, а упорито дебна за уреда за почистване на прозорци.
Погледа ми случайно попадна на два от артикулите за баня - четка за тоалетна и закачалките - и двете са по 4,99 Е.
Ще се направя, че вярвам, че транспортните разходи до далечна БГ са левче.
Обаче пак не мога да си обясня защо същите в Бг са на различна цена.
При това по-големия артикул е 11 лв., а закачалките са по 11,99 лв.
От друга страна пък пасатора от миналата седмица беше на 19,99 E а при нас беше 35 лв.
Та тъй де. Хич не мога да им схвана логиката.

# 725
  • на Мелмак
В момента, в който ми отговориха, че ще ми съобщят отговор на следващия ден, ми стана ясно, че ги мързи и да гледат, защото и друг път съм звъняла в 3 следобяд, винаги са ми отговаряли до 20-30минути. Явно и това вече е побългарено, за съжаление!
Интересно, ако я контрираш с информация, че в еди-кой си магазин има налични бройки, какво ще отговори тая фръцла на телефона Crossing Arms

Дано някой от форума се включи с информация Peace

На мен ми е интересно , защото все някой търси нещо , а по тел . казват , че го няма.
Има смесител за душ и/или вана в Лидъл Надежда .
Сега се връщам от там и точно това проверих - еми имаше си .
Наистина са се побългарили.
Жалко!

# 726
Разгледах летния каталог с дрехи и обувки. Харесах едни сандали с клиновиден ток, които ще са от 30.06 за 19.99 лв. Не мога да разбера от снимката - от плат ли са? Някой с по-добро зрение може ли да погледне и да каже?  Laughing
Сините с бели точки са от плат

# 727
МП не е доволен от слиповете - ластика му стяга. Носи М, взех му L, и пак му стяга, ще ги връщам и ще търся XL...
За сайдер не погледнах при нас, но ми се стори, че го мярнах, може и да се бъркам. Взех сироп от касис.
Малко Сладко Коте моля кажи смени ли слиповете имаше ли XL?
 Аз взех XXL ,но ми се струват огромни,L пък много тесни в ластика. /ММ е слаб ,но има корем и май ще се връщат./ Нямаше  XL.
 Взех си боксери за мен и са точно по мярка.
 Отзиви за машината за сумти,/имаше една останала /.

# 728
Много моля за помощ. За първи път ще ходя в Лидл и искам да попитам - артикулите от съответната седмица (британската ме интересува конкретно) на едно място в магазина ли са или са разхвърляни по хранителни групи из щандовете и трябва да обиколя навсякъде?

Благодаря предварително.

# 729
На едно място са ,освен тези ,които са във фризера.  В дъното на магазина си има рафтове ,които са винаги за тематичната седмица.
 Но пък и персонала на магазина ще те упъти ,ако случайно не ги откриеш.
 Лидл не е толкова огромен като Кауфлнад например, че да не може сама да се ориентираш.

# 730
Много благодаря.   bouquet

# 731
  • София
Не съм сменила слиповете, нямам време тези дни, и сигурно няма да има останали XL и при нас... Жалко.
Ще звъня утре пак на телефона и ще им кажа, че не искам да ми проверяват, а знам, че има, да ми запазят просто 1 бройка от смесителите, че не мога да ида, за съжаление. Ети, благодаря!
Някой питаше за сиропа от касис - на мен ми допада много.

# 732
  • UK
Не са точно на едно място, попитай, когато отидеш. Сирената, йогуртите са на едно място по хладилните витрини, напитките, сосовете и консервите на друго. И аз се точих на сайдер от круши, нямаше. Взех чорапи за половинката, намалени стреч дънки за мен за 15 лв, боровинков и браун сосове, испански хамон, зехтин, иначе отидох само за чорапи.  Confused

# 733
  • София
Все повече ме вбесяват от Лидл! Звъннах туко що с въпроса има ли налични термостатни смесители. Отговори ми се, че няма, аз ги контрирах, че в Надежда е имало вчера, и те, вече не толкова любезни, ми казаха - не, в Надежда няма със сигурност, в Свобода има 2 бройки налични, но са само за душ. Ядосах се и затворих, вместо да ги направя на 2 стотинки, че са ме излъгали вчера. Явно дежурен отговор е "не, няма налични бройки", а ако кажеш, че са проверили еди-къде си и имало, почват да се ядосват и да ти говорят сопнато. #Cussing out #2gunfire
Къде мога да подам оплакване, че подават грешна информация и че не искат да съдействат? Ако пратя мейл, не отива ли пак при тях?
Ще пращам да идат да видят на място, просто съм на работа и не мога да отделя време да обикалям... Tired

# 734
Здравейте !Харесах си от каталога късите панталонки,но ме притесняват номерата.Ще пращам мъжа ми до лидл така,че не знам дали ще прецени.По принцип нося 26 ном. на панталон ,а тези започват от 38 дали изобщо да го пращам...

Общи условия

Активация на акаунт