Хайде, дружно всички да видим две чертички!-Тема 74

• 22 199
  • 724
  •   1
Отговори
# 240
Стаси честито и от мен и  лека бременност.   bouquet

# 241
Наздравеее аз съм на Мохито,този месец и пих и пуших и фитнес почнах да ходя. Party
Тшшшт,ни та е срам!  Embarassed  Mr. Green

# 242
Наздравеее аз съм на Мохито,този месец и пих и пуших и фитнес почнах да ходя. Party
Внимавай с мохитото  Peace
Хихи слушам и изпълнявам

# 243
Нали....етати майката....

# 244
Честито на момичетата видели двете чертички.  bouquet
Естлар мила ще ходя на преглед ...  Hug.Още ми няма Ц и така ,нищо ново.Много не пиша ,че през тела ми трудно.Утре си вземам лаптопа от ремонт и ще пиша повече.

# 245

Мдам. Даже вече заваляш думите!

# 246

Мдам. Даже вече заваляш думите!
Абе вие мене уважавате ли ме?

# 247
  • Варна
Здравейте, искам да се похваля с.  EFP  Надявам се всичк о да е  наред newsm10

# 248
katerinaatan, не те помня от темичката, но честито!

# 249
Ехе тук стана мале цял порой заваля браво момичета само така.      bouquet
Тук наистина има много нови момичета и се обърках кой,кое.Но има и момичета които спряха да пишат.Карамел,Елли Д , има и други ,но толкова отдавна не са писали,че ги забравих.Лисичке и ти ми се губиш.

Последна редакция: нд, 18 май 2014, 21:23 от bs30(биби)

# 250
Браво, браво, хайде още  Hug май ще си заслужим името на темата  Flutter

# 251
Affroditta какво се здуха пак, нали имаше О ония ден, чакай рано е  Naughty, това с опаковката е много умно, ей каква умница си ти!

Не съм се сдухала бе,мила!  Hug Просто тестовете викат "Да", ама БТ крещи "НЕеее"  ooooh! Няма как да стане - тя след положителния О тест не се вдига, а пада  Thinking

Шоко - точно имплантационен спад е!  Hug  bouquet

Момичета с две черти - ЧЕСТИТО!   bouquet Hug
Искам още много много по две черти - размахайте ги !  Praynig  Laughing

# 252
Афро, аз още тогава щях да ти кажа, нали имаше ПКЯ, тогава и БТ, и тестове за О може да не покажат като хората. Ти упорито продължавай да ги правиш, не изоставяй и секса и така. Ама е добре и доктор да те следи, някакво лечение предприемаш ли в момента?

# 253
Честито на момичетата с 2 черти!

Аз този месец съм спокойна, че ще ми дойде и няма да се тръшкам, защото не правим опити. По-добре се чувствам честно казано, не съм напрегната както предните месеци.

# 254
Афро, аз още тогава щях да ти кажа, нали имаше ПКЯ, тогава и БТ, и тестове за О може да не покажат като хората. Ти упорито продължавай да ги правиш, не изоставяй и секса и така. Ама е добре и доктор да те следи, някакво лечение предприемаш ли в момента?

Естларче, в момента не съм на никакво лечение. Според двама доктори съм за стимулации с клостил и подобни, но аз докато не ми се нормализира МЦ отказвам всякакви такива  Tired
Ще продължавам да си търся доктора, но за жалост средствата са ми твърде ограничени.

Общи условия

Активация на акаунт