Хайде, дружно всички да видим две чертички!-Тема 74

• 22 199
  • 724
  •   1
Отговори
# 405
Котаранка,намери някакъв начин да разпуснеш приятно.Виж се с някоя приятелка,отидете на някое любимо място.За ТМ,щом О ти е минала,ако искаш го разкъсай  Laughing Аз ако съм след О ММ хич не го жаля  Laughing
Биби,успех и на теб с новият лекар  Praynig Hug
Азукар,съжалявам за лелката и,че така те мъчи с тези големи закъснения.. Hug Приятно изкарване в БГ  Heart Eyes
Синди,навивай ТМ и другият месец ти пожелавам вече да си бременна  Hug Съжалявам за лъжливите тестове...може да са били така наречените "изпарителни"...много са подли...

# 406
Вкъщи довечера няма как да съм сама, вече утре през деня чак. Ще стискам малко зъбки (още) и утре ще си се отдам на емоциите спокойно. По обективни причини не мога да ги отприщя  Joy Пък и пари нямам да излизам, значи съвсем се скофтиха нещата.

# 407
 Котаранка Разбирам те на 100%, бях същата вчера... Twisted Evil За да не се скарам с ММ го изгоних в другата стая и му казах да седи там, ако му е мил животеца  Mr. Green (Днес сутринта стъпваше на пръсти към кафеварката) ... Та, пуснах си Армагедон( винаги си цикля най-хубаво на него), отворих си една бириШка и така докато ме унесе   Whistling
Днес вече съм по-добре. Успех  Hug

# 408
здравейте момичета, бях писала при вас, може би преди десет теми Simple Smile като гледам как бързо ги изписвате Shocked може и повече да са Simple Smile
аз вече съм си във варна и в петък имам час при С. Славчев.
към 38 ден ми е от цикъла, но той е много нередовен.....два теста си правих- отрицателни.
Яд ме е , че се самонавивам и си вкарвам надежди. Търся си признаци, а по-лошото е, че ги и откривам  Joy мисля си , че тестовете са фалшиви и сега в петък като ида на доктора.....пак ще има всрив Rage Rage

# 409
Аз като се чувствам зле работя. Няма как, ученици са ме хващали на телефона разревана, изтривам сълзите, извинявам се, усмихвам се, глава горе и the show must go on. Няма да го забравя този момент. Трудното е да се насилиш да работиш, но след това потъваш и забравяш

# 410
Simple Smile

Последна редакция: вт, 20 май 2014, 19:46 от жабурана

# 411
Eee,Жабуранке,аз съм от невярващите  Laughing Така,че ще замълча  Laughing

# 412

Как може да съм с такъв късмет!!! КОШМАР!  #2gunfire #2gunfire как да не иска да се гръмне, човек  Laughing Laughing

Последна редакция: вт, 20 май 2014, 20:17 от toito

# 413
  • София
И за да е съвсем всичко като по филмите, за капак се скарахме предсватбено и по повод сватбено, и сватба не знам кога ще има! Нещо в повече ми идват всички неща. Един нямал настроение да се жени, други нямали пари, ама и не правят нищо по въпроса за да съберат...и така, на мен ми писна!Накрая се оказва, че аз съм виновна и съм между чука и наковалнята в опита да балансирам межди неискащия и нямащите! #2gunfire

# 414

Как може да съм с такъв късмет!!! КОШМАР!  #2gunfire #2gunfire как да не иска да се гръмне, човек  Laughing Laughing

Какво имаш предвид?

TIAta, кой не иска да се жени? newsm78

# 415
  • София

Какво имаш предвид?

ММ е неискащия. А нямащите са моите родители. И покрай тяхната незинтересуваност отчасти той бил загубил желание за сватба.

# 416

Какво имаш предвид?

Как какво ... няма О. и няма намерение да се появява - 21ви ден е днес

# 417
Майче  nbirthday  Gift  party023  bouquet Желая ти много здраве, щастие и сбъдване на най-голямата ти мечта.
Здравейте момичета за 3 дни, 800км и един абитуренски бал имам много да наваксвам с четенето  Mr. Green
На всички видели двете чертички честито  smile3525
Моят цикльо никакъв го няма, кой знае кога ще се появи, а го чакам изследвания да правя, ама каквото такова.
Връщам се да ви чета, че имам да наваксвам.
 Hug Hug Hug Hug Hug

# 418
toito , аз мислех, че от 1 до 9 са дните. Нямах представа кое какво е Simple Smile

TIAta, не зная какво да ти кажа Sad Опитай да поговориш утре с него Confused

# 419
Мая честит рожден ден, мила! Много здраве,щастие, любов и сбъднати мечти!  Heart Eyes

Тоито - след като Не мериш БТ, не вярвам изобщо на твоите тестове и това, което показват!  Crossing Arms Знаеш, че има момичета забременявали и без положителен Ову тест.  Peace
А аз съм от момичетата с положителен Ову тест и без покачване на БТ... ей тва как да не го нарека "късмет"?!  ooooh!
Май е по-добре да се откажа от ову тестовете....  Tired

Гуш на всички!  Hug  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт