Хайде, дружно всички да видим две чертички!-Тема 74

• 22 198
  • 724
  •   1
Отговори
# 435
babydust7 Късметлийско списъче babydust7
Скрит текст:
Zuzi_M първи ден 12.04, предполагаема дата на О 25.04, дата на М или тест 09.05 fingerscrossed
Bs/биби 30 първи ден 12.04, предполагаема дата на О ..., дата на М или тест 13.05 fingerscrossed
Асита първи ден 16.04, предполагаема дата на О 29/30.04, дата на М или тест 15.05 fingerscrossed  
Gergana M първи ден 18.04, предполагаема дата на О 06.05, дата на М или тест 20.05 fingerscrossed
Julcy първи ден 23.04, предполагаема дата на О 06.05, дата на М или тест 22.05
Kremika първи ден 30.04, предполагаема дата на О 11.05, дата на М или тест 23.05
Котаранка първи ден 26.04, предполагаема дата на О ..., дата на М или тест 23/24.05
Suzimi първи ден 29.04, предполагаема дата на О 09.05, дата на М или тест 24.05
Веси първи ден 24.04, предполагаема дата на О 12.05, дата на М или тест 26.05
Azira_smile първи ден 25.04, предполагаема дата на О 10.05, дата на М или тест 26.05
Mademoiselle Chocolate първи ден 01.05, предполагаема дата на О 11.05, дата на М или тест 26.05
Slunchogleda първи ден 25.04, предполагаема дата на О 13.05, дата на М или тест 27.05
Danito:) първи ден 26.04, предполагаема дата на О 09.05, дата на М или тест 28.05
Affroditta първи ден 26.04, предполагаема дата на О ..., дата на М или тест31.05
Maceto85 първи ден 04.05, предполагаема дата на О 19.05, дата на М или тест02.06
Ellie D първи ден 06.05, предполагаема дата на О 20/21.05, дата на М или тест 03.06
Nektarina първи ден 04.05, предполагаема дата на О 19/20.05 , дата на М или тест 04.06
Стопанка първи ден 06.05, предполагаема дата на О 20.05, дата на М или тест 04.06
Dotiraz първи ден 04.05, предполагаема дата на О 20.05, дата на М или тест 05.06
Niana първи ден 11.05, предполагаема дата на О 23/24.05, дата на М или тест 06.06
Зла овца първи ден 09.05, предполагаема дата на О 24.05, дата на М или тест 06.06
Klara първи ден 08.05, предполагаема дата на О 24.05, дата на М или тест 08.06
Manana първи ден 14.05, предполагаема дата на О 25.05, дата на М или тест 08.06
Dzveronika първи ден 13.05, предполагаема дата на О 26/27.05, дата на М или тест 09.06
Desy.. първи ден 09.05, предполагаема дата на О ..., дата на М или тест 10.06
Ransun първи ден 16.05, предполагаема дата на О 28.05, дата на М или тест 11.06
Goldengirl първи ден 14.05, предполагаема дата на О 28.05, дата на М или тест 11.06
Svetleto85 първи ден 16.05, предполагаема дата на О 28.05, дата на М или тест 11.06
Нения първи ден 18.05, предполагаема дата на О 29.05, дата на М или тест 12.06
Merita първи ден 15.05, предполагаема дата на О 30.05, дата на М или тест 13.06
Кофеин първи ден 14.05, предполагаема дата на О 30.05, дата на М или тест 13.06
Cristi първи ден 19.05, предпологаема дата на О 31.05, дата на М или тест 13.06
Maya_the_bee първи ден 17.05, предполагаема дата на О 31.05, дата на М или тест 14.06
Sea_flower първи ден 16.05,  предполагаема дата на О 28.05, дата на M или тест14.06
TIAta първи ден 18.05, предполагаема дата на О 29.05, дата на М или тест 17.06
*Mel* първи ден 19.05, предполагаема дата на О 03.06, дата на М или тест 17.06
Gerenceto1 първи ден 20.05, предполагаема дата на О 04.06, дата на М или тест 19.06
Kristina1989 първи ден 20.05, предполагаема дата на О ..., дата на М или тест 20.06
МечтичкаД първи ден 11.05, предполагаема дата на О 08.06, дата на М или тест 24.06

pregnant Нашите успели момичета pregnant

Декември                                       Януари
@Daniella@ - на 12.12   EFP       megi_zdr - на 03.01 EFP
ZorniZZa - на 13.12 EFP              Каая - на 06.01 EFP    
Maqqq91 - на 16.12 EFP              matsutka - на 06.01   EFP
Паулина1-   на 17.12 EFP            VV - на 09.01 EFP
Lunno momiche - на 24.12 EFP     valpetga - на 11.01 EFP
                                                         molina_bohemi - на 15.01 EFP
                                                         presi1974 - 17.01  EFP
                                                         sugarpup - 20.01 EFP
                                                         desss9011 - 20.01 EFP
                                                         shantall - 23.01  EFP
                                                         Ан - 25.01  EFP
                                                         Shakazul - 31.01 EFP
                                                         Elenna - 31.01 EFP

Февруари                                             Март
Klarheit - 05.02 EFP                   Ellie_bg 04.03 EFP
Snow Queen - 10.02 EFP           адинка 05.03 EFP
Roki81 - 15.02 EFP                    Irene 08.03 EFP

Април                                             Май
darkangel-Ели - 01.04 EFP       iggiberry - 10.05 EFP
NikoStorm - 06.04 EFP       bgzvezdi4ka - 10.05 EFP
baby83 - 07.04 EFP                 M0ni7o_ - 16.05 EFP
4erna pantera - 07.04 EFP      _Стаси_ - 18.05 EFP
vili123 - 09.04 EFP
vl81 - 10.04 EFP

Последна редакция: ср, 21 май 2014, 08:57 от amy_lee

# 436
Даааааааа никой да не се оставя сгодени. Аз така се оставих сгодена ииииииии се оженихме но всеки за друг Simple Smile

На теб сигурно не ти е било забавно, ама мен ме напуши на смях Joy Joy Joy

Ransun
, кога ще е сватбата?

# 437
  • Пловдив
cristi Въобще не ми беше смешно, ама сега ми е. Трябва все пак да намираме и забавното в лошите ситуации Simple Smile

# 438
Ехоо,добро утро!
merita,наистина си го написала по много забавен начин  Laughing И много поучително  Laughing
При нас ММ повече напираше да се оженим,а аз бях тази,която ѝ беше все тая.Не толкова за самото подписване,а за това кога ще се случи то.Признавам си,че това го дразнеше.Накрая му писна и организира нещата.Покрай една такава организация почти винаги има напрежение и сръдни...с такова впечатление съм останала.При нас беше дори по-скоро подписване без родителите само с малко приятели и пак имаше дразги и напрежение.Точно по това време си развалих отношенията с майката на ММ,след това започнаха едни разправии между нас двамата заради това до последно дори до вечерта преди да се оженим сме се разправяли,драми рев,караници и т.н.,но на самият ден бях забравила всичко  и деня мина прекрасно,изкарахме си както си трябва и имам хубави спомени в крайна сметка.На самата сватба ММ пък много се напрегна,защото гостите ни за малко да закъснеят за подписването,което зплашваше да се отмени и сватбата.Прие го,като неуважение от тяхна страна,но мисля,че успях да го вразумя и му мина... Ако трябваше да правим голяма сватба с роднини,не ми се мисли  Laughing Може би изобщо нямаше да се състои   Joy
Че така,Тиата,недей да се напрягаш излишно покрай тези неща. Hug Мисля,че до една степен е нормално да има и такива неприятни ситуации,пожелавам ти да преминат бързо и да ги забравиш скоро. Hug

# 439
Моя Ц уж пак дойде...то хората са казали не се радвай предварително...сега пак ми спря....няма нииищо  hahaha това вече си реве за лекар....( не че до сега не трябваше 100 пъти да съм отишла   341uu ) Знам, че много момичета ще ме нахокат...и с право....
Хубав ден от мен  Hug  Hug  Hug  Hug  Hug

Аз ще съм първата!  Simple Smile
Embarassed че ще отида другата седмица - ще отида...но ме притеснява по тези симптоми дали няма да е някоя киста или някакви още по-лоши новини  #Crazy

# 440
Цитат
Как какво ... няма О. и няма намерение да се появява - 21ви ден е днес

И при мен не се появи и този и миналия месец  ooooh! БТ меря от месец и нещо и там момичетата, които погледнаха графиката не видяха О.
Направо ми иде да се гръмна, ако си бях в БГ сто пъти щях да съм отишла на лекар. Но ще се прибирам юли, което пак е една идея по-добре от часа, който ми дадоха тук - за 22-и август  ooooh!
Понеже времето ми в БГ ще е ограничено, моля ви момичета да ми препоръчате гинеколог и ендокринолог, от които сте доволни във Варна  Flutter
Вариант ми е също и Бургас, ако имате някакви препоръки за тамошни лекари.

Тиата, така хубаво си описала как си представяш сватбата Simple Smile И роклята и букета с божури...звучи прекрасно  Heart Eyes Дано да имаш точно това, което си желала и представяла за сватбата Simple Smile
Гледам и Рансун я очаква сватба Simple Smile Успех и на вас  Simple Smile
Честит рожден ден и на Мая на патерици   bouquet Шоко е отправила чудесно пожелание, присъединявам се към него  Simple Smile

# 441
Кристи, ти пак големи емоции си имала с отрицателен знак! Tired  Hug
Тиата, много ми харесва как си представяш сватбата,
Скрит текст:
моята беше нещо подобно и понеже някои роднини почнаха да се "усукват", отидох в банката, изтеглих си един кредит и си го направих както искам и с когото искам и предварително съобщих, че всеки е свободен да НЕ дойде, ако прецени, че ще се почувства зле - аз за такива неща не се сърдя, само си правя изводи. bowuu Всичко беше ок, но свекърва на сутринта ми вгорчи живота и никога няма да забравя първия си ден омъжена - още дълги години трябва да се реабилитира и пак няма да забравя. Все пак празнувате любовта си, направете си го без условности! Hug
Да ви е много успешен и усмихнат деня, момичета! Днес съм на театър и нямам търпение - ще гледам любимеца си Куркински! Heart Eyes

# 442
  • София
Привет момичета  Hug
Май повечето сме имали сблъсък с свекитата покрай сватбите  hahahaаз също.....
Моята свекърва се настани да спи в спалнята ни в първата брачна нощ  #2gunfire а ние трябваше да спим в хола заедно с кумовете ни-никога няма да и го простя-уговорката беше свеки и свекърчо да спят в една стая с кумовете....,но тя реши да ни раздели в първата ни брачна нощ,в която дори бях в овулация,понеже бяхме почнали с опитите няколко месеца преди сватбата

# 443
Дани, аз съм от Бургас и да ти кажа няма особени специалисти. По-скоро във Варна ще намериш.
Аз живея в Шотландия и тук трябва да си на много сериозно положение, за да направят бързи прегледи. Дори сега като се прибирам и аз, се чудя къде да ходя на лекар.
ЧРД на Мая и от мен с пожелание за сбъдване на мечтите й   bouquet

# 444
Мел, това е ужасно милата
Аз пък се скарах с моите родители предния ден и изобщо не ми беше празнично на сватбата. Абе глупости само. Честно казано, тези сватби са за хората по-скоро. Ние бяхме много притеснени и хич не се забавляваме от сърце. Бъдещите булки- ако има как да не обръщате внимание на другите и да се забавлявате, ще е най- добре.

# 445
Моят предсватбен сблъсък беше със свекъра, ха сега! Толкова глупости изприказва тоя човек, че по едно време се чудех може ли изобщо да си човек, щом мислиш така? Черешката на тортата беше като изцепи на мъж ми (аз също присъствах, но той се обърна специално към сина си): "Ама защо ще даваШ толкова пари за сватба, ами ако сватбата ти е грешка?" Баш ми беше на езика да го питам аз, ако грешката е за мен, тогава ко праим, ама обичам син му прекалено много, а и от уважение към свекърва ми, сърце не ми даде да го кажа. И още колко приказки се изприказваха, бедна ви е фантазията и това при положение, че ние двамата изцяло си поехме разноските по сватбата. Една стотинка не поискахме нито от свекърите, нито от моите родители, даже без той да знае платихме роклята на свекърва ми, зълва ми и племеницата.
Минаха почти три години от сватбата ни, а на мен още ми нагарча. То и след сватбата за други неща постоянно се каканиже, ама на мен вече хич не ми и пука, даже не мога и да му се издразня, безразличен ми е.
За това, Тиата, съвет от мен, говори с родителите си, ако се мръднат добре, ако не - не знам дали имате възможност с мъж ти, теглете кредит или вземете на заем, по-добре отколкото да си разваляте отношенията вие с мъж ти заради глупостите на родителите. Ако ние се връзвахме на всяка простотия на свекър ми, до сега сто пъти да сме се развели.

# 446
На самата сватба много се забавлявах, много! В църквата едва се сдържах да не прихна, при все, че се бях настроила за много духовен и красив ритуал. И всичко започна, когато ни попитаха, преди да започнем ритуала, дали аз съм девица, а ММ момък. Казвам на отчето: "Отче, не мога да кажа, да, ще излъжа, божи храм е това /да не говорим, че бях бременна в края на 4-ти месец/." отеца: " Ако отговорът е "не" няма как да ви венчая." Казах му, че свян ме гони и като божи наместник да ме погледне и да ме напише както ме е преценил. Ей, честно толкова весело не ми е било по сватби, както на моята... hahaha
Скрит текст:
Отчето се беше накъркал яко, грешеше имената ни, просто щях да припадна от смях. Накрая го питах: "Отче, вие хубаво венчахте Десислава и Станислав, ами сега ние с мъжа ми женени ли сме" Знаете /които имате фейсбук/ имената на мен и съпругът ми, нямат общо с това! Mr. Green
Бела, свекърчето ти е един път, а!!! #2gunfire

Последна редакция: ср, 21 май 2014, 10:43 от Autumn*

# 447
Мдаа...май е голям късмет една сватба да мине без подобни перипетии...аз за това и не бях толкова ентусиазирана за нашата...
Офф,нали и аз не съм в България,и с прегледите,и на мен ми е много кофти положението...стоя с вързани ръце.За капак няма и да се прибираме,незнайно до кога,но със сигурност няма да е в близката една година,като гледам...и още един капак:ММ продължава да се държи все едно всичко си е наред,а най-вероятно не е,и единственото ,което го вълнува е,че в момента не сме много добре  с парите и когато и да съм му говорила за това,че нещо бебеправенето не върви,обръща нещата все към финансовата част и как това ни било по-важно  #Crazy и вече това започва да ме дразни до краен предел...нека мине сега О,пък после ще го мисля,как ще му наливам акъл...

# 448
Мдаа...май е голям късмет една сватба да мине без подобни перипетии...аз за това и не бях толкова ентусиазирана за нашата...
Офф,нали и аз не съм в България,и с прегледите,и на мен ми е много кофти положението...стоя с вързани ръце.За капак няма и да се прибираме,незнайно до кога,но със сигурност няма да е в близката една година,като гледам...и още един капак:ММ продължава да се държи все едно всичко си е наред,а най-вероятно не е,и единственото ,което го вълнува е,че в момента не сме много добре  с парите и когато и да съм му говорила за това,че нещо бебеправенето не върви,обръща нещата все към финансовата част и как това ни било по-важно  #Crazy и вече това започва да ме дразни до краен предел...нека мине сега О,пък после ще го мисля,как ще му наливам акъл...

Не му се сърди, мъжете гледат по-прагматично на нещата, не защото не ги интересува бебеправенето и как върви, а защото се чувстват отговорни в задачата си да се справят с финансовата част. Винаги много им влияе на либидото! Мн ги тормози, че няма да се справят и че няма да могат да си гледат семейството. Ако му беше все тая за бебеправенето и за парите щеше да му е все тая..
Не ти го е казал по подходящ начин и си се засегнала , но и ММ като разбра, че съм бременна започна да мисли за толко странични неща и промени, че свят да ти се завие  ooooh!  За мен нямат общо, но като се замислих той си "гради къщичката" в главата по негов си начин.

# 449
  • София
Момичета направих си графика newsm53,може ли някой да види дали се отваря? smile3506

Общи условия

Активация на акаунт