Хайде, дружно всички да видим две чертички!-Тема 74

• 22 198
  • 724
  •   1
Отговори
# 465
Хаха момичета той ММ обича най-много да мие чиниите като не му изнася някоя тема...ама аз нали трябва да си кажа - отива до него и продължавам  hahaha  Joy Преди време се сетих една случка....караме се ние вечерта късно за някоя глупост и се стигна чак до тряскане на врати,викане кой щал да си ходи и т.н. ...и като ме изби ...изчистих целият апартамент за 30мин. ...прахосмукачка,прах и т.н. ...само и само да не го слушам....  hahaha Не че после не дойде да ми се извинява....абе АМОРЕ  Heart Eyes  Joy

# 466
Мечтичке, аз не избягвам скандали изобщо. Като ще става панаир, да става докрай  Joy

# 467
Котаранка абе и аз мила ама ми стана неудобно от съседите  Blush то ние като се караме е като хората...с кеф да ни гледаш..пуканки и филма е огън  hahaha

# 468
Привет ! Гледам за сватби си говорите ,ние не сме женени и нямам какво да споделя . Laughing Laughing Ама за караниците и при нас е доста интересно и винаги около О .  #Cussing out Имам чувството ,че наарочно го прави и не го иска толкова силно колкото мен ! Cry Решила съм вече ,че няма да настоявам ,то не става от един ...Явно още не е момент за бебе,колкото и много да ми се иска . Cry Cry

# 469
Аз преди си казвах на ММ кога съм в О, но после реших, че така той се напряга и никва не я свършва и точно покрай О се скарвахме, че насила не ставало ( според него)  Rolling Eyes . За това после тихо и кротко като стане периода около О като лисица се умилквам и го преластявам без да знае за какво хахха  Laughing Целта оправдава средствата. Последния път поне така се получи. Мисля сега пак да ползвам същатата тактика  Sunglasses

# 470
да, точно в нея тема ми казаха че имам поликистоза още преди да отида при моя лекар, и днеска ходих а той нищо такова не ми каза.... напваво незнам !!! дали да не потърся друго мнение ?

дам потърси! аз бих ти препоръчала клиника за репродуктивно здраве/ стерилитет. Поликистозата не е страшна, но трябва да се третира, тя не се лекува но трябва да се излъже Simple Smile. Ти О. имаш ли? правиш ли тестове за О или мериш ли БТ? И с поликистоза имаш шаносве за забременяване ако имаш О.

Ние пробваме едва от 5-6 месеца, до сега не съм си мерила О нито знам имам ли нямам ли, сега на 21 ден ми казаха да си направя изследване за прогестерон, който както рзбрах показва дали имам или нямам О, мисля да изчакам и той да излезе и тогава да се обърна към някоя клиника. Можете ли да ми препоръчате някоя добра във Варна или добрич. Най гадното е чр гениколога ми попринцип с много добро име, много мои приятелки са раждали при него, но когато днес отидох с моите изследвания при него и той ми каза ми всичко ти е в норма и аз го питам - " ми високото ми ниво на LH спрямо FSH не показва ли проблем? " той ми отговори - " попринцип наистина е малко завишено но си е в границата" и това беше... нито някакъв извод нито нищо, може би за себе си е направил някакви изводи, но на мен нищо не ми каза, само да си направя и прогестерона и да се върна при него и тогава щял да реши какво да правим.... ох съжалявам за дългите обяснения, но направо съм много объркана....  newsm78 Sad Rolling Eyes

# 471
  • Бургас
Добър ден, дами Hug
Нинче, потърси специалист по репродуктивна медицина. Прогестерон не се изследва на 21-ви ден, а на 7-ми ден след доказана овулация.
И ние сме скарани с моя мъж Crazy Предполагам всичко започна от супер нахалното и нежелано посещение на леля ми Crossing Arms
Пожелавам ви хубав ден, аз съм се сдухала тук в службата заради една проверка  ooooh!

# 472
оо то май всички сме се карали снощи мен още ме държи ама трябва да ми мине до после че овулация ще гоня Joy Joy Joy Joy
Klara.  и аз така повече съм решила да не настоявам ,то сякаш насила го карам и му го казах точно покрай о като магаре на мост а през другото време ела го виж #2gunfire #2gunfire
nin4etoood  дано всичко се оправи бързо и влязат в час хормоните

# 473
Хич ги няма тези мъже ,направо са си за бой ! box Като започнах да си меря Т  ,толкова беше изумен ,че съм насилвала нещата и все един такъв учуден поглед вкарваше.... ooooh! ,че накрая се отказах . Но като гледам ММ не е някакво изключение,явно "една майка ги раждала " Grinning

# 474

Цитат
Представи си какво чудо и колко по-зле щеше да е ако и двамата бяхте ошашкани!  ooooh!  Peace Радвай се, че поне той държи мъжки фронта и се опитва да настрои така и теб Wink  Hug

А така! Simple Smile Добре че се сетихме и да ги похвалим миличките ни мъже че само ги храним тия дни Simple Smile

Да...има и нещо хубаво в цялата работа  Laughing Hug Май всички сме яхнали метлата  Joy Обаче аз ще изчакам да мине О и тогава ако ще говоря нещо с ММ,ще го правя защото 100 % ще го сдухам и ще се прецакам...До сега никога не съм му казвала предварително,че съм в О...сигурна съм,че така ще си вкарам автогол  Laughing и си трая и действам...това е...

# 475
  • София
Хахахаха, момичета снощи явно е била скандална вечер за повечето от нас! Mr. Green
Аз пък много мразя да се караме, даже и да съм права, после се чувствам виновна за скандала, а пък на ММ като му мине, все едно не сме се карали!А аз дълго време се цупя. Mr. Green
Елате да видите какво е когато се карат телец ( аз ) и водолей (ММ). На водолеят не му издържат нервите и излиза да се разходи в градинката, след звучно тряскане на вратата! Joy
И като излезе аз пускам сълзливия канал да тече, после обаче като се върне се правя на желязната лейди, ни звук, ни стон,  ни сълза!И мълача като пън! Mr. Green

# 476
Ела да видиш лъв и овен  Twisted Evil

При все, че съм върл непривърженик на зодиите, положението вкъщи е много взривоопасно. Понеже не искам да се чувствам виновна колко сме проклети и двамата - обвинявам астрологията  Mr. Green

Иначе и аз му спестявам овулациите, но сам се сеща. "бях изстискан и употребен без да знам", разправя  Laughing

# 477
  • София
Аз мисля този месец да приложа тази тактика, хващам го за ушите и в леглото и въобще няма да обяснявам че съм в О. Обувам силиконовите чорапи и съблазнявам! Mr. Green

# 478
  • Бургас
Тиата, ама да са червени чорапите. В този подфорум вече има един такъв случай на забременяване, в месеца на червените  чорапи Mr. Green
Ние сме Лъв и Рак. Естествено, аз винаги съм права Flutter и съответно позицията на моя мъж е "Говори си, не ми пречиш" Joy

# 479
ТАита, и при нас е подобна ситуацията ,но обратно . Моя милост водолей,а ММ козирог...Ние от снощи почнахме спора ,ама само обсъждахме и днес сутринта на излизане вдигнахме тона  Laughing Нямах време и се изнесох ,естествено с блъскане на врата  Laughing Joy

Общи условия

Активация на акаунт