Мъжът Телец... The neverending story - 11

• 26 649
  • 762
  •   1
Отговори
# 120
Писал съм "леко студена". Имам предвид пред обещството. Да не е неква клюкарка, да обсъжда комшиите и т.н. битовизми, да е жена на положение, премерен речник, изправена стойка, аристократизъм да има.

# 121
 ooooh! ooooh! ooooh! не се класирам..... Mr. Green hahaha

За да получите всички....тези привилегии вие какво ще дадете?

Последна редакция: нд, 18 май 2014, 18:48 от Ani Ta

# 122
Писал съм "леко студена". Имам предвид пред обещството. Да не е неква клюкарка, да обсъжда комшиите и т.н. битовизми, да е жена на положение, премерен речник, изправена стойка, аристократизъм да има.

Аааа ок! Аз помислих студена в обноските, защото това я прави и студена към половинката си също... Ясно. Горе долу и аз съм стигнала до същите конклузии. Друго също което забелязвам е, че ценят жената, която е на тяхното ниво (например в бизнеса). Телето ми е такъв перфекционист че никога няма някой който меже да свърши работата му по добре, не делегира. Но тогава се явява девата с прецизната си перфекция и той и се доверява на 100% тя да свърши работа и после е удивен че тя наистина го е сторила. Непрекъснато изследва ума и нюха ми за бизнес и усещам как се възхищава че съм като него Simple Smile Или това е само в моята ситуация така?

# 123
Това винаги съм го казвал, а и вярвам, че най-подходяща за мъжа Телец е жената Дева. Беден ми е речникът, за да обясня каква хармония и симбиоза е такава връзка. Истинско щастие и за двете страни. Всичко, което една жена Дева търси в един мъж го има в Телеца, както и обратното.

# 124
Това винаги съм го казвал, а и вярвам, че най-подходяща за мъжа Телец е жената Дева. Беден ми е речникът, за да обясня каква хармония и симбиоза е такава връзка. Истинско щастие и за двете страни. Всичко, което една жена Дева търси в един мъж го има в Телеца, както и обратното.

#blushing  Flutter

# 125
И аз съм аут  Laughing

# 126

Най-тъпото е, че и да получат всички тези привилегии, отново ще намерят причина да идат при друга. #2gunfire

# 127
Ем...в такъв случай...давай да се чупиме... Joy
Предлагам един шопинг...за възтановяване на баланса....(от джоба на телето ест Peace hahaha)....оммм...  Joy Joy Joy

# 128

И аз се заинтригувах! Grinning

# 129
Внимание, нежност, масажи, секс, оргазми, угощения, пир, забавления, цветя, щастие.

# 130
.... послушна,... консервативна ....

newsm78 smile3516

На път съм за втори път да избягам от телето...!

# 131
# 132
Внимание, нежност, масажи, секс, оргазми, угощения, пир, забавления, цветя, щастие.

newsm10

# 133

ха ха ха ... нещо такова беше, вярно Grinning  Mr. Green

# 134
Характерът - добра -  Thinking
 послушна -  Naughty, това заедно с кльошавия задник ме дисквалифицират  newsm47
 интелигентна -  smile3521
 добра готвачка - тук даже няма картинка за да опиша какво бедствие съм по този критерий
 личност -  bowuu
 представителна-  bowuu
 с богат речник, но да се използва премерно -  bowuu
 лека студенина да има, да излъчва респект -  bowuu
консервативна да е - ко? не!  newsm11
 да обича децата -  newsm10
 секса -  Blush
 да не обича прекалената подреденост - е тука съм просто овъркуолифайт  Mr. Green
 да има елемент на творчески безпорядък -  Crazy
 да умее да създава уютна атмосфера-  Peace

Общи условия

Активация на акаунт