Мъжът Телец... The neverending story - 11

• 26 817
  • 762
  •   1
Отговори
# 210
fiolio, може ли да те попитам защо физическата вярност е толкова важна за теб?
Дано не решиш, че се заяждам, но понеже и аз съм в дългогодишна връзка (15 г. заедно  Crazy), та се чудя на себе си, по-толерантна ли ставам с възрастта, по-цинична ли? newsm78
От моя гледна точка едно залитане в страни няма да ми накриви капата чак толкоз. О, да, ще му го изкарам през ...  Whistling Но хич няма да тръгна да събирам нечий багаж. Та аз имам цял един живот и прекрасни спомени с този мъж, аз съм това, което съм и благодарение на него Heart Eyes. Е, позабавлявал себе си и някоя девойка, голямото важно.
Ако той се влюби в друга, тогава не знам, може би ще ни е по-добре разделени, това за мен би било по-кофти вариант.

Да бъдеш неговото момиче.

BIC, е тук си признавам, че тотално ме загуби  newsm78, какво негово момиче, какви пет лева, та те май са семейство, че и деца имат, накъде повече негова се питам аз  Shocked.

Последна редакция: пн, 19 май 2014, 13:01 от Andji_B

# 211
Той държи на теб! На семейството си!
Обича ви..... ще се грижи за вас.... но ТИ няма да получиш... точно това, което искаш....

И какво искам според теб?

Не ме познаваш. Защо заключи така Thinking

# 212
BIC, е тук си признавам, че тотално ме загуби  newsm78, какво негово момиче, какви пет лева, та те май са семейство, че и деца имат, накъде повече негова се питам аз  Shocked.

Да.
И какво от това newsm78
...накъде повече негова newsm78 Въпроса не е ли: Обратния?

# 213
Той държи на теб! На семейството си!
Обича ви..... ще се грижи за вас.... но ТИ няма да получиш... точно това, което искаш....

И какво искам според теб?

Не ме познаваш. Защо заключи така Thinking

Така мисля.
Дали е така - ти си знаеш Peace

# 214
fiolio, може ли да те попитам защо физическата вярност е толкова важна за теб?
Дано не решиш, че се заяждам, но понеже и аз съм в дългогодишна връзка (15 г. заедно  Crazy), та се чудя на себе си, по-толерантна ли ставам с възрастта, по-цинична ли? newsm78
От моя гледна точка едно залитане в страни няма да ми накриви капата чак толкоз. О, да, ще му го изкарам през ...  Whistling Но хич няма да тръгна да събирам нечий багаж. Та аз имам цял един живот и прекрасни спомени с този мъж, аз съм това, което съм и благодарение на него Heart Eyes. Е, позабавлявал себе си и някоя девойка, голямото важно.
Ако той се влюби в друга, тогава не знам, може би ще ни е по-добре разделени, това за мен би било по-кофти вариант.

Той е много ревнив. И постоянно това слушам, как не би понесъл, ако кривна и т.н. За сметка на това, аз го хванах в няколко негови залитвания. Дали се е стигнало до консумация незнам. Но когато искаш от партньора си да е верен до гроб, не е ли редно да отговориш със същото.
Не му го изкарах през носа. Проблемът е че изстинах и някак си и желанието и амбициите да се опитвам и да се трудя, да премахвам лошите си черти, за да се чувства той добре ми се изпариха. Confused
Наистина е много грижовен съпруг и баща.

# 215

Да.
И какво от това newsm78
...накъде повече негова newsm78 Въпроса не е ли: Обратния?

Предполагам, че не създаваш семейство с всеки, нали. Имаш си поне минимални критерии, които да са изпълнени   Rolling Eyes.
Обратният, т.е. по още колко различни начини негова  newsm78
Ъъъъъ, аз днес съм руса и щастлива, извини ме  Mr. Green

Той е много ревнив. И постоянно това слушам, как не би понесъл, ако кривна и т.н. За сметка на това, аз го хванах в няколко негови залитвания. Дали се е стигнало до консумация незнам. Но когато искаш от партньора си да е верен до гроб, не е ли редно да отговориш със същото.
Не му го изкарах през носа. Проблемът е че изстинах и някак си и желанието и амбициите да се опитвам и да се трудя, да премахвам лошите си черти, за да се чувства той добре ми се изпариха. Confused
Наистина е много грижовен съпруг и баща.

Сега те разбирам  Peace Мен не ме ревнуват толкова явно. Предупредена съм, ако залитам, да залитам умната. Говорили сме си и какви ще са последствията, ако се разбере за моето залитане. Не тези последствия обаче ме спират.

Последна редакция: пн, 19 май 2014, 13:21 от Andji_B

# 216
Обратният, т.е. по още колко различни начини негова  newsm78
Ъъъъъ, аз днес съм руса и щастлива, извини ме  Mr. Green

Mr. Green
Направо   Nature Sunny

Тя си е негова.... ама ТОЙ, дали е НЕЙН newsm78
И двамата се разнообразяват...

# 217
Това жените ooooh! като забъркате секс и вярност Whistling и го поръсите с ЛЮБОВ Thinking Става - тюрлюгювеч на веселият готвач Mr. Green

# 218
Това жените ooooh! като забъркате секс и вярност Whistling и го поръсите с ЛЮБОВ Thinking Става - тюрлюгювеч на веселият готвач Mr. Green

Написала съм физическа вярност, не вярност по принцип, бъркаш туризма с емиграцията  Mr. Green
За мен липсата й не е проблем  Peace, но в случая на fiolio от нея се изисква такава, но без да се дава същото в замяна.
Ми, двоен аршин, такова поведение би ме предизвикало да го окича с такъв чифт прекрасно разклонени рога, че и елените на дядо Коледа ще му завидят  Whistling Иначе е неин съпруг и баща на децата, доколкото разбирам семейството му е приоритет, но проявите на ревност могат да са скапващи.
Писала съм го и друг път, при продължителни отношения, малко жени могат да го отиграят само секс, без да намесят чувствата.

# 219
Написала съм физическа вярност, не вярност по принцип, бъркаш туризма с емиграцията  Mr. Green

Joy
Така ли му викате newsm78 - сега hahaha
Харесва ми Peace

За мен липсата й не е проблем  Peace, но в случая на fiolio от нея се изисква такава, но без да се дава същото в замяна.

Е-еее, това е.... newsm78 ТОТАЛИТАРНА ДЕМОКРАЦИЯ Grinning
Пълна - няма Peace

Ми, двоен аршин, такова поведение би ме предизвикало да го окича с такъв чифт прекрасно разклонени рога, че и елените на дядо Коледа ще му завидят  Whistling Иначе е неин съпруг и баща на децата, доколкото разбирам семейството му е приоритет, но проявите на ревност могат да са скапващи.
Писала съм го и друг път, при продължителни отношения, малко жени могат да го отиграят само секс, без да намесят чувствата.

Тук съм с теб Peace

# 220

The truth, the whole truth and nothing but the truth!  Peace

# 221
 ooooh!....бе пак сте се разготвили... ooooh! .....ама...дайте малко на разделно хранене Peace
Секса в едната тава....любовта в другата Joy
Fiolio и твоята не е лесна Thinking теле + лъв в необятен океан от емоции... ooooh! голямо танго...една напред,две назад Peace

# 222

Ама КОЯ!?
Моята или твоята Thinking
Това е фикция!
"Цялата истина", е недостижима за човека Peace

# 223

Ама КОЯ!?
Това е фикция!
"Цялата истина", е недостижима за човека Peace

Така е, прав си. Но имах най-вече в предвид това за жената и чуствата. Според мен жената която може а ла мъж да си ляга с друг само и единствено заради секса, още не се е родила  newsm78 А и това с различното мерене и закитването с рогца също- true true true  Mr. Green

# 224

Ама КОЯ!?
Това е фикция!

Моята, пиле, моята, не рипай толкоз  Mr. Green smile3534

Така ли му викате newsm78 - сега hahaha

smile3533

Секса в едната тава....любовта в другата Joy

newsm10, а баш де, ама как става номерът?  newsm78

Според мен жената която може а ла мъж да си ляга с друг само и единствено заради секса, още не се е родила  newsm78

Не се родила още тази, дето ще си го признае в прав текст, иначе  Whistling (имам предвид само еднократно преживяване, иначе тцъ  Peace)

Последна редакция: пн, 19 май 2014, 14:08 от Andji_B

Общи условия

Активация на акаунт