Мъжът Телец... The neverending story - 11

• 25 602
  • 762
  •   1
Отговори
# 435
.... и сега е обещал да се реваншира. Негов ред е да готви smile3534

Ама НЕ е казал КОГА! smile3534

Тъй,че.... ти newsm64

А ти откъде знаеш какво е казал Laughing

# 436

newsm48

От теб!

За толкова години с него.... ОТЛИЧНО знаеш Wink че това, което мисли ТОЙ и това, което мислиш ТИ - са различни неща... Laughing

# 437

newsm48

От теб!

За толкова години с него.... ОТЛИЧНО знаеш Wink че това, което мисли ТОЙ и това, което мислиш ТИ - са различни неща... Laughing

Ами незнам какво си мисля аз и какво той, но е факт че пийвам биричка с високо вдигнати крачка до компютъра, докато той е в кухнята и готви в приятната компания на децата Whistling smile3533

При нас вече е 18часа, да не си помислите че съм пияница и запивам от обяд.

# 438
При нас вече е 18часа.

newsm78
Нещо към индия ми клони....
Абе далече си Grinning
Сега ако доуточниш и дали е българско телето..... ще внесеш по голяма доза достоверност... той какво правил.... пък ти какво... Laughing

# 439
Бг си ми е телето.  Grinning

# 440
Водя си записки! Много ценно! 202uu Wink няма смисал да си водиш ти си на по висока истанция и ти казва доста нешъа дето не трябва да ти ги казва

Как така? Неразбирам? newsm78
[/quote]
Напълно прав е Peace. Аз само повтарям неща, писани супер често. Да не говорим, че съм много по-назад от теб с материала и едва откривам телешкия бульон Wink. И друго ти е казал.. Simple Smile

# 441

Innocent
Хубаво.
Добро ти е телето - ти си на  1swing

# 442
Водя си записки! Много ценно! 202uu Wink няма смисал да си водиш ти си на по висока истанция и ти казва доста нешъа дето не трябва да ти ги казва

Как така? Неразбирам? newsm78
Напълно прав е Peace. Аз само повтарям неща, писани супер често. Да не говорим, че съм много по-назад от теб с материала и едва откривам телешкия бульон Wink. И друго ти е казал.. Simple Smile
[/quote]

Той имаше най-вече в предвид работни неща (аз съм му нещо като съветник на теленцето). В тази сфера му знам и кътните и ми има пълно доверие, но в личен аспект  newsm78

А за бульона  newsm78 едва ли е бульон, по напред крем супа, нищо не може да видиш в нея Sad

Hug

# 443
черпя те, гювеч с телешко  Mr. Green

гювеч с телешко

Rolling Eyes
 newsm78
 Laughing
 Mr. Green
гювеч с телешко.... ooooh!

Пак хубаво, че не каза - телешко чеверме Joy

# 444
Малииии BiC дойдоха ми в повече биричките Whistling Да задам няколко въпроса докато съм събрала смелост Mr. Green

# 445
Малииии BiC дойдоха ми в повече биричките Whistling Да задам няколко въпроса докато съм събрала смелост Mr. Green

Малеееееее Whistling кво ли ме чака newsm78
Давай... ама по на кратко Mr. Green

# 446

Тц, отказах се. Сетх се че си теле Laughing

# 447

Давай де, аз готвя с вино Grinning и тъкмо си сипах и се пригових да чета, току виж научила я аз нещо Wink Днес съм примерна ученичка, чак записки си водя Wink

# 448

ШУБЕ

newsm48

# 449
Да, за любовници горе-долу ставаме. Разнообразяваме ви в сеска, интересно е. Но иначе за брак не ни предпочитате, и с право.

Общи условия

Активация на акаунт