Мъжът Телец... The neverending story - 11

• 25 509
  • 762
  •   1
Отговори
# 525
Леле, голи мъже, алкохол, философия .... добре че съм ви изпуснала вчера  Mr. Green Sunglasses

Я кажете идеи за подарък за мъж ДЕВА ?  newsm78

Моят мъж е дева, много харесва часовници.  Mr. Green

# 526
Леле, голи мъже, алкохол, философия .... добре че съм ви изпуснала вчера  Mr. Green Sunglasses

Оо, дааа, с часовниците е мания при тях, но имах предвид подарък под 1000 лв.  Mr. Green

# 527

Оо, дааа, с часовниците е мания при тях, но имах предвид подарък под 1000 лв.  Mr. Green

Joy
С какво се занимава? Аз съм подарявала химикал на мъж дева. Подаръка беше под 1000лв, но не беше и особено евтин, но определено се оцени Grinning

# 528
Незнам колко си възрастна, но аз за моите 35 години мисля че мога да кажа че познавам СЕБЕ СИ. Аз не говоря за други, казах лично защо АЗ. И не виждам пред кой има нужда да се правя на светица в един анонимен форум, в който никой не ме познава и вижда само това което му показвам. Така че аз се влюбих, защото усетих една сродна душа. А ако ти се струва стрейндж, може би не знаеш какво имам в предвид  Peace

И аз съм на толкова год. Просто сложих на един кантар изневяра и сродна душа, и прихнах. А всъщност ти си имала предвид влюбване. Ок Peace
Само едно не разбирам, как така се влюбваш без да си правил секс? Не е конкретно към теб, просто това ми е една от огромните чуденки в последно време  newsm78. Айде да сме на по 17, както и да е, ама след 30. Ок, нека просто кажем, че аз съм странна.
Неканонизирана светица е моето определение за профила на масовата потребителка на форум бг-мама, омъжена и вярна до гроб, както и съпруга й, изобщо не съм визирала теб  Peace.
Абе що ми е толкова трудно с думите тая седмица  newsm78

Наистина започвам да се чудя аз ли съм някакъв ненормален елемент  newsm78 Аз пък не съм правила секс през живота ми без да имам чуства към мъжа в случая... Не мога да си легна току така   с някой, ако ще да е най-възбуждащия мъж на планетата.

А ако се стигне до правене на любов и не ми хареса с него  newsm78 Еми случвало ми се е и наистина чуствата изстиват в един момент, но не директно, секса не ми е ЕДИНСТВЕНИЯ критерий...

Пак казвам, като гледам как ми реагирате, може би съм някакво изключение  newsm78

А с думите, не че ти е трудно, просто се опитваш да се изтъкнеш, няма лошо. Не всеки може респектира и да остави мнението на другите за каквото е...  Peace

# 529

Хихи, добре, кажи колко е близък мъжа поне и горе долу до каква сума Wink А иначе хубава химикалка, писалка (Монблан)...

# 530

Rolling Eyes

Скрит текст:

хубав ден от мен....аз отивам да уча...

# 531
А ако се стигне до правене на любов и не ми хареса с него  newsm78 Еми случвало ми се е и наистина чуствата изстиват в един момент, но не директно, секса не ми е ЕДИНСТВЕНИЯ критерий...

А аз пък ако не си допаднем на целуване, не мога да продължа нататък Laughing

# 532

Rolling Eyes

Скрит текст:

Това не е ли по за телец? Моят мъж не обича да искрят фирмите от нещата му, обича да е шик, квалитет и класика, но да не може от пръв поглед да видиш на коя фирма е  newsm78 Но той май е единствения мъж дева който познавам, така че нямам материал за сравнение...

# 533

А аз пък ако не си допаднем на целуване, не мога да продължа нататък Laughing

Еми да ти кажа за мен целувката е по-важна от секса, тя наистина трябва да е като по филмите Wink

# 534
Това не е ли по за телец? Моят мъж не обича да искрят фирмите от нещата му, обича да е шик, квалитет и класика, но да не може от пръв поглед да видиш на коя фирма е  newsm78 Но той май е единствения мъж дева който познавам, така че нямам материал за сравнение...

не знам...просто давам идея...моето теле също не харесва фрапантни надписи....важното да е стилно и изчистено...... Hug  Grinning

# 535

не знам...просто давам идея...моето теле също не харесва фрапантни надписи....важното да е стилно и изчистено...... Hug  Grinning

smile3521

Е той нали е и Дева Wink

Успех с ученето! Hug

# 536
Grinning

На преглед при психиатър.
- Докторе, мисля че полудявам....Мебелите ми говорят, и аз им отговарям!
- Интересно. И как разбра това?
- Дремя си с жената в спалнята, а гардеробът казва:
- Според мен той заспа.....
Жена ми му отговаря:
- Да, заспа...
Гардеробът:
- Тогава аз ще тръгвам вече...
Аз викам на гардероба:
- Къде ще тръгваш, бе?!?! Още не съм изплатил кредита за теб!

Peace

Скрит текст:

ако някой не ме е разпознал аз съм русичката  Crazy
(нищо лично към никой...ама от снощи се усещам ...така.....Mr. Green)

Ролята на русичката, не я давам  Wink
Харесва ми да съм под прикритие Simple Smile))
Колкото и да опитвам не мога да скрия русата си душа.
И нищо не бива да се приема лично ... важното е да сме  Mr. Green
Всеки има визия за живота, морал изграден на база семейство, среда, ценностна система и т.н.
Всеки има своята истина за живота  Hug

# 537
Хрумна ми един въпрос към мъжките теленца тук. Тъй като вече почти единодушно стигнахме до конклузията ЧЕ изневерявате (или поне флитрувате доста сериозно), въпроса ми е ЗАЩО? Какво ви кара да го правите? Неправилен избор на поливинката, разнообразие, за спорта, за самодоказване? Интересно ми е дали наистина е нещо от зодията, или просто мъжка черта?
Умозаключението ти се базира на подсъзнателната илюзия с опция за предполагаема реалност във въображаемия, блуждаещ, фиктивен въпрос, че си стигнала до предполагаемо (само от теб) - виртуално заключение, както и несъществуващо реално, единодушие - че всички мъже правят така. (тук не е ясно "какво")
Според мен - не трябва да се намесвам в тези, дълбоко погрешни представи във въображението ти! Както казват - надеждата умира последна.

Късно е, на доста чаши вино съм, така че не ми се остроумничи. Затова казвам директно- с изключение на Анита, всечки мъже на мацките тук са залитали от пътя, флирт, секс каквото и да е. Знам, че не е само телешка черта, но все пак, питам КОЕ КАРА ТЕЛЕЦА да изневерява. Защо го прави. Просто въпрос.
Не мога да не се съглася с BIC, "намираш" "отговорите" на база свои предположения Peace. Ако искаш един частен телешки отговор на въпроса си - "variety delights". И пак е относително...
По-подробното обяснение беше: "Като по-млад се водех изцяло от ...си. В рамките на една година намирах поне 2-3 жени за тотално неустоими. Започнах да изпитвам чувства доста по-късно. Винаги ще съществува нещо, което изглежда по-добро и привлекателно, въпросът е то отговаря ли на потребностите ти."
Някъде беше написано, че всичко в поведението на телеца говорело, че е влюбен, и бяха изброени погледи, въздишки и т.н....Друг път Peace.

# 538
Всеки има своята истина за живота  Hug

... Hug.......

Peace

за снощи ще кажа само едно.....и ви разбирам и не ви разбирам....нито една от вас...(понякога и момчетата).....

МОЯТА истина се съдържа по малко в мненията на всички ви........но да не навлизаме пак във философии....все пак темата е за забавление  Mr. Green

така,че няма да се разберем за РУСИЧКАТА сори Joy Peace

# 539
Ако искаш един частен телешки отговор на въпроса си - "variety delights". И пак е относително...
По-подробното обяснение беше: "Като по-млад се водех изцяло от ...си. В рамките на една година намирах поне 2-3 жени за тотално неустоими. Започнах да изпитвам чувства доста по-късно. Винаги ще съществува нещо, което изглежда по-добро и привлекателно, въпросът е то отговаря ли на потребностите ти."
Някъде беше написано, че всичко в поведението на телеца говорело, че е влюбен, и бяха изброени погледи, въздишки и т.н....Друг път Peace.

thumbsup

Общи условия

Активация на акаунт