А ти как ги интерпретираш тогава тези неща?

Ценя мнението ти, нали вече ти казах

Имаш си работа със земна зодия, много сетивно ориентирани, особено вкус и мирис, добавям и допир. Жената, която го привлича, е като ....оххххх, като трапеза, отрупана с невероятни лакомства, та да се "чуди откъде да започне". Гладката, нежна кожа, меката коса, естественият аромат на тялото й, извивките, ах тези извивки!, вратът, ушенцето, клепките, всичко за вкусване, мирисане, ухапване и изпиване.....И пулсът. Онзи поглед. Мислиш, че иска да проникне до душата ти? За да я опознае

Еми то едва ли има абсолютно еднакви хора, но за мен сродна душа е да чустваш другия, да се разбираш с поглед, единия мисли за нещо другия го казва, такива неща
В моя случай той употреби израза "soul mate".
В моя също

Казва, че за него думите не се броят, нямат голяма тежест, за него да му кажа, че го обичам, не важи. Казва, че "трябва да ме почувства". Той първи и едва доловимо прошепна заветните думи, когато мислех, че е още много рано. Искаш да разбереш дали Телецът е влюбен? Гледай какво прави за теб. Не погледи, не думи, не въздишки, а конкретни действия, планирани действия, с които ти помага, подкрепя, с които те изненадва и иска да те зарадва, с които показва мисъл за теб. Ако възникне спор, да направи крачка към теб. Ако сте далеч един от друг, да пропътува стотици километри, за да дойде при теб. Ако имаш нужда да си изслушана, да го направи. Ако нещо те боли, да те гушне. Ако си в кофти ситуация, да я анализира дори по-добре от теб и да ти даде качествен съвет.
Аз не искам да знам нищо повече от него. Вече приключих тази фаза. Попитах, получих 100 различни и противоречащи си отговори от него. Нямам сили вече да се опитвам да изкопча директрен и честен отговор. Отдръпнах се и така ми е по-лесно да го преодолея
И на фона на това, не си представяй идеалния мъж, моля те

Няма идеални хора