Мъжът Телец... The neverending story - 11

• 25 502
  • 762
  •   1
Отговори
# 570
Някъде беше написано, че всичко в поведението на телеца говорело, че е влюбен, и бяха изброени погледи, въздишки и т.н....Друг път Peace.

А ти как ги интерпретираш тогава тези неща?
Отново с уточнението за различната гледна точка, без желание за спор, нападка и т.н., с уговорката, че не съм спец по мъже Телци, а наблюдавам и познавам брат си, познавах баща си и дядо си, сега опознавам човека, с когото имам връзка Peace. Та, съвсем субективно, нали Simple Smile?

Ценя мнението ти, нали вече ти казах Simple Smile

Имаш си работа със земна зодия, много сетивно ориентирани, особено вкус и мирис, добавям и допир. Жената, която го привлича, е като ....оххххх, като трапеза, отрупана с невероятни лакомства, та да се "чуди откъде да започне". Гладката, нежна кожа, меката коса, естественият аромат на тялото й, извивките, ах тези извивки!, вратът, ушенцето, клепките, всичко за вкусване, мирисане, ухапване и изпиване.....И пулсът. Онзи поглед. Мислиш, че иска да проникне до душата ти? За да я опознае ooooh!? Или за да се огледа в нея. Мери ти пулса - преносно и буквално. За да знае колко ти е влязъл под кожата. Не е задължително да е защото е егоист и манипулатор. Може наистина да има чувства към теб и тогава за него ще е много важно, щом изобщо си отвърнала, да отвръщаш поне в същата степен. Не дай си Боже, той да е дълбоко влюбен, а ти да се носиш на повърхността. Сродна душа? Върни се назад в темата и виж колко жени пишат как "напълно" си приличали и пасвали с въпросния Телец Simple Smile. И ние с моето биче се водим "the same breed", но не сме, доста допирни точки да, но еднакви не.

Еми то едва ли има абсолютно еднакви хора, но за мен сродна душа е да чустваш другия, да се разбираш с поглед, единия мисли за нещо другия го казва, такива неща

В моя случай той употреби израза "soul mate".

В моя също Wink

Казва, че за него думите не се броят, нямат голяма тежест, за него да му кажа, че го обичам, не важи. Казва, че "трябва да ме почувства". Той първи и едва доловимо прошепна заветните думи, когато мислех, че е още много рано. Искаш да разбереш дали Телецът е влюбен? Гледай какво прави за теб. Не погледи, не думи, не въздишки, а конкретни действия, планирани действия, с които ти помага, подкрепя, с които те изненадва и иска да те зарадва, с които показва мисъл за теб. Ако възникне спор, да направи крачка към теб. Ако сте далеч един от друг, да пропътува стотици километри, за да дойде при теб. Ако имаш нужда да си изслушана, да го направи. Ако нещо те боли, да те гушне. Ако си в кофти ситуация, да я анализира дори по-добре от теб и да ти даде качествен съвет.

Аз не искам да знам нищо повече от него. Вече приключих тази фаза. Попитах, получих 100 различни и противоречащи си отговори от него. Нямам сили вече да се опитвам да изкопча директрен и честен отговор. Отдръпнах се и така ми е по-лесно да го преодолея

И на фона на това, не си представяй идеалния мъж, моля те Laughing.

Няма идеални хора

# 571
БИК, интересно ми е като за втори път споменаваш думата кифла, на какво базираш че тук има кифли? Доколкото съм запозната с понятието, то се отнася предимно за сорт жъншен вид. Тъй като и хал хабер си нямаш как изглеждат жените от този форум, какво те кара да мислиш в кифленски термини?  newsm78

Нефундиран цинизъм е излишен... Или трябва да е смешно и аз не разбирам хумора?  newsm78

doh Ти обичаш да изкачаш там, където никой не те търси!
Каква връзка видя с думата кифла - и че тук има кифли #Crazy
Кои са "кифленските термини" newsm78 Нямам идея Peace

Кифла.бг/ кифли да,да,да/ снимки на кифли?

Обясни хумора че поне аз не разбирам? Ще си изям доктората, май съм много тъпа  Sad

Да си обясня хумора!?
Да ти е сладко Peace

cheers

# 572
БИК, интересно ми е като за втори път споменаваш думата кифла, на какво базираш че тук има кифли? Доколкото съм запозната с понятието, то се отнася предимно за сорт жъншен вид. Тъй като и хал хабер си нямаш как изглеждат жените от този форум, какво те кара да мислиш в кифленски термини?  newsm78

Нефундиран цинизъм е излишен... Или трябва да е смешно и аз не разбирам хумора?  newsm78

Обясни хумора че поне аз не разбирам? Ще си изям доктората, май съм много тъпа  Sad

Да си обясня хумора!?
Да ти е сладко Peace

cheers
И аз да се мушна тук beer

# 573

Да си обясня хумора!?
Да ти е сладко Peace

cheers

Жалко че си толкова далеч, иначе щях да те поканя на телешко тази вечер Wink Cheers!

# 574

Еми да ти кажа и аз клоня на към тази теория. Благодаря ти че отговори директно на един директен (и в моите очи нормално формулиран) въпрос. Аз не мога да изграя тази игра които някои хора тук играят. Двусмислени фрази, скрит сарказъм, дървено философстване, това не е моят стил. Не обичам излишно усложняване. Казвам директно какво искам, какво имам в предвид и какво мисля, без увъртане... И грешката ми е че очаквам това от другите...  Peace

И аз обичам директността. За съжаление телеца не, защото в повечето случай е омотан от лъжи .Затова не обича въпроси, нито пък обича да дава истинските им отговори. С времето се научих да не му казвам нещата право куме в очи, а да го почвам от далеч. Както каза една друга съфорумка, да му постилам, че като падне да му е меко и удобно Laughing

Е-ееее,най после! Да си дойдем на думата Mr. Green
Дъра-бъра, дрън-дрън, ала-бала.... А то Shocked за какво ставало дума!?
З-А-В-И-С-Т! Grinning
Ами да!
Вие чисто и просто - завиждате! Mr. Green

Ооооо моля ти се. Ясен си ми като бял ден. Най-добрата защита е нападението. Я като един доблестен мъж се изправи и кажи това ли е истината в точен и директен текст. Stop

Хем съм ти - "Ясен като бял ден" Хем нещо ме юркаш...май Naughty Хем пък не ти е ясно, и искаш  да ти казвам, нещо за някаква "истина" Thinking
Ти имаш ли си на идея, за какво говориш newsm78
Аз, НЕ Peace

# 575
Чета ви и се ядосвам на себе си, ядосвам се и на вас  ooooh!
Телеца е мъж- мъжкар, за да е такъв, до него трябва да има Жена! Те са адаптивни, телеца може да бъде всякакъв, но ролята да бъде себе си, най- му приляга. Той не играе, той измисля правилата на играта.
Хедонист, до мозъка на костите си. Като отвори буркана с течния шоколад, не може да изяде само една лъжица, наслаждава се на поредната....до край. Изживява, живее!
И да, няма скрупули и извинения, та това е неговия живот, защо трябва да има?!
Обоснован е и винаги знае какво и защо прави. Отговорите не винаги се харесват, освен това се и променят...
Изневеряват и търсят любов. Разбира се, само секс можеш да получиш навсякъде...ако щеш ще си платиш.
Но любов...това е магия, изкуство. Усещането да си желан, да притежаваш.
Телеца обича да притежава- кифли, трофей, зависи в какъв етап е от живота си е.
Брей и аз един познавач се оказах, ама точно сега много ме хвана яд на мен си....
Щото точно аз, пък всичко си знам. И коя съм и къде съм...в отношенията си с него, а и по принцип.
При други обстоятелства, на моето теле и душата и сърцето и ....всичко бих му взела и никога не бих могла да живея с него, защото аз съм не по- малко арогантна , егоцентрична и себична.
Но ей така, на инат!
Истината е, че когато получиш любов по този начин, тя ти действа наркотично. телеца знае как да обича!
Да кажем че аз съм в период на абстиненция...и това ще мине.
Основно правило на телеца- Ако не трябва, но много ти се иска, значи може.
И нищо лично, те го правят за себе си, в своята паралелна действителност.
И ако любовта е истинска, тя ще е оцелее. Всеки може да обича качествата в един човек, но когато обичаш недостатъците му, тогава вече е истинско.
Не е нужно, да е най- хубавата, най- умната....всъщност би било добре  Laughing Но да ти е по мярка!
Телците обичат и ценят комфорта, собствения си.
И ако на тях им е добре, ще бъде добре и за нас...
Уау, спирам да пиша.... smile3505

# 576
Телеца е мъж- мъжкар, за да е такъв, до него трябва да има Жена! Те са адаптивни, телеца може да бъде всякакъв, но ролята да бъде себе си, най- му приляга. Той не играе, той измисля правилата на играта.
Хедонист, до мозъка на костите си. Като отвори буркана с течния шоколад, не може да изяде само една лъжица, наслаждава се на поредната....до край. Изживява, живее!
Обоснован е и винаги знае какво и защо прави. Отговорите не винаги се харесват, освен това се и променят...
Изневеряват и търсят любов. Разбира се, само секс можеш да получиш навсякъде...ако щеш ще си платиш.
Брей и аз един познавач се оказах, ама точно сега много ме хвана яд на мен си....
Щото точно аз, пък всичко си знам. И коя съм и къде съм...в отношенията си с него, а и по принцип.
При други обстоятелства, на моето теле и душата и сърцето и ....всичко бих му взела и никога не бих могла да живея с него, защото аз съм не по- малко арогантна , егоцентрична и себична.
Но ей така, на инат!
Истината е, че когато получиш любов по този начин, тя ти действа наркотично. телеца знае как да обича!
И ако любовта е истинска, тя ще е оцелее. Всеки може да обича качествата в един човек, но когато обичаш недостатъците му, тогава вече е истинско.
Не е нужно, да е най- хубавата, най- умната....всъщност би било добре  Laughing Но да ти е по мярка!

newsm10 newsm10 newsm10

# 577
Хем съм ти - "Ясен като бял ден" Хем нещо ме юркаш...май Naughty Хем пък не ти е ясно, и искаш  да ти казвам, нещо за някаква "истина" Thinking
Ти имаш ли си на идея, за какво говориш newsm78
Аз, НЕ Peace
Ееееее един път и на теб да не ти е ясно пързуууул Whistling Laughing Hug

# 578
БИК, интересно ми е като за втори път споменаваш думата кифла, на какво базираш че тук има кифли? Доколкото съм запозната с понятието, то се отнася предимно за сорт жъншен вид. Тъй като и хал хабер си нямаш как изглеждат жените от този форум, какво те кара да мислиш в кифленски термини?  newsm78

Нефундиран цинизъм е излишен... Или трябва да е смешно и аз не разбирам хумора?  newsm78

Обясни хумора че поне аз не разбирам? Ще си изям доктората, май съм много тъпа  Sad

Да си обясня хумора!?
Да ти е сладко Peace

cheers

Жалко че си толкова далеч, иначе щях да те поканя на телешко тази вечер Wink Cheers!

Ако поканата е за мен. Приемам виртуално Laughing И ако може един сочен телешки стек. Предпочитам алангле Mr. Green

# 579

Да си обясня хумора!?
Да ти е сладко Peace

cheers

Ако поканата е за мен. Приемам виртуално Laughing И ако може един сочен телешки стек. Предпочитам алангле Mr. Green

За теб е  Laughing Аз моя също го правя rare  Mr. Green Обичам кръвта на телето  Joy Joy Joy Със сос от горгонзола   chef

Последна редакция: чт, 22 май 2014, 13:36 от Passionate_virgo

# 580
Но ей така, на инат!

Hug
Ей за това обичам теленцата... Grinning

А по въпроса за тин-ти-ри....дрън-дрън....моето теле каза...
Един телец не изневерява....защото освен,че е ЕГО....а и е много,много мързелив....което покрива и последните два реда от поста... Joy Peace

# 581
Ядене.... пиене.... УБАВО! Mr. Green
От вас софрата - от мен ливадата Wink
Скрит текст:

# 582
Ядене.... пиене.... УБАВО! Mr. Green
От вас софрата - от мен ливадата Wink
Скрит текст:

Ама и ти ли искаш кървав телешки стек?  Mr. Green Да оставя твоя по-дълго на огъня?  eat

Жалко че вече прецъфтяха...  Wink

# 583
Ама и ти ли искаш кървав телешки стек?  Mr. Green Да оставя твоя по-дълго на огъня?  eat

Ето така го искам:
Скрит текст:

Mr. Green

# 584

Ето така го искам:
Скрит текст:

Mr. Green

Е не е T-bone, а Ribeye, но ни по-малко вкусен! Чакай да изкопам някоя снимка Wink

https://encrypted-tbn2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRPYuKXkQIb … RclsrpiusVwfaSxTb

Със запечени картофки с чесън, сос от горгонзола и тиквичка на скара   chef

Общи условия

Активация на акаунт