Мъжът Телец... The neverending story - 11

• 25 438
  • 762
  •   1
Отговори
# 600
az sum si, там е работата, нищо не следва да се категоризира или да се дават оценки Peace. Аз се замислих защо драскотя тук, честен отговор - не знам. Подозрение - за да си изкарам от мен впечатления и да освободя място за нови. Никой няма да излезе оттук научил нещо, или научил другия на нещо, и всеки чете главно себе си Simple Smile.
Добре, че няма опция like.
Добре, че има такива, които знаят как да получиш всичко от едно теле - това, с което те си имат работа Peace. Добре, че има и други, които понасят много ровене в душата, в която само те си знаят какво се случва и как се усеща. Добре, че тук това са ни темите.
В друга телешка тема прочетох постове на едно момиче, което тъкмо обяснило се с телето си, го е загубило в катастрофа, сдухах се тотално за днес.
Телетата в живота ми си ги обичам Heart Eyes, каквито са, само да са живи и здрави Praynig. Достатъчно хора изгубих.

# 601
Каквито и да сме, с всичките ни странности и кусури, поне не правим лошо на хората.

# 602
Каквито и да сме, с всичките ни странности и кусури, поне не правим лошо на хората.

ShockedТи сериозно ли? Според теб всички женски сърца дето сте разбили и излъгали или подвели не се брои нараняване? Stop Т.е. не се води за лошо действие...

# 603
Аз иначе да се похваля. Стисках зъби и водих борба със себе си, за да не се поддам на изкушението. Но желанието беше по силно и замъгли съзнанието. Хапнах соооооочен телешки стек за вечеря Twisted Evil

# 604
Цитат
Хапнах соооооочен телешки стек за вечеря
Не е ли било вурст?

# 605
Цитат
Хапнах соооооочен телешки стек за вечеря
Не е ли било вурст?

Парфьон Николаевич, звучиш ми като доста наранен от жена човек Confused. Правиш кратки коментари. Любопитно ми е що за човек си. Не звучиш, като стандартен телец Hug

# 606
Eдин човек си карал Харлито по калифорнийския плаж, когато изведнъж небесата се разтворили над него и с гърмящ глас Господ му проговорил: “ Понеже цял живот си се стремял да си ми верен, ще изпълня едно твое желание.”

Човекът спрял мотора си и казал: „ Направи мост до Хавай, че да мога да карам дотам всеки път когато поискам.”

Господ му отговорил: „Желанието ти е материално, помисли за огромното предизвикателство на такъв тип начинание, за подпорите, които трябва да се издигнат чак от дъното на Тихия океан и тоновете бетон и стомана, които ще са необходими! Това ще изчерпи много природни ресурси! Мога да го направя, но ми е трудно да приема стремежа ти за материални блага. Не бързай, помисли си и си пожелай нещо, което да е в полза на цялото човечество.”

Човекът с Харлито помислил помислил и накрая казал:
„Господи, бих искал аз, а и всички други мъже, да можем да разбираме жените; искам да знам какво чувства жената; какво си мисли, когато ме наказва с мълчание; когато плаче; какво всъщност има предвид, когато казва, че всичко е наред, и най-вече искам да знам как мога да направя една жена истински щастлива.”

И Господ му отвърнал: „Две или четири платна искаш на тоя мост?”

# 607
Прекаленото любопитство притеснява Телците. Вероятно и затова сме принудени понякога да манипулираме (лъжем).

# 608
Ти сериозно ли? Според теб всички женски сърца дето сте разбили и излъгали или подвели не се брои нараняване? Stop Т.е. не се води за лошо действие...

Кои са тези "всички"!?
Давай поименно!
Едно....
Две....
ФАКТИ! Факти ИСКАМ!
ИМАШ ли?

Как "броиш" нараняване!? По каква система е това newsm78

"лошо" действие - по чий критерии и преценка?
Какво е "лошо"?

Не искам отговори....
Само ти показвам, как мога да те подпукам Peace

# 609
Ти сериозно ли? Според теб всички женски сърца дето сте разбили и излъгали или подвели не се брои нараняване? Stop Т.е. не се води за лошо действие...

Кои са тези "всички"!?
Давай поименно!
Едно....
Две....
ФАКТИ! Факти ИСКАМ!
ИМАШ ли?

Как "броиш" нараняване!? По каква система е това newsm78

"лошо" действие - по чий критерии и преценка?
Какво е "лошо"?

Не искам отговори....
Само ти показвам, как мога да те подпукам Peace

ООООО ще се подпукваме? Пу първа fight fight gydi

И само за да ти докажа че не можеш да ме пипнеш с пръст:
Кои всички? Всички хойкащи телета
Какво нараняване? Душевно
Лошо действие? От време оно лъжата и подлостта се смятат за лоши постъпки.
 bowuu

# 610
 bowuu

Кои всички?  "Всички хойкащи телета" - Обобщаващо, нереално, субективно предположение!

Какво нараняване? "Душевно" Няма вътрешен конфликт, който да не е психологически, защото няма момент, когато твоите ум, чувства и воля да не участват. В случая самата ти не може да дефинираш "проблем" Предполагаемото ти "душевно нараняване" е симптом с неврологичен или хормонален проблем, или може би химически дисбаланс?

Лошо действие? "От време оно лъжата и подлостта се смятат за лоши постъпки." Това е с елемент езически вярвания!
Добро или лошо действие само отразява добро или лошо състояние на съзнанието. Няма никаква връзка с "лъжа" и "подлост"

fight

# 611
 bowuu

Кои всички?  "Всички хойкащи телета" - Обобщаващо, нереално, субективно предположение!

Какво нараняване? "Душевно" Няма вътрешен конфликт, който да не е психологически, защото няма момент, когато твоите ум, чувства и воля да не участват. В случая самата ти не може да дефинираш "проблем" Предполагаемото ти "душевно нараняване" е симптом с неврологичен или хормонален проблем, или може би химически дисбаланс?

Лошо действие? "От време оно лъжата и подлостта се смятат за лоши постъпки." Това е с елемент езически вярвания!
Добро или лошо действие само отразява добро или лошо състояние на съзнанието. Няма никаква връзка с "лъжа" и "подлост"

fight

Bic мога да изпиша цял ферман, за да те оборя, но няма да го направя от уважение, към всички участници в темата. Ще кажа само, че стана достатъчно ясно какво съм имала в предвид, когато съм написала поста си по-горе. А ти можеш да филосостваш, колкото искаш. Измъкването от ситуация или остроумничието не те правят нито по-малко шавлив, нито по-малко лъжлив, нито пък те правят по-достоен.

# 612
Bic мога да изпиша цял ферман, за да те оборя

Да ме обориш!?
Не ми отговори на НИТО един въпрос!
(аз и не исках....но и знам,че не можеш!)

Измъкването от ситуация или остроумничието не те правят нито по-малко шавлив, нито по-малко лъжлив, нито пък те правят по-достоен.

Ей в това -  ни се покриват напълно вижданията един за друг!
Благодаря ти, че се самоописа честно!

# 613
Bic мога да изпиша цял ферман, за да те оборя

Да ме обориш!?
Не ми отговори на НИТО един въпрос!
(аз и не исках....но и знам,че не можеш!)

Измъкването от ситуация или остроумничието не те правят нито по-малко шавлив, нито по-малко лъжлив, нито пък те правят по-достоен.

Ей в това -  ни се покриват напълно вижданията един за друг!
Благодаря ти, че се самоописа честно!

Таз твойта везна, много лоша ще да е била Mr. Green Whistling

# 614
az sum si, там е работата, нищо не следва да се категоризира или да се дават оценки Peace. Аз се замислих защо драскотя тук, честен отговор - не знам. Подозрение - за да си изкарам от мен впечатления и да освободя място за нови. Никой няма да излезе оттук научил нещо, или научил другия на нещо, и всеки чете главно себе си Simple Smile.
Добре, че няма опция like.
Добре, че има такива, които знаят как да получиш всичко от едно теле - това, с което те си имат работа Peace. Добре, че има и други, които понасят много ровене в душата, в която само те си знаят какво се случва и как се усеща. Добре, че тук това са ни темите.
В друга телешка тема прочетох постове на едно момиче, което тъкмо обяснило се с телето си, го е загубило в катастрофа, сдухах се тотално за днес.
Телетата в живота ми си ги обичам Heart Eyes, каквито са, само да са живи и здрави Praynig. Достатъчно хора изгубих.

Прочела си ми мислите  Hug
Да сме живи и здрави и всички телета. Няма нищо по- важно от това!
А темата е от типа- спамо-чат.  Не е за взаимопомощ все пак  newsm78
Когато човек не знае на къде е тръгнал, винаги стига до грешното място  Wink

Общи условия

Активация на акаунт