Мъжът Телец... The neverending story - 11

• 25 493
  • 762
  •   1
Отговори
# 645
.....природа......ти е Wink

Mr. Green
Скрит текст:

# 646
 Animal Cow  hahaha  Peace

Скрит текст:

# 647
Само за секс ни търсят нас, Телците...

# 648

Кой те мъчи бе, слънце? Grinning Или провокираш да има лаф  Mr. Green

# 649

Мисля че ще сме ти по-полезни ако дадеш малко подробности.
И относно твърденията ти. Аз няколко пъти написах, че не е само за секс и че имате мнооого повече положителни страни, отколкото отрицателни. А ако трябва да съм абсолютно честна, BIC беше прав, че за някои отрицателни черти дори ви завиждам Crazy

# 650
Естествено, че само за секс. За какво друго ще вися 9 месеца вече по скайпа по никое време, за да го видя за малко. Няма начин да е защото започнах да мисля за него, преди да го бях виждала въобще. Нито защото след 8 години щастлив брак и още по-щастлив развод успя да ме убеди да се открехна и да се доверя. Още по-малко защото приема детето ми и го вижда като част от мен, включва го във вижданията за бъдещето, заради слушането, разбирането и това, че ме кара да вярвам отново. Да му се ненадяваш на този егоистичен непукист телеца Simple Smile. Секс - на този етап и на такова разстояние можем да се виждаме веднъж на няколко месеца да метем паяжини Wink.
Хайде, 3 те цитираме вече Simple Smile?

# 651
За секс е само. Не вярвам да се истински влюбени в нас, да мислите постоянно за нас, да ни желаете.
Забавление сме ви от скучния секс в семейството, досадата и проблемите. 2-3 часа на седмица откъсване от живота - все едно сте на кино и после пак се връщате. Не е споменала досега нито една, че иска сериозни отношения, нито пък да е истински влюбена. Пак казвам - шаврантийска работа

# 652
За секс е само. Не вярвам да се истински влюбени в нас, да мислите постоянно за нас, да ни желаете.
Забавление сме ви от скучния секс в семейството, досадата и проблемите. 2-3 часа на седмица откъсване от живота - все едно сте на кино и после пак се връщате. Не е споменала досега нито една, че иска сериозни отношения, нито пък да е истински влюбена. Пак казвам - шаврантийска работа

Не си прав за мен Simple Smile, мисля и за повечето жени тук! Вие имате необходимостта да сте единствени, но на нас показвате, че не сме... което е странно, но всеки с дерта си.

Видях се с телето, каза ми "искам да съм с теб", аз от своя страна му казах, че още не съм сама и се отрдръпна. Но май ще си го взимам отново въпреки всичко, надявам се да не ме разочарова за втори път.

# 653

Аз тогава съм на кино всеки ден Laughing. Ако се върнеш по-назад в постовете ми, ще видиш че не един път съм споменала, че си обичам мойто теле. Както и други съфорумки, чийто телета са им половинките  в живота. Сподели с нас. Какво те мъчи или по-точно коя  Mr. Green

# 654

Генерализирането ми е малко пресилено. Едва ли можеш да обобщаваш така за всички представители на дадена зодия, която и да е тя  Peace.
Ако имаш предвид, че теб те търсят само за секс  newsm78, тогава си задай въпроса "защо?".
Може би ти само това можеш да предложиш  Peace.

# 655
Кои зодии са най-големите проклетници

Скрит текст:
Овен – Импулсивен проклетник. Първо мачкаш, а после с ангелска физиономия се опитваш да замажеш нещата.

Телец – Жесток проклетник. Хем се правиш, че няма проблем, хем в същото време обмисляш отмъщението си – бавно, мъчително и удрящо на най-болезненото място.

Близнаци – Несериозен и дразнещ проклетник. То даже не осъзнаваш, че се държиш като проклетник. Вършиш си белите, забравяш ги за секунда, а после с огромно учудване питаш „Ама ти ми се сърдиш! ЗАЩО???“

Рак – Манипулативен проклетник. Как пък все ти си жертвата да му се не види? Как все някой те напада без причина, а ти винаги си бил тооолкова добронамерен. Айде не на нас тия!

Лъв – Нарцистичен проклетник. Да, ти си върхът, а всички останали са боклуци и мястото им е в краката ти.

Дева – Отмъстителен проклетник. Забавяш, но не забравяш. И след години да е, ти пак ще си върнеш всичко, при това с лихвите.

Везни – Подъл проклетник. Тук преиначи, там манипулира, на трето място направо излъга. Плетеш интрига след интрига. А накрая излизаш чист от кашите, които забъркваш.

Скорпион – Ти не си просто проклетник. Ти си най-големият проклетник. В съзнанието ти има хиляди твои си правила и ако някой ги наруши (а това става по около 20-50 пъти на ден) веднага влизаш в ролята на съдник. Ако човек не ти играе по свирката, не може.

Стрелец – Скандалджийски проклетник. Не можеш ли да си държиш езика зад зъбите пък ти? Все обиди ръсиш и все с „добри намерения“. Все ще направиш забележка, все ще вдигнеш скандал. Дори на бабата в трамвая, за да й стане ясно, че никой не е длъжен да й отстъпва място.

Козирог – Ти си комплексен проклетник – безразличие, егоизъм и алчност в едно. Но най-лошото е, че си доволен да ги притежаваш и трите.

Водолей – Циничен проклетник. Заемаш първо място по гаднярство. Готов са да направиш мръсно на някого, само и само после да му се надсмиваш.

Риби – Апатичен проклетник. Ще чуеш през нощта някой да крещи за помощ, ще си наметнеш одеялцето, ще си покажеш леко носа и ще си кажеш, че или е някой луд, или пък не ти влиза в работата да се намесваш. „Всеки за себе си, съжалявам.“

newsm48

# 656
За секс е само. Не вярвам да се истински влюбени в нас, да мислите постоянно за нас, да ни желаете. ...
Споко. Ще ти мине Simple Smile. Отче наш, ти който си във форума... Joy

# 657
Кои зодии са най-големите проклетници

Скрит текст:
Овен – Импулсивен проклетник. Първо мачкаш, а после с ангелска физиономия се опитваш да замажеш нещата.

Телец – Жесток проклетник. Хем се правиш, че няма проблем, хем в същото време обмисляш отмъщението си – бавно, мъчително и удрящо на най-болезненото място.

Близнаци – Несериозен и дразнещ проклетник. То даже не осъзнаваш, че се държиш като проклетник. Вършиш си белите, забравяш ги за секунда, а после с огромно учудване питаш „Ама ти ми се сърдиш! ЗАЩО???“

Рак – Манипулативен проклетник. Как пък все ти си жертвата да му се не види? Как все някой те напада без причина, а ти винаги си бил тооолкова добронамерен. Айде не на нас тия!

Лъв – Нарцистичен проклетник. Да, ти си върхът, а всички останали са боклуци и мястото им е в краката ти.

Дева – Отмъстителен проклетник. Забавяш, но не забравяш. И след години да е, ти пак ще си върнеш всичко, при това с лихвите.

Везни – Подъл проклетник. Тук преиначи, там манипулира, на трето място направо излъга. Плетеш интрига след интрига. А накрая излизаш чист от кашите, които забъркваш.

Скорпион – Ти не си просто проклетник. Ти си най-големият проклетник. В съзнанието ти има хиляди твои си правила и ако някой ги наруши (а това става по около 20-50 пъти на ден) веднага влизаш в ролята на съдник. Ако човек не ти играе по свирката, не може.

Стрелец – Скандалджийски проклетник. Не можеш ли да си държиш езика зад зъбите пък ти? Все обиди ръсиш и все с „добри намерения“. Все ще направиш забележка, все ще вдигнеш скандал. Дори на бабата в трамвая, за да й стане ясно, че никой не е длъжен да й отстъпва място.

Козирог – Ти си комплексен проклетник – безразличие, егоизъм и алчност в едно. Но най-лошото е, че си доволен да ги притежаваш и трите.

Водолей – Циничен проклетник. Заемаш първо място по гаднярство. Готов са да направиш мръсно на някого, само и само после да му се надсмиваш.

Риби – Апатичен проклетник. Ще чуеш през нощта някой да крещи за помощ, ще си наметнеш одеялцето, ще си покажеш леко носа и ще си кажеш, че или е някой луд, или пък не ти влиза в работата да се намесваш. „Всеки за себе си, съжалявам.“

newsm48

"Казвам ти дъще, сещай се снахо", добър опит, но няма да е излишно да се постараеш повече  Mr. Green

Споко. Ще ти мине Simple Smile. Отче наш, ти който си във форума... Joy

... Амин !!!
Скрит текст:

Последна редакция: вт, 27 май 2014, 17:08 от Andji_B

# 658
Отче наш, ти който си във форума... Joy

О, радвай се чадо мое Mr. Green
Кво става с вас, бе newsm78
Едни сте такива...... доволно изтрещели Wink Три дни ме нямаше и ooooh! Mr. Green

Скрит текст:

# 659
О, радвай се чадо мое Mr. Green
Кво става с вас, бе newsm78
Едни сте такива...... доволно изтрещели Wink Три дни ме нямаше и ooooh! Mr. Green
Сега всичко ще се върне към нормалното Simple Smile:
http://www.youtube.com/watch?v=sPZmINrmqZo

Общи условия

Активация на акаунт