Мъжът Телец... The neverending story - 11

• 26 863
  • 762
  •   1
Отговори
# 180
Оххх, тук е сложно.. идея нямам, ще ти кажа при мен как беше
- в началото каза обичам те, преди аз да съм сигурна дали го искам изобщо, после когато започнах да не слушам, каза "не съм влюбен в теб, а преди ти казах, че те обичам, защото ти  очакваше да го чуеш" - ми не позна, в този период мислех само как да спя с него Grinning";
 Два, три пъти го е прошепвал в леглото, така че едва да го чуя,  след фразата "не съм влюбен"...
Та след края на седмицата, ще ти кажа какъв е завършека Grinning Mr. Green Mr. Green

Ако си успяла да си извадиш извод, сподели... newsm53

Naughty
Съвсем ме обърка Simple Smile
Аз си мислех, че са последователни...
Хъм...това, защото го очакваше много глупаво  Confused
Вероятно го е яд, че не го слушаш и се пази Simple Smile

# 181
# 182
Вълкът сит и агнето в кошарата, но преди това не е лошо вълчо да се поумори Simple Smile

smile3514
Айдее! Пак на ОПЪКИ тръгна! smile3515
Дръж го ти, гладно телето..... пък ще се изморяваш..... САМА Mr. Green

# 183
Вълкът сит и агнето в кошарата, но преди това не е лошо вълчо да се поумори Simple Smile

smile3514
Айдее! Пак на ОПЪКИ тръгна! smile3515
Дръж го ти, гладно телето..... пък ще се изморяваш..... САМА Mr. Green

не е гладно, а полусито... и както споменах по-горе хладилника е зареден, за финиширалите след играта Wink  Joy

# 184
Днес сте се разгонили в КУПОМ Mr. Green
Аз  motor
[/quote]

Хахаха, аз по разгонен човек от телето не съм виждала Laughing BIC правиш се на много непорочен Wink

# 185
Хайде и аз да попитам нещо- Кога мъжа телец казва, че обича  newsm78

При мен, първо телето каза обичам те. И до ден днешен, ми го повтаря по сто пъти на ден. Сърди се, че аз не му го казвам често. А аз пък не искам, той да ми го казва толкова често. Искам да ми го показва Simple Smile
Що се отнася до храната и моето добиче си умира за морски деликатеси, придружени с дооста алкохол (най-вече узо). Промишлените количества храна, до сега не са му пречили да задоволи  и останалите си потребности:-). Обича силни и тежки аромати.

Последна редакция: пн, 19 май 2014, 07:25 от fiolio

# 186
Добро утро и честит понеделник  Hug
Да ви почерпя виртуално  party023 Днес добавям още една година към дневника на живота си  Grinning
И да ви благодаря- в момент в който бях загубила част от себе си, получих подкрепа....а и самото писане само по себе си разтоварва и освобождава от хаотичните мисли Hug
Слънчев и усмихнат да е денят ви!

А за въпроса ми- Телеца казва обмислено, че обича- тогава когато любовта изпълва цялото му същество или воден от порив...леко и без много дълбочина Thinking

# 187
Ей я кажете подходящ аромат на масажно масло за телетата...  ukliam1

на моето му харесват...иланг-иланг,пачули,магнолия..... Grinning

за храната....картофки тр да има.......Thinking...май обича всичко дето е добре направено(без да има моркови и домати...тях само на салатка) Grinning......и ест...мъфини(като цяло не мн по сладкото) Joy

за алкохола   33uu ....  Naughty (много,много рядко някакво уиски беше  newsm78....ама не помня кое.....) Grinning

Хайде и аз да попитам нещо- Кога мъжа телец казва, че обича  newsm78

при нас.....мисля,че аз му казах първа  Thinking.....но беше преди много год......сега по негови думи той бил пръв hahaha(да бе.....докато чакаш телето да се накани...... newsm27)....но нищо нека си мисли hahaha
към днешна дата не само го казва многоратно(а и го доказва Heart Eyes)

Последна редакция: пн, 19 май 2014, 09:43 от Ani Ta

# 188
Добро утро и честит понеделник  Hug
Да ви почерпя виртуално  party023 Днес добавям още една година към дневника на живота си  Grinning
И да ви благодаря- в момент в който бях загубила част от себе си, получих подкрепа....а и самото писане само по себе си разтоварва и освобождава от хаотичните мисли Hug

А за въпроса ми- Телеца казва обмислено, че обича- тогава когато любовта изпълва цялото му същество или воден от порив...леко и без много дълбочина Thinking

newsm59 nbirthday newsm67

Последна редакция: пн, 19 май 2014, 10:38 от Passionate_virgo

# 189
Добро утро и честит понеделник  Hug
Да ви почерпя виртуално  party023 Днес добавям още една година към дневника на живота си  Grinning

Скрит текст:

Hug Hug Hug newsm59  bigdance2

Последна редакция: пн, 19 май 2014, 08:21 от Ani Ta

# 190
az sym si, newsm59 Tada Пожелажам ти да си много щастлива и обичана  bouquet

# 191
az sym si, честит рожден ден, мила! Много положителни емоции, щастие и любов!  newsm59 nbirthday newsm67  Gift  bigdance2  ura Tada

# 192
Незнам BIC дали иска, ама аз искам. Все пак трябва да черпим информация от извора и да се учим от най-добрите  Flutter Rolling Eyes
Смятам, че в телето живее един голям егоист, който ми е трудно да разбера. Също така ги намирам за доста "хлъзгави" хора. Ще дам примери с телето, което е вкъщи.
1. Аз никога не крещя, аз просто говоря на висок глас.
2. Аз никога не ревнувам, просто се дразня понякога.
3. Не че винаги съм прав, просто ти не си даваш сметка, че мойта гледна точка е по-правилна.
4. Аз не те излъгах, просто ти спестих истината.
5. Извинявай, че взех решението сам, незнаех че е толкова важно за теб да ти кажа (говоря за важни решения в личен план).
6. Аз не ям сладко - преглъщайки втора кутия сухи пасти за вечерта. ( Иначе е слаб. Незнам как го прави този номер Simple Smile
7. Аз не те злепоставям, просто ти така го приемаш.
8. Аз не съм забравил, просто се сетих по-късно.
9. Аз не мълча през цялото време, просто говоря на ум или мисля.
10. Аз не прувеличавам, когато разказвам истории, просто ги разказвам по по-интересен начин на хората (този навик много му го мразя).
11. Аз те слушам какво говориш, просто за момента забравих, кое последно каза.
12. Това ми е любимото. Извиква ме да си говорим. При което аз водя поредният монолог, а той просто заспива. И на въпросът ми защо ме извика да говорим, като мълчиш и заспиваш, той отговаря : "Ааа ти си говори не ми пречиш."  ooooh!
И още мноооого, мнооого такива. Незнам с какви нерви и търпение трябва да е човек, за да е винаги усмихнат, когато не се мери с еднакъв аршин. Не ме разбирайте погрешно. Обичам си го много и затова влязох в темата, за да мога да помогна на себе си и да си обясня някои негови черти.  Crossing Arms
Почти не разпознавам гореописания модел телец сред всички налични около мен Simple Smile. Не съм чувала баща си или брат си да крещят, баща ми говореше с много спокойно темпо, брат ми сега има почти същата интонация, до степен почти да си мисля, че все още говоря с баща си. Скъпият не ми е повишавал тон, а и не обича да го прави като цяло. Трябва много да бъде изваден от равновесие, за да се случи. Мрази и друг да повишава тон. Била съм много малка, когато майка ми и баща ми са се разделили, но знам, че е имало скандали помежду им. Разделили са се много зле, 20 години по-късно и двамата държаха в себе си много негативни емоции един към друг. Имало е лъжи и мръдване встрани. С втората му съпруга, която е същата зодия като майка ми, отношенията им бяха напълно различни - такова разбирателство и взаимност, много топлота помежду им и много държаха един на друг. Мисля си, че баща ми беше телец, получил голям шамар с майка ми. Може би затова беше успешен вторият му брак Thinking? Брат ми има вече към 10-годишна връзка с любимото си момиче, женени са и са като скачени съдчета - много сладки и влюбени, въобще не си го крият, той я нарича "жената на моя живот" Simple Smile. Телецът не можел да изказва чувствата си Wink.
Парфьон Николаевич беше питал дали мъжете телци остават в мислите на жените, с които са били, и след раздялата - ами остават по мои впечатления. С какъв спомен, отделен въпрос Simple Smile. Майка ми "помнеше" баща ми до степен в телефонен разговор, започнал нормално, да приключат разменяйки си любезности...Втората съпруга на баща ми живее сама вече няколко години, след като той почина, и не мисли да допуска друг мъж в живота си, казвайки "Бях обичана, получих своя дял от любов на този свят, не мога да приема друга"...Това спомени от един и същ човек Peace.
Съгласна съм, че могат да бъдат егоисти на един етап от живота си, но получат ли някой и друг урок, който да успеят да усвоят, могат да развият доста различен тип отношение с много разбиране към другия. Моето биче също е било по собствените му думи голям егоист с жените, но една от тях му го е показала, а жената, с която е сключил брак след това, направо му е разказала играта. Досега не е проявявал егоизъм към мен, напротив, срещам уникално разбиране, след две порции егоисти преди него Simple Smile.

# 193
Незнам BIC дали иска, ама аз искам. Все пак трябва да черпим информация от извора и да се учим от най-добрите  Flutter Rolling Eyes
Смятам, че в телето живее един голям егоист, който ми е трудно да разбера. Също така ги намирам за доста "хлъзгави" хора. Ще дам примери с телето, което е вкъщи.
3. Не че винаги съм прав, просто ти не си даваш сметка, че мойта гледна точка е по-правилна.
5. Извинявай, че взех решението сам, незнаех че е толкова важно за теб да ти кажа (говоря за важни решения в личен план).
6. Аз не ям сладко - преглъщайки втора кутия сухи пасти за вечерта. ( Иначе е слаб. Незнам как го прави този номер Simple Smile
10. Аз не прувеличавам, когато разказвам истории, просто ги разказвам по по-интересен начин на хората (този навик много му го мразя).
12. Това ми е любимото. Извиква ме да си говорим. При което аз водя поредният монолог, а той просто заспива. И на въпросът ми защо ме извика да говорим, като мълчиш и заспиваш, той отговаря : "Ааа ти си говори не ми пречиш."  ooooh!
И още мноооого, мнооого такива. Незнам с какви нерви и търпение трябва да е човек, за да е винаги усмихнат, когато не се мери с еднакъв аршин. Не ме разбирайте погрешно. Обичам си го много и затова влязох в темата, за да мога да помогна на себе си и да си обясня някои негови черти.  Crossing Arms
Почти не разпознавам гореописания модел телец сред всички налични около мен Simple Smile. Не съм чувала баща си или брат си да крещят, баща ми говореше с много спокойно темпо, брат ми сега има почти същата интонация, до степен почти да си мисля, че все още говоря с баща си. Скъпият не ми е повишавал тон, а и не обича да го прави като цяло. Трябва много да бъде изваден от равновесие, за да се случи. Мрази и друг да повишава тон. Била съм много малка, когато майка ми и баща ми са се разделили, но знам, че е имало скандали помежду им. Разделили са се много зле, 20 години по-късно и двамата държаха в себе си много негативни емоции един към друг. Имало е лъжи и мръдване встрани. С втората му съпруга, която е същата зодия като майка ми, отношенията им бяха напълно различни - такова разбирателство и взаимност, много топлота помежду им и много държаха един на друг. Мисля си, че баща ми беше телец, получил голям шамар с майка ми. Може би затова беше успешен вторият му брак Thinking? Брат ми има вече към 10-годишна връзка с любимото си момиче, женени са и са като скачени съдчета - много сладки и влюбени, въобще не си го крият, той я нарича "жената на моя живот" Simple Smile. Телецът не можел да изказва чувствата си Wink.
Парфьон Николаевич беше питал дали мъжете телци остават в мислите на жените, с които са били, и след раздялата - ами остават по мои впечатления. С какъв спомен, отделен въпрос Simple Smile. Майка ми "помнеше" баща ми до степен в телефонен разговор, започнал нормално, да приключат разменяйки си любезности...Втората съпруга на баща ми живее сама вече няколко години, след като той почина, и не мисли да допуска друг мъж в живота си, казвайки "Бях обичана, получих своя дял от любов на този свят, не мога да приема друга"...Това спомени от един и същ човек Peace.
Съгласна съм, че могат да бъдат егоисти на един етап от живота си, но получат ли някой и друг урок, който да успеят да усвоят, могат да развият доста различен тип отношение с много разбиране към другия. Моето биче също е било по собствените му думи голям егоист с жените, но една от тях му го е показала, а жената, с която е сключил брак след това, направо му е разказала играта. Досега не е проявявал егоизъм към мен, напротив, срещам уникално разбиране, след две порции егоисти преди него Simple Smile.

wavey Hug  thumbsup  Grinning

# 194

Незнам защо се хвана за крещенето. Не разбирай, че вкъщи е скандал след скандал Напротив. Не се караме, а говорим (или по-скоро аз говоря, а той мълчи Grinning). Викането му идва от работата. Работи  с нискоквалифицирана работна ръка и по цял ден крещи като ненормален. Дори като се прибере вкъщи ми споделя че му е омръзнало да вика. Но не се усеща че правейки забележки на децата, също им крещи. И когато го помоля да не вика, да каже с нормален тон. Той съответно пуска крилатата фраза "Аз не крещя, просто говоря високо" Grinning
Що се отнася до другото, което си написала. Мога само да ви поздравя, че сте попаднали на добри телета. Да не забравяме, че човек не е само зодия, но и много други неща, спрямо които се сформира характера му.
Между другото може ли да споделите, ако знаете с какви асценденти са вашите телета.

Общи условия

Активация на акаунт