Мъжът Телец... The neverending story - 11

• 25 650
  • 762
  •   1
Отговори
# 390
Играем го влюбени?
Що за отговор? Какво значение има какви го играем, да не би това по някакъв начин да ви въздейства? Играли сме го влюбени? Е, и? Вие, ако не искате да не отразите, както и да го играем, все ще е тая.

На мен просто ми намирисва на чиста и проста женска шавливост и нищо повече.

Не очаквай точно от мен да се правя на света вода ненапита  Mr. Green Но са малко жените, коиито могат а устоят на ОНЗИ поглед, казващ повече от хиляди думи .... (или поне на нас така ни се иска да бъде)  Peace

newsm10

# 391
лавицата не се оплакваи проблема при вас е само един кои да комадва кои да е лидера сичко дрого е тип топ има си е силното превличане и куп други работи

# 392
Благодаря за поздравите и пожеланията  Hug Бик, обожавам червени рози  Wink
Имах два страхотни дни, изпълнени с много емоции и слава Богу, не много време да мисля за телето...къде е, що е , защо е...  ooooh!
Хайде и аз, като една шавлива жена да се включа  Laughing
Ах, този поглед...буквално се почувствах обладана! И тази сигурност, че е въпрос на време да съм негова. Див, непринуден,самоуверен, влюбен и мнооого романтичен.
Никога, никой не е карал да се чувствам негова по този начин. Бях най- специалната жена на света, преди да кажа- Обичам те.
И сега ще си сърбам попарата.
Явно и рогата ще си мерим  Confused

# 393

ммм да бе......нептунски било.... Crossing Arms hahaha

дядо гоогле...каза: телугу-основно се използва в индия....  Joy

# 394
Излиза, че ние, Телците, ви даваме нещо, което вашите мъже не ви дават. Какво е това нещо, аджеба, айде кажете го, та и аз да си обясня някои неща. Аман от нещастни семейни жени вече. Обяснения искам - първо, второ, трето...

newsm78......я перефразирай въпроса....и изясни какво не ти е ясно,че нещо не схванах.... Mr. Green

10........
9.....
8....

1. кой взел
2. кой дал
3. тука има...тука нема..

намерих си едни 5лв в левия джоб....и грахово зърно....под коя кутия бяха...  Stop Mr. Green

Последна редакция: ср, 21 май 2014, 06:06 от Ani Ta

# 395
И хайде на хорото....кой владее ръченица... Joy Joy Joy

Скрит текст:

# 396
Излиза, че ние, Телците, ви даваме нещо, което вашите мъже не ви дават. Какво е това нещо, аджеба, айде кажете го, та и аз да си обясня някои неща. Аман от нещастни семейни жени вече. Обяснения искам - първо, второ, трето...

Квото и телетата търсят в жените. Grinning
Вие имате много качества и за разлика от другите зодии, занете как да ги ползвате като оръжие. Знаете как да направите впечатление на една жена, отваряйки и вратата на заведение, автомобил или просто я намятате със сакото си. Играете го мъжкари, каквито впрочем сте.  Heart Eyes Интересни събеседници сте. С вас човек може да разгваря на най-различни теми. И вие винаги сте добре подготвени с материала LaughingКъдето и да ви пипне човек, всичко знете, чували сте и сте чели. Галантни сте и възпитани. Винаги много добре поддържани. Правите комплименти. Но не просто така. Умеете да убедите жената, че тя наистина е специална и единствена на този свят. Те просто не звучат фалшиво от вашата уста. Секса аххх, секса Heart Eyes Crazy Blush. За погледа и излъчването   Flutter Crazy. Има и още много ама ай стига ви толкова Mr. Green

Последна редакция: ср, 21 май 2014, 06:26 от fiolio

# 397
На мен просто ми намирисва на чиста и проста женска шавливост и нищо повече.

А вашето какво е  Whistling

# 398

Скрит текст:

newsm10 smile3521
Страхотен старт на деня.

# 399
Прочетох си поста по-горе. Каква четка съм ви направила Sunglasses. Всичко е така, но да кажа и нещо лошо. За съжаление с времето, когато телето се насити на жената до себе си, започва да забравя за всичките тези неща.  Sad и насочва усилията си към друга дама, която започва да лети из облаците... Close Crossing Arms това са телетата.

# 400

Уф, моята история е от "другата" страна. Аз съм тази, близката, другата, която той най-безсрамно сваля зад гърба на жена си, зад гърба на моят съпруг. Аз съм тази, която телеца от една година насам все едно си постави за цел да спечели, да накара да хлътне по него. Защо? Его? Може би. Може би факта че бях недосегаема, щастлива в брака ми, тоест предизвикателство, да види дали ще успее. Целувки, милувки, погледи, галене, ала бала... И когато най-накрая успя да ми влезе под кожата и се влюбих и му го казах, той се обърна на 180 градуса и се направи на луд, че не е имало нищо, просто невинен флирт... Сега последно ми каза че има чуства и че иска да се видим да ги обсъдим. Обаче като чета тук и виждам как всичките са толкова еднакви, започвам да се чудя дали да говоря с него или просто да го пратя да пасе и да си събирам парчетата от сърцето докато не е станало прекалено късно...  Cry Cry Cry

Ах, тяхната кожа телешка #2gunfire #Cussing out
По принцип телетата са такива. Първо дават сигналите че искат, но в повечето случай не правят те първата крачка към по нататъшно развитие. Изчакват жената да подходи към тях. Не успях много да вникна, но в случая, може би просто е искал да се позабавлявате, но ти признавайки че имаш чувства, се е отдръпнал. Уплашил се е. Каза, че сега искал да говорите. Ако няма чувства към теб, може би ще иска да види ти колко си хлътнала и да ако не си много, ще иска да стигнете до консумиране на този флирт. А ако наистина има чувства незнам. Телетата трудно се откриват на една жена. Ами ти. Докъде искаш да стигнеш с него. Каза че си имала щастлив брак? Що се отнася до форума. Да телетата много си приличат, но все пак незабравай че всеки си е индивидуален човек. Не съди твойто теле, по коментарите за нашите. Може пък наистина да е искрен в чувствата си. И да се е отдръпнал, точно защото знае че имаш брак и т.н. и му е трябвало време да премисли ситуацията. Според мен поговорете Peace  bouquet

Абсолютно съвпада и с моето мнение - без последните две изречения.  Peace
Това им е играта - гледат влюбено, въздишат, докосват, цялото им същество говори, че  са влюбени. Провокират жената да направи първата стъпка. После се обръщат на 180 градуса и започват да чакат (при това дълго) да ги гониш.  И тук зависи - дали си склонна да го гониш - ако си - влизаш във филма на потребителките във форума, ако не - влизаш в моя филм , демек, пращаш го да пасе. Laughing И двете развръзки са еднакво кофти. В първата можеш да се надяваш и бориш за чувства  Thinking, във втората - си запазваш достойнството. В конкретната ситуация при положение, че имаш щастлив брак и т.н. просто не виждам защо ще се вкарваш в тези филми.  newsm78

Има и трети вариант, ( не го окачвах), концертмайстора  си застана на мястото. Grinning

# 401
Добро утро и от мен на всички ранобудни!За жалост по този начин нараняват жестоко. При мен е непоправимо. Другото, което ме притеснява в моето теле е че не споделя. Ако има проблем, все трябва да му вадя думите от устата с мъка. Накрая се скарваме, защото аз не обичам да премълчавам. Вашите телета споделят ли? Как да го накарам да говори? Иначе за несериозни теми и на маса няма равен - център на внимание. Twisted Evil

# 402

Скрит текст:

Страхотен старт на деня  Crazy
Анита, толкова добро настроение в тия ранни зори...завид  Laughing

Не споделят  Peace и аз съм на това мнение. И ако понякога успея да измъкна нещо, дълбоко лично...започва да се шегува и да говори щуротии. Все едно това, което е казал преди това, всъщност не е толкова важно  Crazy
И за мен това е основния проблем...само ако можех да знам какво се случва в главата му?!

# 403
Все едно има друг човек вътре в него и аз не го познавам или не иска да ме запознае. Какъвто и проблем да има предпочита да премълчи, вместо да го обсъдим. Мислила съм си и че сякаш се пази от всички околни премълчавайки...много е странно. За протокола не сме заедно от вчера, а цели осем години. Радвам се,че открих темата и вас, защото си мислех, че нещо с мен не е наред : )

# 404

Има и трети вариант, ( не го окачвах), концертмайстора  си застана на мястото. Grinning

Laughing Laughing Laughing

Общи условия

Активация на акаунт