Мъжът Телец... The neverending story - 11

• 26 684
  • 762
  •   1
Отговори
# 270
С риска отново да ви прозвучи като самосъжаление, ще ви кажа че хич не е толкова добре да си дева. Завиждам на телето че се отдава на чуствата си и е щастлив... Поне изживява насладата, а девата, докато го преболедува вътрешно се смазва... И освен милите хора от този форум, никой не разбира за битката която тя води със себе си. Така няма наранени... Освен самата тя  Rolling Eyes
И при лъвовете е така. По-скоро ще умрем, отколкото да покажем, че сме наранени. Но мъжовете деви са мечта.

# 271
С риска отново да ви прозвучи като самосъжаление, ще ви кажа че хич не е толкова добре да си дева. Завиждам на телето че се отдава на чуствата си и е щастлив... Поне изживява насладата, а девата, докато го преболедува вътрешно се смазва... И освен милите хора от този форум, никой не разбира за битката която тя води със себе си. Така няма наранени... Освен самата тя  Rolling Eyes
И при лъвовете е така. По-скоро ще умрем, отколкото да покажем, че сме наранени. Но мъжовете деви са мечта.

Ооо да  newsm10

# 272
И като чета всичко тук, отново ме хваща яд! Как не ги е срам да си играят така с чуствата ни, да флиртуват с жените на близките си, да дават всичко от тях да хлътнеш по тях а после ни лук яли ни мирисали, да карат жените си да се чустват предадени, как може да са толкова еднакви! #Cussing out #2gunfire

# 273
И като чета всичко тук, отново ме хваща яд! Как не ги е срам да си играят така с чуствата ни, да флиртуват с жените на близките си, да дават всичко от тях да хлътнеш по тях а после ни лук яли ни мирисали, да карат жените си да се чустват предадени, как може да са толкова еднакви! #Cussing out #2gunfire

е добре де....ти не му ли тегли една дъъъълга и тънка....и после да беше проверила дали е стигнал там дето си го пратила  Wink Peace Hug

# 274

е добре де....ти не му ли тегли една дъъъълга и тънка....и после да беше проверила дали е стигнал там дето си го пратила  Wink Peace Hug

Хахаха, definately working on it  Peace

# 275

Егото, егото... ooooh!

Какво е направил?

# 276

След такива постъпки,как си оправихте доверието в телето? Аз имитирам доверие и си имам едно на ум постоянно...Мисля си, че следващ път телето или ще му удвоя рогата или ще го пусна да пасе на воля окончателно. Crossing Arms

Ти как разбра Sad  bouquet

# 277
А за "Укротяване на опърничевата" даже на Телеца не му стигна търпнието  Laughing

hahaha....май на повечето телета им е трудно с лъвовете  Wink Peace
Трудно е меко казано  Laughing Правилната дума е невъзможно   Mr. Green :hug

newsm78  и защо така?........

# 278

Joy Joy Joy........ Hug ( мда.... Thinking като чета писаниците на другите....... Peace)

Скрит текст:

hahaha

# 279

Joy Joy Joy........ Hug ( мда.... Thinking като чета писаниците на другите....... Peace)

Скрит текст:

hahaha

Sunglasses

# 280
Е какво да кажа.....замислям се  newsm78 Thinking.........чета,чета и до сега....нито един +  Mr. Green Peace
ПисньоФката е поздрава ми за деня....да е хубав и ползотворен Hug

# 281
А за "Укротяване на опърничевата" даже на Телеца не му стигна търпнието  Laughing

Трудно е меко казано  Laughing Правилната дума е невъзможно   Mr. Green Hug
Няма невъзможни неща, лъвичката на брат ми вече 10 години си ползва ноктите, за да почесва телешкото му гръбче Simple Smile. Мърка като коте до него.

# 282

Трудно е меко казано  Laughing Правилната дума е невъзможно   Mr. Green Hug
Няма невъзможни неща, лъвичката на брат ми вече 10 години си ползва ноктите, за да почесва телешкото му гръбче Simple Smile. Мърка като коте до него.

Хм...значи телето е много смело  Mr. Green ( а това е изключение)  Mr. Green

# 283

Егото, егото... ooooh!

Какво е направил?

Уф, моята история е от "другата" страна. Аз съм тази, близката, другата, която той най-безсрамно сваля зад гърба на жена си, зад гърба на моят съпруг. Аз съм тази, която телеца от една година насам все едно си постави за цел да спечели, да накара да хлътне по него. Защо? Его? Може би. Може би факта че бях недосегаема, щастлива в брака ми, тоест предизвикателство, да види дали ще успее. Целувки, милувки, погледи, галене, ала бала... И когато най-накрая успя да ми влезе под кожата и се влюбих и му го казах, той се обърна на 180 градуса и се направи на луд, че не е имало нищо, просто невинен флирт... Сега последно ми каза че има чуства и че иска да се видим да ги обсъдим. Обаче като чета тук и виждам как всичките са толкова еднакви, започвам да се чудя дали да говоря с него или просто да го пратя да пасе и да си събирам парчетата от сърцето докато не е станало прекалено късно...  Cry Cry Cry

# 284

Уф, моята история е от "другата" страна. Аз съм тази, близката, другата, която той най-безсрамно сваля зад гърба на жена си, зад гърба на моят съпруг. Аз съм тази, която телеца от една година насам все едно си постави за цел да спечели, да накара да хлътне по него. Защо? Его? Може би. Може би факта че бях недосегаема, щастлива в брака ми, тоест предизвикателство, да види дали ще успее. Целувки, милувки, погледи, галене, ала бала... И когато най-накрая успя да ми влезе под кожата и се влюбих и му го казах, той се обърна на 180 градуса и се направи на луд, че не е имало нищо, просто невинен флирт... Сега последно ми каза че има чуства и че иска да се видим да ги обсъдим. Обаче като чета тук и виждам как всичките са толкова еднакви, започвам да се чудя дали да говоря с него или просто да го пратя да пасе и да си събирам парчетата от сърцето докато не е станало прекалено късно...  Cry Cry Cry

Ах, тяхната кожа телешка #2gunfire #Cussing out
По принцип телетата са такива. Първо дават сигналите че искат, но в повечето случай не правят те първата крачка към по нататъшно развитие. Изчакват жената да подходи към тях. Не успях много да вникна, но в случая, може би просто е искал да се позабавлявате, но ти признавайки че имаш чувства, се е отдръпнал. Уплашил се е. Каза, че сега искал да говорите. Ако няма чувства към теб, може би ще иска да види ти колко си хлътнала и да ако не си много, ще иска да стигнете до консумиране на този флирт. А ако наистина има чувства незнам. Телетата трудно се откриват на една жена. Ами ти. Докъде искаш да стигнеш с него. Каза че си имала щастлив брак? Що се отнася до форума. Да телетата много си приличат, но все пак незабравай че всеки си е индивидуален човек. Не съди твойто теле, по коментарите за нашите. Може пък наистина да е искрен в чувствата си. И да се е отдръпнал, точно защото знае че имаш брак и т.н. и му е трябвало време да премисли ситуацията. Според мен поговорете Peace  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт