Уф, моята история е от "другата" страна. Аз съм тази, близката, другата, която той най-безсрамно сваля зад гърба на жена си, зад гърба на моят съпруг. Аз съм тази, която телеца от една година насам все едно си постави за цел да спечели, да накара да хлътне по него. Защо? Его? Може би. Може би факта че бях недосегаема, щастлива в брака ми, тоест предизвикателство, да види дали ще успее. Целувки, милувки, погледи, галене, ала бала... И когато най-накрая успя да ми влезе под кожата и се влюбих и му го казах, той се обърна на 180 градуса и се направи на луд, че не е имало нищо, просто невинен флирт... Сега последно ми каза че има чуства и че иска да се видим да ги обсъдим. Обаче като чета тук и виждам как всичките са толкова еднакви, започвам да се чудя дали да говоря с него или просто да го пратя да пасе и да си събирам парчетата от сърцето докато не е станало прекалено късно...

Ах, тяхната кожа телешка

По принцип телетата са такива. Първо дават сигналите че искат, но в повечето случай не правят те първата крачка към по нататъшно развитие. Изчакват жената да подходи към тях. Не успях много да вникна, но в случая, може би просто е искал да се позабавлявате, но ти признавайки че имаш чувства, се е отдръпнал. Уплашил се е. Каза, че сега искал да говорите. Ако няма чувства към теб, може би ще иска да види ти колко си хлътнала и да ако не си много, ще иска да стигнете до консумиране на този флирт. А ако наистина има чувства незнам. Телетата трудно се откриват на една жена. Ами ти. Докъде искаш да стигнеш с него. Каза че си имала щастлив брак? Що се отнася до форума. Да телетата много си приличат, но все пак незабравай че всеки си е индивидуален човек. Не съди твойто теле, по коментарите за нашите. Може пък наистина да е искрен в чувствата си. И да се е отдръпнал, точно защото знае че имаш брак и т.н. и му е трябвало време да премисли ситуацията. Според мен поговорете

Благодаря за милите думи! Аз докъде искам да се стигне?