Сега нещата са ок 
Повторението – майка на успеха

Припомняй! Ще "забрави"

Сега нещата са ок 

). Викането му идва от работата. Работи с нискоквалифицирана работна ръка и по цял ден крещи като ненормален. Дори като се прибере вкъщи ми споделя че му е омръзнало да вика. Но не се усеща че правейки забележки на децата, също им крещи. И когато го помоля да не вика, да каже с нормален тон. Той съответно пуска крилатата фраза "Аз не крещя, просто говоря високо" 
. Минах по телешкия протокол с тестовете, имала съм двукратно честта телешки гняв да се изсипе на главата ми от нищото, първия път поносимо, втория торнадо+цунами+земетресение+вулкан ми се видяха малко в сравнение с вивисекцията, която понесох. При това по скайп
. И не преувеличавам. Но с това ти пояснение разбрах мисълта ти правилно
.
. Хубавото е, че отлично познава себе си и ми дава верните насоки. В един момент си мислех, че имам нужда от ръководство за употреба
. Асцендентът му е Козирог. Беше тръгнал да ме предупреждава, че с 2 чифта рога от негова страна няма да ми е лесно. Докато не го осведомих за моите два чифта овенски...
.
като забъркате секс и вярност
и го поръсите с ЛЮБОВ
Става - тюрлюгювеч на веселият готвач
, но в случая на fiolio от нея се изисква такава, но без да се дава същото в замяна.
Иначе е неин съпруг и баща на децата, доколкото разбирам семейството му е приоритет, но проявите на ревност могат да са скапващи.
Колкото и да обичаш човека до теб и да си сигурен че искаш да остарееш с него. Някои неща за съжаление просто не могат да бъдат контролирани от разума. Виж, изневяра за спорта, за секса, това вече е съзнателен избор... Така че погледнете монетата и от тази страна, преди да съдите...
Колкото и да обичаш човека до теб и да си сигурен че искаш да остарееш с него. Някои неща за съжаление просто не могат да бъдат контролирани от разума. Виж, изневяра за спорта, за секса, това вече е съзнателен избор... Така че погледнете монетата и от тази страна, преди да съдите...

. Убедителен е доста. След последното плака, тръшка се че не бил кръшнал. Та не съм го хванала на "калъп" и колкото и наивно да е, все още имам капка надежда че не е кръшнал. От там идва и доверието ми. Имам някакво останало, въпреки че съмненията си остават