Мъжът Телец... The neverending story - 11

• 26 870
  • 762
  •   1
Отговори
# 240
Да да, това казах. Последният път така направих. Спекох го малко. Даде резултат Peace Сега нещата са ок Praynig

Повторението – майка на успеха Wink
Припомняй! Ще "забрави"
 Peace

Hug

# 241
та везните на сяка пряка флиртувате ако не ви познава добре човек е изгорял човека доста умело вартите мажете при телеца ти е трудно да ги вартиш тея номера усештате

# 242
та везните на сяка пряка флиртувате ако не ви познава добре човек е изгорял човека доста умело вартите мажете при телеца ти е трудно да ги вартиш тея номера усештате

Пич, флирта е съвсем друга работа. Че кой не флиртува Stop

# 243
не сам пич а сам мажкар  ми флиртуваи си после ма тои зашто така направи аз ништо не сам правила

# 244
не сам пич а сам мажкар  ми флиртуваи си после ма тои зашто така направи аз ништо не сам правила

Флиртувам рядко и със сигурност не в неговата компания. Naughty

# 245
то ако беше в неговата компания да те е запукал с правата лопата

# 246
то ако беше в неговата компания да те е запукал с правата лопата

И човек, който разсъждава така, се категоризира като мъжкар  smile3532

# 247
Незнам защо се хвана за крещенето. Не разбирай, че вкъщи е скандал след скандал Напротив. Не се караме, а говорим (или по-скоро аз говоря, а той мълчи Grinning). Викането му идва от работата. Работи  с нискоквалифицирана работна ръка и по цял ден крещи като ненормален. Дори като се прибере вкъщи ми споделя че му е омръзнало да вика. Но не се усеща че правейки забележки на децата, също им крещи. И когато го помоля да не вика, да каже с нормален тон. Той съответно пуска крилатата фраза "Аз не крещя, просто говоря високо" Grinning
Що се отнася до другото, което си написала. Мога само да ви поздравя, че сте попаднали на добри телета. Да не забравяме, че човек не е само зодия, но и много други неща, спрямо които се сформира характера му.
Между другото може ли да споделите, ако знаете с какви асценденти са вашите телета.
Не съм си направила извод в посока скандали Peace. Минах по телешкия протокол с тестовете, имала съм двукратно честта телешки гняв да се изсипе на главата ми от нищото, първия път поносимо, втория торнадо+цунами+земетресение+вулкан ми се видяха малко в сравнение с вивисекцията, която понесох. При това по скайп Simple Smile. И не преувеличавам. Но с това ти пояснение разбрах мисълта ти правилно Peace.
Та, сега си имам прекрасно биче, но това не значи лесно в превод, просто внимавам да го поддържам в баланс Simple Smile. Хубавото е, че отлично познава себе си и ми дава верните насоки. В един момент си мислех, че имам нужда от ръководство за употреба ooooh!. Асцендентът му е Козирог. Беше тръгнал да ме предупреждава, че с 2 чифта рога от негова страна няма да ми е лесно. Докато не го осведомих за моите два чифта овенски... Simple Smile.

# 248
Това жените ooooh! като забъркате секс и вярност Whistling и го поръсите с ЛЮБОВ Thinking Става - тюрлюгювеч на веселият готвач Mr. Green

Написала съм физическа вярност, не вярност по принцип, бъркаш туризма с емиграцията  Mr. Green
За мен липсата й не е проблем  Peace, но в случая на fiolio от нея се изисква такава, но без да се дава същото в замяна.
Ми, двоен аршин, такова поведение би ме предизвикало да го окича с такъв чифт прекрасно разклонени рога, че и елените на дядо Коледа ще му завидят  Whistling Иначе е неин съпруг и баща на децата, доколкото разбирам семейството му е приоритет, но проявите на ревност могат да са скапващи.
Писала съм го и друг път, при продължителни отношения, малко жени могат да го отиграят само секс, без да намесят чувствата.

За да се чувства телето комфортно,му дадох пълна свобода. Заведения, гости , партита и незнам си още кво. В началото го пусках с думите: Имам ти доверие. После вече го пусках с думите: предупреждавай в колко часа да ти пускат смс-и ooooh!
Но след последното му залитане му казах точно туй с рогата. Направо му го обещах Mr. Green.Имаше ефект. От тогава е друга бира. Да видим до кога. Twisted Evil
Иначе да семейни сме с две деца.
Относно коментара на BIC, че се разнообразяваме и двамата. Той да. Аз за съжаление не мога да се похваля с неговата свобода. Да видим до кога Whistling Mr. Green

След такива постъпки,как си оправихте доверието в телето? Аз имитирам доверие и си имам едно на ум постоянно...Мисля си, че следващ път телето или ще му удвоя рогата или ще го пусна да пасе на воля окончателно. Crossing Arms

# 249
Може би не съм най-правилния човек да даде мнение за изневярата ( дори и моята да е само мислено), но мога да кажа че просто понякога се случва, да се влюбиш в друг, да залитнеш Sad Колкото и да обичаш човека до теб и да си сигурен че искаш да остарееш с него. Някои неща за съжаление просто не могат да бъдат контролирани от разума. Виж, изневяра за спорта, за секса, това вече е съзнателен избор...  Така че погледнете монетата и от тази страна, преди да съдите...

# 250
Не беше ябълката на дървото, а двете на земята, които причиниха бедата в градината. Grinning

# 251
Ох, по темата с Телетата мога да кажа само ЗАЩО НЕ СА ДЕВИ, да им се не види  Crossing Arms #Cussing out Crossing Arms

# 252
Може би не съм най-правилния човек да даде мнение за изневярата ( дори и моята да е само мислено), но мога да кажа че просто понякога се случва, да се влюбиш в друг, да залитнеш Sad Колкото и да обичаш човека до теб и да си сигурен че искаш да остарееш с него. Някои неща за съжаление просто не могат да бъдат контролирани от разума. Виж, изневяра за спорта, за секса, това вече е съзнателен избор...  Така че погледнете монетата и от тази страна, преди да съдите...
Но с разума си можеш да контролираш кога да си тръгнеш ...дори да си влюбена ... Hug

# 253
След такива постъпки,как си оправихте доверието в телето? Аз имитирам доверие и си имам едно на ум постоянно...Мисля си, че следващ път телето или ще му удвоя рогата или ще го пусна да пасе на воля окончателно. Crossing Arms
[/quote]

Три търкания имахме в тази насока. Единият път беше открито флиртуване пред мен (няма да изпадам в подробности), уж било от алкохола. Но човека, с който го направи е наша близка, така че може и да е имало продължение. Кълне се че не я харесва и било под влияние на алкохол...
Вторият път, беше жена, с която имаха допирни точки в работата. Звънна му няколко пъти уж по работа говореха. Но часът беше около 22. И пред мен получи смс от нея за именният му ден, но смс-а не беше нещо формално като здраве, щастие, ами малко по флиртаджийски написан. Даде ми да го прочета и ме увери, че тя го сваля, но той не я харесва. Третият път след излизане самостоятелно, получи един смс. Децата играят с телефоните и малкия ми го донесе в леглото телефона отворил на смс-ите. Пред него ми даде телефона и видях началото на смс-а. Беше ми много приятно снощи, надявам се пак да се видим - гласеше смс-а. Увери ме че е пак от количеството алкохол. После ми я показа на вайбер. Жена над 50 години, определено не негов стил. Увери ме че не е правил нищо или поне не си спомнял #2gunfire. Убедителен е доста. След последното плака, тръшка се че не бил кръшнал. Та не съм го хванала на "калъп" и колкото и наивно да е, все още имам капка надежда че не е кръшнал. От там идва и доверието ми. Имам някакво останало, въпреки че съмненията си остават Sad

Последна редакция: пн, 19 май 2014, 19:21 от fiolio

# 254
 Беше тръгнал да ме предупреждава, че с 2 чифта рога от негова страна няма да ми е лесно. Докато не го осведомих за моите два чифта овенски... Simple Smile.
[/quote]

hahaha

Общи условия

Активация на акаунт