Мъжът Телец... The neverending story - 11

• 26 761
  • 762
  •   1
Отговори
# 225

Това жените ooooh! като забъркате секс и вярност Whistling и го поръсите с ЛЮБОВ Thinking Става - тюрлюгювеч на веселият готвач Mr. Green

Написала съм физическа вярност, не вярност по принцип, бъркаш туризма с емиграцията  Mr. Green
За мен липсата й не е проблем  Peace, но в случая на fiolio от нея се изисква такава, но без да се дава същото в замяна.
Ми, двоен аршин, такова поведение би ме предизвикало да го окича с такъв чифт прекрасно разклонени рога, че и елените на дядо Коледа ще му завидят  Whistling Иначе е неин съпруг и баща на децата, доколкото разбирам семейството му е приоритет, но проявите на ревност могат да са скапващи.
Писала съм го и друг път, при продължителни отношения, малко жени могат да го отиграят само секс, без да намесят чувствата.

За да се чувства телето комфортно,му дадох пълна свобода. Заведения, гости , партита и незнам си още кво. В началото го пусках с думите: Имам ти доверие. После вече го пусках с думите: предупреждавай в колко часа да ти пускат смс-и ooooh!
Но след последното му залитане му казах точно туй с рогата. Направо му го обещах Mr. Green.Имаше ефект. От тогава е друга бира. Да видим до кога. Twisted Evil
Иначе да семейни сме с две деца.
Относно коментара на BIC, че се разнообразяваме и двамата. Той да. Аз за съжаление не мога да се похваля с неговата свобода. Да видим до кога Whistling Mr. Green

Последна редакция: пн, 19 май 2014, 14:31 от fiolio

# 226
Моята, пиле, моята, не рипай толкоз  Mr. Green smile3534

Да, да! Твоята Mr. Green
Седи гледай, как ще залезеш след малко Laughing

# 227

Да, да! Твоята Mr. Green
Седи гледай, как ще залезеш след малко Laughing

Скрит текст:
b*tch please  newsm08

Е, а не с бутонките напред де и то баш днес  Heart Eyes

# 228
Слънце - Лъв
Луна- Козирог
Асцендент - Везни

# 229
За да се чувства телето комфортно,му дадон пълна свобода. Заведения, гости , партита и незнам си още кво. В началото го пусках с думите: Имам ти доверие. После вече го пускан с думит: предупреждавай в колко часа да ти пускат смс-и ooooh!
Но след последното му залитоне му казах точно туй с рогата. Направо му го обещах Mr. Green.Имаше ефект. От тогава е друга бира. Да видим до кога. Twisted Evil

ooooh! а ти къде беше тогава  newsm78  Peace Hug

Секса в едната тава....любовта в другата Joy

newsm10, а баш де, ама как става номерът?  newsm78

ами знам ли newsm78.....не съм по готвенето (досадно ми е) hahaha

аз съм по силовия спорт (кършене на вратове Twisted Evilpletka smile3554 smile3513

newsm62  Peace

# 230
Слънце - Лъв
Луна- Козирог
Асцендент - Везни

Как гледа една лъвица на.... секс манджите и туризма newsm78

# 231
За да се чувства телето комфортно,му дадон пълна свобода. Заведения, гости , партита и незнам си още кво. В началото го пусках с думите: Имам ти доверие. После вече го пускан с думит: предупреждавай в колко часа да ти пускат смс-и ooooh!
Но след последното му залитоне му казах точно туй с рогата. Направо му го обещах Mr. Green.Имаше ефект. От тогава е друга бира. Да видим до кога. Twisted Evil

ooooh! а ти къде беше тогава  newsm78  Peace Hug

Някой трябваше да гледа децата Laughing
Не! Така представено не е съвсем обективно. Истината е че и той не ме е спрял да излизам също. Просто ми звъни на всеки 10мин. Пита ме какво правя. Кара ме да му давам въпросната приятелка с която съм излязла да говори с нея по телефона. Уж да я поздрави. А като се прибера вкъщи е по-кисел от незнам какво. И после една седмица са намеци до немай къде. #Cussing out Не съм искала, не съм кръшнала. За сега държа фронта bowuu

# 232
А слънцето как го разбирате в кой знак е?

# 233
аз съм по силовия спорт (кършене на вратове Twisted Evil

А ежедневните тренировки Thinking знаеш ли Wink как каляват противника smile3508

# 234
Слънце - Лъв
Луна- Козирог
Асцендент - Везни

Гледа предимно на секса, а останалото са екстри  Mr. Green

# 235
А като се прибера вкъщи е по-кисел от незнам какво. И после една седмица са намеци до немай къде. #Cussing out Не съм искала, не съм кръшнала. За сега държа фронта bowuu

Хвани го един ден - когато е на кеф, и седни да си поговорите за продукти, рецепти, манджи.... Питай го дали харесва горчиви и развалени БЛЮДА!
Кажи му, че ти не ги харесваш.... И НЕ ГИ ИСКАШ. Нито от него, нито ти да му ги сервираш.
цЕпи прякО  Mr. Green през пОле и директно.... Ще даде.... някакъв резултат....  Thinking

# 236
Слънце - Лъв
Луна- Козирог
Асцендент - Везни

Joy hahaha omm

# 237

smile3525

# 238
А като се прибера вкъщи е по-кисел от незнам какво. И после една седмица са намеци до немай къде. #Cussing out Не съм искала, не съм кръшнала. За сега държа фронта bowuu

Хвани го един ден - когато е на кеф, и седни да си поговорите за продукти, рецепти, манджи.... Питай го дали харесва горчиви и развалени БЛЮДА!
Кажи му, че ти не ги харесваш.... И НЕ ГИ ИСКАШ. Нито от него, нито ти да му ги сервираш.
цЕпи прякО  Mr. Green през пОле и директно.... Ще даде.... някакъв резултат....  Thinking

Да да, това казах. Последният път така направих. Спекох го малко. Даде резултат Peace Сега нещата са ок Praynig

# 239
Да да, това казах. Последният път така направих. Спекох го малко. Даде резултат Peace Сега нещата са ок Praynig

Повторението – майка на успеха Wink
Припомняй! Ще "забрави"
 Peace

Общи условия

Активация на акаунт