Мъжът Телец... The neverending story - 11

• 25 558
  • 762
  •   1
Отговори
# 480
Хрумна ми един въпрос към мъжките теленца тук. Тъй като вече почти единодушно стигнахме до конклузията ЧЕ изневерявате (или поне флитрувате доста сериозно), въпроса ми е ЗАЩО? Какво ви кара да го правите? Неправилен избор на поливинката, разнообразие, за спорта, за самодоказване? Интересно ми е дали наистина е нещо от зодията, или просто мъжка черта?  ти като задаваш тия вапроси и аз да ти задам  това става от двама човека ти не флиртувашли или се правиш на светица  която от царквата не излиза и не изневерява и не флертува и щастлива до полвинката си и изведнаж някои си изкочил и тя не издаржала на компресията ми това се казва слаб ангел и това се отнася за сички жени които си мислят че то е само флирт или изневяра

# 481
Нали го изяснихме по-назад: правим го щото всички жени след Жената са ни все еднакви и еднакво безразлични да си го кажем. Нищо специално и лично към никоя.

ОК, но ако сте вече омъжени за Жената? Защо тогава изневерявате? Или има шанс да се ожените за неправилната жена  newsm78
Въпрос на време е да стане неправилна...или просто до болка позната...предвидима...
И да имат нужда от ново предизвикателство...до следващия път  Simple Smile
А и телците рядко живеят в реалния живот, да не забравяме за тяхната паралелна действителност Wink

# 482
Цитат
ОК, но ако сте вече омъжени за Жената?
В реалния живот това никога не ни се случва.

Но това е толкова  Cry Нима 1/12 от всички женени мъже са се примирили с погрешния избор? И са пуснали истинската любов да си отиде? Ако е така, разбирам защо сте толкова  Rolling Eyes

# 483
Хрумна ми един въпрос към мъжките теленца тук. Тъй като вече почти единодушно стигнахме до конклузията ЧЕ изневерявате (или поне флитрувате доста сериозно), въпроса ми е ЗАЩО? Какво ви кара да го правите? Неправилен избор на поливинката, разнообразие, за спорта, за самодоказване? Интересно ми е дали наистина е нещо от зодията, или просто мъжка черта?

Умозаключението ти се базира на подсъзнателната илюзия с опция за предполагаема реалност във въображаемия, блуждаещ, фиктивен въпрос, че си стигнала до предполагаемо (само от теб) - виртуално заключение, както и несъществуващо реално, единодушие - че всички мъже правят така. (тук не е ясно "какво")
Според мен - не трябва да се намесвам в тези, дълбоко погрешни представи във въображението ти! Както казват - надеждата умира последна.

# 484
Хрумна ми един въпрос към мъжките теленца тук. Тъй като вече почти единодушно стигнахме до конклузията ЧЕ изневерявате (или поне флитрувате доста сериозно), въпроса ми е ЗАЩО? Какво ви кара да го правите? Неправилен избор на поливинката, разнообразие, за спорта, за самодоказване? Интересно ми е дали наистина е нещо от зодията, или просто мъжка черта?  ти като задаваш тия вапроси и аз да ти задам  това става от двама човека ти не флиртувашли или се правиш на светица  която от царквата не излиза и не изневерява и не флертува и щастлива до полвинката си и изведнаж някои си изкочил и тя не издаржала на компресията ми това се казва слаб ангел и това се отнася за сички жени които си мислят че то е само флирт или изневяра

Аз не се правя на светица и ми е пределно ясно че дори и моята изневяра да не е физическа, не е по-малко коварна. Не отричам, аз кръста си го нося... И знам защо "изневерявам"- защото срещнах сродна душа... Не беше в плана, не ми се е случвало преди. Докато при мъжете е по-различно, от този форум излиза че всеки един, семеен или не залита от правия път. Почти без изключения. Затова се запитах защо, дали е нещо методично...

Последна редакция: ср, 21 май 2014, 22:38 от Passionate_virgo

# 485

Ти пък все ще се набъркаш къде не "трябва" Mr. Green
 Peace Wink

# 486
Хрумна ми един въпрос към мъжките теленца тук. Тъй като вече почти единодушно стигнахме до конклузията ЧЕ изневерявате (или поне флитрувате доста сериозно), въпроса ми е ЗАЩО? Какво ви кара да го правите? Неправилен избор на поливинката, разнообразие, за спорта, за самодоказване? Интересно ми е дали наистина е нещо от зодията, или просто мъжка черта?

Умозаключението ти се базира на подсъзнателната илюзия с опция за предполагаема реалност във въображаемия, блуждаещ, фиктивен въпрос, че си стигнала до предполагаемо (само от теб) - виртуално заключение, както и несъществуващо реално, единодушие - че всички мъже правят така. (тук не е ясно "какво")
Според мен - не трябва да се намесвам в тези, дълбоко погрешни представи във въображението ти! Както казват - надеждата умира последна.

Късно е, на доста чаши вино съм, така че не ми се остроумничи. Затова казвам директно- с изключение на Анита, всечки мъже на мацките тук са залитали от пътя, флирт, секс каквото и да е. Знам, че не е само телешка черта, но все пак, питам КОЕ КАРА ТЕЛЕЦА да изневерява. Защо го прави. Просто въпрос.

# 487

Ти пък все ще се набъркаш къде не "трябва" Mr. Green
 Peace Wink

Крайно време е да почна да готвя по рецепта  Heart Eyes
Ама не, аз нали съм индивидуалист, все на импровизации се отдавам...и се набърквам  Laughing
Добре де, не е ли така Бик?!
Абстрахирам се от моята ситуация  Peace

# 488
# 489

Онемя от дивотиите тук ли бе, Ани, та само това успя да кажеш  Joy

# 490

smile3505
За втори път - за един ден!
Нали знаеш, какво мислим за случайностите Grinning Wink

# 491

Онемя от дивотиите тук ли бе, Ани, та само това успя да кажеш  Joy

Joy това в отговр на моя въпрос или ...  Laughing

# 492

smile3505
За втори път - за един ден!
Нали знаеш, какво мислим за случайностите Grinning Wink

smile3505
Хубаво само си четях и си правех каквито си поискам изводи  Hug

# 493
Ко?!!!!! Не!!!!!!!!!
Девичке, моля те недей така, аз съм възрастна жена, не ми приляга да цвиля така от смях  Joy Joy Joy Joy
Няма значение зодията, човекът в природата си е полигамно същество, по-голямо разнообразие от гени, по-устойчиво поколение  Peace Религиозните и обществените норми (не във всички общества, нали) са тези, които проповядват моногамията. Въпреки че ако четеш бг-мама, ще установиш, че светът е пълен с неканонизирани светици, които дори почти непорочно са заченали  Mr. Green. Но ако излезеш навън, ще установиш, че реалността е по-различна.
Чисто и просто нагон, инстинкт за продължаване на рода, инстинкт за оцеляване  Peace. Оцелява по-силния и по-приспособимия  Peace.

# 494

Общи условия

Активация на акаунт