Отговори
# 75
И сега да се оплача, имам някакви батерии във вагиналния секрет

много сладка грешка Laughing
Момичета да ви се оплача.Цяла сутрин се организираме да се качим на Витоша, на Момина скала да хапнем на кръчмето, да поиграем фризби, на Уно.. И то какво стана, слизаме от колата и като задуха горе, като заваля, едни мъгли се повлачиха... Хапнахме набързо и се натоварихме в колата и като слязохме малко по-надолу, слънце ooooh! Много смотано.
Между другото, така се отплеснах с нашите любови, че забравих да ви кажа че от четвъртък сме с новата кола Party. Много ни е хубаво, само чакам и детско столче номер две да го монтираме и щастието пълно. По този повод, да попитам кучкарките, возите ли си кучовците в багажника и имате ли от онези мрежи, за да не ходи кучето в купето? Ако някоя е наясно, ще съм благодарна да ме светнете откъде и за колко горе-долу се купуват Hug
Щастлива жена, Лео за пръв път отиде с майка ми на море и то беше лагер за началното училище . Пуснах го само за 3-4 дена, с ММ просто тръгнахме по-късно за там и си го взехме и се настанихме, където бяхме решили. Той беше много доволен, майка ми, сещай се Party. Но голямото НО е че си прибираш детето абсолютно "анархизирано" просто с бабите, а при вас както и друга рода ще има лигавенето е тотално. Аз съм била винаги спокойна от гледна точка обгрижване, сигурност и прочее, но режим, дисциплина и каквото и да било друго свързано с правила, забрави Laughing

# 76
arin4eto, като каза за ютията, се замислих, че никога не съм купувала този уред, интересното е, че имам една която е сигурно мой набор Embarassed да, ама още си работи перфектно, срам, не срам, ползвам си я и съжалявам сега за всичките китайски боклуци, който се налага да си купуваме, дано извадиш късмет Simple Smile
tanja_k и всички по болниците, стискам палци всичко да е наред  Peace
 А аз отивам да си намеря сакчето и да приготвя някакъв багаж за болницата, за всеки случай да съм готова.

# 77
kateto8806,ние имаме една подарихани я за сватбата и тя вече е на път да бъде изхвърлена защото е много голям боклук и си викам ще си купя като се родят бебетата  Crazy ама тя май няма да издържи до тогава  Grinning
Всички майки по-болници забравих да ви кажа дано всичко е наред
Аз отивам да готвя че ще имаме гости отново пак тази вечер,вече ми писна ама....айде  Hug на всички  Hug

# 78
Здравейте момичета, много хубави истории  bouquet Не ми остава време да чета и да се включвам,но след края на другата седмица ще съм свободна и нямам търпение да си чета във форума.
Всеки ден се сещам за малката Екатерина, надявам се скоро да си е вкъщи (ако още не е)  bouquet
Сутринта получих email от акушерката ми че от навлизането в 31г.с. трябва да следя движенията на бебето, дали прави по 10движения в рамките на един час,през активния му период на деня. #Crazy #Crazy newsm78 На вас казвали ли са го? И правите ли го?

# 79
 bumble111,ами на мен не са ми казвали такова нещо ама тя предполагам,че ти е казала прсто да следиш дали бебето  е активно не чак толкова да засичаш дали мърда 10-пъти на час
Аз ги усещам ама не следа дали са активни постоянно,пък и те днеска мърдат малко утре не спират така че....ти пак си следи дали са активни но чак да засичаш недей,защото ще започнеш да си въобразяваш дали има нещо,защо сега не мръдна и прсто бъди спокойна и положителна пожелавам ти всичко да е наред  Hug Hug Praynig Praynig

# 80
  • Ямбол
Мамита,страхотни истории и всички сте многооо хубави мамита и татита,батковци. Все така да се обичате  bouquet
Връщам се да дочета  Peace
А ,за гущерчо-уникална е Grinning

# 81
Miss Pavlova спонтанните връзки са наистина голямо изживяване  и моята е от тези бързите  Grinning страхотно предложение за брак.Дано скоро отново сте заедно и се наслаждавате как расте бебо   Hug

ДАНО ! Simple Smile

# 82
И сега да се оплача, имам някакви батерии във вагиналния секрет

много сладка грешка Laughing

Поправих се  Embarassed  Laughing

# 83
Здравейте и от мен Simple Smile

Днес направихме с ММ голяма разходка и накупихме още неща за бебо - разни пелени, аспиратори,ножичка за нокти, протектори,пижамка  и т.н.. Почти сме готови. Остава ни ваничка и малко козметика. Багажът за болницата е стегнат. тази седмица чакам дата за секцииото вече. Знам, че ще е втората част на юни, но да видим кога  точно??

bumble: Ако трябва да му броя движенията на час ще се филмирам жестоко. Един път рита по-малко, друг път повече. Не бих си го причинила честно казано. Просто следя дали си шава.

бебе2; Честита ви кола официално  ,вече !!

# 84
  • Варна
Привет, мамита!
Днес голямо затишие във форума. Ние успяхме да се порадваме на хубаво време във Варна сутринта. Направихме си и малко снимчици. Обаче, после като си ги гледах................много тромава и едра се чувствам, а реално не е чак така (+9 кг). Явно днес ми е много скапано, самочувствието ниско, нервно ми е и за капак баткото днес много ме ядосва - има здравословен проблем, а не ми дава да го лекувам. ooooh!

kateto8806, и аз така, никога не съм купувала ютия. Имам една вкъщи и нямам представа от къде я имам. Но аз май нищо не гладя. Едно време като работех и си гладех ризите и панталоните, ама това беше. Ако трябва да купувам, идея си нямам какво да търся.

Бебе2, още веднъж честито за колата. Караш ли я?  Wink

Щастлива жена, аз не смея да оставя детето с почти никой. Първо, че той не иска да остава без нас, второ - нямам вяра, че някой друг ще го опази. Толкова е енергичен, за секунда изчезва от погледа на човек и ако щеш да му крещиш отзад "спри", няма да стане. Иска голямо бягане. Никой не ми вярва и си мисли, че преувеличавам, тъй като има моменти, в които е страшно послушен, но такива моменти са свързани със шоколад обикновено. Та, не, не бих го пуснала, той няма да тръгне. Но пък всяка мама си познава детето.

И аз мисля да го пробвам този Сано Максима. Всички го хвалите. Макар, че аз правя разлика в праховете само по миризмата им.  newsm78

Мира, честита количка! Доволна ли си?

# 85
  • Телиш/Плевен
Щастлива жена, прекрасна история (всъщност истории Heart Eyes) и си била наистина много красива булка. Все така щастлива да си! Hug

bebe2, да ви е честита новата кола и лека и безаварийна! Hug

bumble111, и аз съм го чувала това с броя на движенията, но нищо не броя. Активна си ми е бебката, даже понякога се престарава. Laughing Смятам, че е достатъчно това, че ги усещаме, че мърдат. Не може всички да са еднакви и да ритат с един и същи ритъм, така че за мен такова броене е излишно. Но това е мое мнение. Peace

Мамите с болежки да се оправят бързо.  Praynig fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover

# 86
За софийските мацки,мъжо е на командировка във вторник ще отида с него,предлагам среща  Thinking?

# 87
  • Ispania
Да се запиша и аз Simple Smile в новата тема Hug.

# 88
  • Телиш/Плевен
За софийските мацки,мъжо е на командировка във вторник ще отида с него,предлагам среща  Thinking?
Ние ще сме там в понеделник, но ще остана и за вторник, щом ще има среща. Много ще се радвам най-накрая да се запозная с някои мами. Heart Eyes Hug

# 89
Супер,ще ти пиша допълнителна информация на лично  Hug

Общи условия

Активация на акаунт