Отговори
# 90
Krassyto_zg Благодаря за отговора и аз за сега съм се спряла на памерс като за начало ,но пак мнение не ми е излишно.Тези Либеро не съм ги виждала.Ще ги погледна и тях Simple Smile За гъбичките и аз имах първи стадии бяха.Бах 3 месец и ми изписа някаква спринцовка със кремообразно вещество и ми помогнаха сега ще видим пак как съм.Не се притесняваи нормално е да имаш Simple Smile

tanja_k Направо настръхнах като прочетох колко рано ще се видиш с твоите бебчета  Hug

бебе2 хехех абе луда работа с това време тук в софия и аз излязох слънце пече влизам за 10мин в  мола излизам и навънка е супер мокро и ръми. Ще имате и по хубави дни за фризби  Simple Smile ииии...Честита каляска  Hug

bumble111 абе това с движенията малко измислено ми се вижда .моето някой път много се движи а друг път само веднъж.пък и как да ги пброим на потупване или надвижения за 1мин.Няма смисъл.Ти щом си добре значи бебо е добре Simple Smile

Моник честити придобивки  Hug

kateto8806 ами то всичко старо е хубав.А сега хубавите са  над 100лв.

Lady April  ами не е само миризмите аз сега пера с Ариел и направо скърцат дрехите и са чудесно изпрани а хавлиите имам чувството че стават все по бели а за цветните первола много ми харесва как ги изпира,А този сано максима не съм го пробвала но  казват че лесно се плакне и е икономичен (няма нужда от второ плакнене на дрешките. Simple Smile

# 91
Borisa_koeva ,Лале в дъжда еми хаиде тогава аз съм свободна цял ден само пичете какво се разбирате на мен ми е удобно по всяко време Simple Smile

# 92
  • Телиш/Плевен
Супер,ще ти пиша допълнителна информация на лично  Hug
Е, пиши тук, де.  Peace Нали ще се видим повечко мами (надявам се). Ето, Аринчето е на линия. Hug

# 93
Ами той има работа в София за 4-5часа,ще тръгнем сигурно към 9-10,вие кажете колко часа и ние ще си направим сметката кога да тръгнем ?

# 94
  • Телиш/Плевен
Ами той има работа в София за 4-5часа,ще тръгнем сигурно към 9-10,вие кажете колко часа и ние ще си направим сметката кога да тръгнем ?
Аринчето е писала, че е свободна цял ден, аз също, така че за нас няма проблеми в колко часа ще бъде. Нека и другите мами да кажат.  bouquet

# 95
  • София
Да за включа и аз по темата за пелените на Памперс. Няколко мами, от които поисках мнение ми казаха, че им пропускат точно тази марка. Посъветваха ме за Пуфис. Днес в ДМ видях, че jumbo пакет с 94бр размер 2-5кг е 24лв и мисля от там да взема. Нали няма да са ми много, те като са до 5кг, нали ще мога да ги изразходя, или ме съветвате да взема по- малка опаковка?

# 96

Бебе2, още веднъж честито за колата. Караш ли я?  Wink

smile3532, нямам книжка, а и няма а и да имам, такива като мен са обществена заплаха...
Момичета, за среща във вторник и аз съм ок, но повече ме устройва преди обед, докато дечко е на училище. Някъде към 12-13ч... В 10 часа сутринта има и лекция за бременни в МОЛ София
Жоси, колко по 92 ще заминат..споко, купувай си. И аз от Пуфис съм най-доволна и пак от тях ще взимам. А и по онова време бяха на същата цена като Памперс, сега не знам защо по-тънко вървят, но аз бях наистина супер доволна

# 97
  • гр. София
Запис

# 98
  • Sofiq, Bulgaria
И аз да се запиша за софийските мами,само да съм добре и да мога да дойда до кафето,много ще се радвам Simple Smile

# 99
Аз това, което разбрах е, че всяко бебе си е индивидуално и понася различен вид памперси. Едни мами са доволни от памперс, други от пуфис, трети от друга марка и т.н.   ooooh!

--> Момичета, снощи и днес вечерта бебето като мърда усещам как на няколко пъти ме рита по шийката...т.е. усещам го там към "изхода"  Shocked Shocked Shocked
Не знам как да го разбирам това. Някой да е усещал нещо подобно? Лекичко почвам да се стряскам...

# 100
Arincheto, za bliznaci e normalno da gi izvadiat 3sedmici po-rano.  Не се съмнявам в моя доктор и му вярвам безреьервно. Хубава вечер на всички   Hug

# 101
Моля, напишете тук на всички кога е срещата на софийските мами - дата, час, място. Не мисля, че трябва да се държи в тайна и само на ЛС.

# 102
Аз това, което разбрах е, че всяко бебе си е индивидуално и понася различен вид памперси. Едни мами са доволни от памперс, други от пуфис, трети от друга марка и т.н.   ooooh!

--> Момичета, снощи и днес вечерта бебето като мърда усещам как на няколко пъти ме рита по шийката...т.е. усещам го там към "изхода"  Shocked Shocked Shocked
Не знам как да го разбирам това. Някой да е усещал нещо подобно? Лекичко почвам да се стряскам...
Моника и при мен се е случвало имам чувството че ще се подаде я крак я ръка  Mr. Green Много странно е чувството, но явно сега така са застанали че ръчкат навсякъде  ooooh!

# 103
Monik@, аз моята девойка непрекъснато я усещам така. И според мен не е много нормално. Но аз си го обяснявям със скъсената шийка на матката при мен.

# 104
Благодаря ви момичета. Ще видя и утре как е и ще звъня на лекаря, то и без това трябва да се видим другата седмица. Доста си е стряскащо. Аз не знам колко ми е шийката в момента, но сигурно вече се скъсява за седмиците в които съм.

Общи условия

Активация на акаунт