Отговори
# 315
  • София
Krassyto, дано да се изчистят гадинките по-скоро!  Hug

# 316
  • Телиш/Плевен
Незнам, колкото повече го мисля по-се ядосвам и качвам кръвно. И вас ви занимавам цял ден с това.. спирам вече..
Ти нас не ни мисли, ами виж как ще се успокоиш. Hug Може би е по-добре да отидеш все пак в МД. Прегръщам те и силно стискам палци скоро това да мине. Hug

Красито, бързо оздравяване ти пожелавам! Hug

Юлианка, недей така, ще видиш, че скоро ще си харесаш количка. Hug Те сега излизат и летни промоции, така че наистина ще видиш, че някъде те чака и твоят модел.  1stroller То и аз по принцип още се лутам между два-три модела, но скоро смятам да взема решение. Или май още с първото влизане в детски магазин съм го взела, ами не смея да си призная.  Crazy
Скрит текст:
Уффф, пуста пристрастност, влюбена съм в Chipolino Pooky от момента, в който я видях и май ще е точно тя.  Two Hearts
Лутането ми идва от многото обикаляне по магазините и промоциите, на които попадам. И то на доста хвалени от мамите колички. Ще видим каква ще я свърша накрая. Crazy

С поста на Ния съм абсолютно съгласна! Peace

# 317
За мамите с деца. Ще има детски панаир ето тук има инфо http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=782138.0;topicrefid=5 Сигурно ще е забавно.

# 318
  • Бургас
Хехе, Пайче, в Бургас ще бъде чак края на август. И новото попълнение ще успее да се включи  Laughing

# 319
  • Burgas
За мамите с деца. Ще има детски панаир ето тук има инфо http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=782138.0;topicrefid=5 Сигурно ще е забавно.
Звучи страхотно и Райка е права, че при нас в Бургас ще е тъкмо на време да се включим с малчовци и батковци и каки

# 320
Елфита, на нас ни направиха проект от мястото, от което купихме плочките. Като ги купиш от тях, проекта е безплатен. Много хубаво се получи. Ако те интересува от къде и как, пиши на лични.
Вери Ми, дано при теб всичко да е наред. Стискам палци.
Скрит текст:
Момичета от София, я ми кажете къде при вас има Мадъркеър, че мисля да отида да разгледам. В Пловдив имаше в Мола на Перущица, но го затвориха

Последна редакция: вт, 20 май 2014, 08:37 от tara 2

# 321
Добро утро!

sweetpie, мерси за инфото. Ние ходихме миналата година в градинката пред народнищ и беше супер яко
Момичета, от вчера ми се заформи следната проблематика. Имаме билети за концерта на Бочели на 30.05, но мизерниците са го преместили на 31.08... Съответно е обявено от 20 ч, ама знаете как, да тръгнеш, да идеш по-рано, докато почне, докато свърши, поне 4-5 часа ще отидат. Заблъсках си главата как ще стане с кърменето, понеже повече от 3 часа не мога да рискувам. Да цедя и майка ми да дава...пък и после след концерта, трябва да идем да си я вземем от при нея по нощите ooooh!
Та, най умното което измислих е да идем с лейди..То това е Бочели, не е Лед Цепелин, пък и концерта е на стадион, не в зала. Кажете какво мислите?

# 322
  • София
sweetpie, видяхме това за детския панаир. Има такива събития всяка година, в София са обикновено около 1 юни и около 15 септември. Пред Народния театър, да. Моята дъщеря много ги обича и много се зарадва сутринта, като й казах. Simple Smile Само имайте предвид, че е голяма лудница.

bebe_2, аз съм скептична да отидете с бебето. Ако нещо не е на кеф, може да не успеете да се насладите на концерта. Преценете си.

Elfita, обикновено плочките са в серии с различни варианти на цветове, фризове, декори. Може да си харесате серия и в едното помещение да използвате един ред различен цвят плочки или декор, за разнообразие. Иначе, от финансова гледна точка, най-удобно е да са еднакви плочките. Остава по-малко фира Simple Smile

Последна редакция: вт, 20 май 2014, 10:11 от ToHu_

# 323
Добро утро мамчета  bouquet

Как сте днес - ама какво е това високо кръвно ужас и толкова случай вече - аз съм на обратният вариант - е тази нощ ме болеше глава и накрая не издържах и измери -55/100- ама аз по време на бременност съм все с ниско моята лекарка казва че това е по-добрият вариант. Дано успеете да овладеете това кръвно с хапчета, че то болницата е гадна работа. VeryMe- как е положението днес мила

Да ви се похваля от днес и аз съм 45 дневен болничен. Ох малко остана - много ми тежи напоследък и килцата и те. Корема ме боли почти при всяко движение на беба- имам усещането че и е толкова тясно че с тези и ритници и е син корема отвътре- а за движение и разходки и дума не може да става - малко да походя и ме стяга- моята доки малко ме успокой като каза че е нормално - ох преди исках колкото може повече да устискам - но сега освен критичния и страшен период до 35 завършена седмица ( за да раждам във вита ) искам да устискам до 37 завършена, че да няма притеснения, което е 14 юни и да се ражда че много тегаво стана - то не се търпи вече и нищо не мога да правя нито да си изчистя, нито да се разходя - абе мъка нещо този път.

Днес ще си купувам Дуфалак че вече 4 дни не съм ходила и е мъка - не ми се щеше ама всичко опитах и днес ще взема крути мерки - ама така е като ям китайско - по-точно ориз, а знам че в нормално състояние ме запича пък камо ли сега - ама пуста лакомия.

Не знам дали сте обсъждали коя каква количка си е харесала, тъй като не бях активна доста време, затова ви питам - какво ще кажете за тази http://www.kinderkraft.bg/magazin/%D0%9A%D0%BE%D0%BB%D0%B8%D1%87 … 2%D0%B0/8-47.html   ?
Извинявам се, ако сте обсъждали... Embarassed

Аз в Сряда съм на преглед и изследвания, дано всичко да е наред.  Praynig

Много симпатична тази количка  Simple Smile
Стискам палци за прегледа Simple Smile

bebe_2, и аз съм скептична да отидете с бебето на концерта - малка ще е и може наистина да ви подлуди- ако имате възможност някъде да я оставите- по-добре и за вас и за нея - поне аз така си мисля де- ама то има време ще го измислите до тогава.

# 324
Момичета, с това кръвно много страшно...не знаех че е толкова опасно...Оправяйте се скоро!!! Hug

Аз искам да попитам при секцио, спинална или пълна упойка е по-добре?Търсих информация в нета, но ми излизат само стари теми в бгмама...

# 325
Добро утро на всички  Hug

Момичета, с това кръвно да се пазите много и хич не си правете разни експерименти за каквото и да е било и при нужда отивайте на лекар !!!

Elfita,
, ако се нуждаеш от къде и на какви цени да си вземете плочки, пиши ми на лични  Hug

bebe2 , според мен не е добра идеята с малката на Бочели да ходите !
Усмихнат и спорен ден на всички майчета  bouquet

# 326
Добро утро Hug
Мама санчо на патерици честита годишнина. Много любов разбирателство и дълги години заедно
Бебе2 за концерта по добре без бебче. Няма нищо страшно да си събереш кърма и да я оставиш за цяла вечер на гости. Една вечер младоженци Wink каката бяхме я оставили за два дена и една вечер на леля и със складирана кърма+ам за всеки случей, а ние си бихме шута за морето. Отрази ми се страхотно, но ти ще си прецениш най-добре.
Мамите с кръвно пазете се , че малко остана. При най дребно притеснение тормозете лекарите си. Нали за това им плащаме

# 327
  • София
Tara2, Mothercare има в The Mall на Цариградско шосе. На партерен етаж. Препоръчвам ти да си поръчаш от UK през сайта им, защото излиза значително по-евтино...

# 328
Elfia не щат да ми го връщат, а аз не смея на своя глава да го вземам, че ако тръгна да раждам без време и ме резнат, а съм била инжекцията ще стане кърваво.
И ние правим ремонт, в банята сме с фаянс /бордо/, но коридора ще е гранитогрес /вероятно бежово/, цветове няма да напасваме, но при нас няма преход. Можете и различен цвят да сложите, защо не ако се напасват, така даже ще е по-интересно.

VeryMe а не можеш ли с аспирин протект да го замениш?

# 329
  • Пловдив
Добро утро и от мен   bouquet
На мамите с проблеми бързо оправяне.
упойките тъй като съм ги пробвала и двете не за раждане по други причини мисля че спиналната е по-добре,защото си буден през цялото време нищо не се усеща,а с пълната упойка поне аз и около мен каквото съм видяла много трудно докато се събудиш прилошава и боли глава,но това си е до човек това е мое мнение  Hug
Аз се чувствам много добре и се моля така да е до края не ми тежи корема ми е малък малко ми пречи при навеждане,но съм добре.
Пожелавам ви лек ден Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт