Отговори
# 450
 kaffeetrmker_2 Добро утро

Да ви рекна вчера ми се зави свят изведнъж но добре че бях седнала. И след това цяла вечер едно смотано ми беше такова отпаднало  ooooh! На вас случва ли се? Мерих кръвното че се наплаших от вашите истории 120/70 ама с такъв ел. апарат не знам колко в верен ама вкъщи няма кой да ми го премери с другия със слушалките.
За стерилизатора и моя е Авент 3 в 1 ама не знам как се ползва. А тази течност за студено стерелизиране не ми трябва нали  newsm78

# 451
  • Пловдив
Добро утро   food010

И аз си го меря с ел. апарат.

Днес на ЖК ще питам за доплер и запис на тоновете.

Да ви се оплача.. Днес се качих на кантара... голяма грешка..Sad +1 кг за няколко дни  Shocked. Не ям повече. Да задържам вода? Не се подувам... Оф, стана ми лошо, но това да е

# 452
  • Там някъде
Добро утро, мамчета   food010
Сигурно и на вас ви се е случвало да станете сутрин и да сте в едно ей такова кофти настроение и нещо да ви тъка под лъжичката все едно целия свят се е сринал, а всъщност нищо да не е станало.... Хормони ли са, какво е нямам идея, но е отврат  Sad И за да избия всички мрачни мисли от сутринта съм се разфучала из вкъщи с чистене и сега чуденката ми е да взела ли да измия терасите или да не се напъвам много, много с кофите с вода. Уф, няма угодия.... На всичко отгоре днес сутринта в банята като видях какви бузи съм направила и направо ми се приплака....
Така наоплаквах се, а сега да кажа, че днес нс обяд съм на запис на тонове и да видим бебо Heart Eyes

# 453
  • Пловдив
 Mrs Raven, не се натоварвай много. Чакаме хубави новини

# 454
А тия тонове дето всичко за тях говорите задължително ли е или само ако има нищо? понеже на мен нищо не ми е казвала моята док но не мисля че при нея може защото даже ехографа и няма звук и само го виждам как мига. Пловдивчанки къде ходите?

# 455
Добро утро момичета!
Честито на всички празнуващи днес и вчера   bouquet
Моника, pival успех на прегледите и аз днес съм на преглед пък да видим колко кг е станала малката  Heart Eyes
Някой говореше за диня - на Кауфланд има и поне тази която купих беше супер сладка и сочна, но послееееееееее през 15мин. в ОО  Mr. Green

ние вчера сглобихме леглото и другите мебели които си бяхме поръчали, сега имам друг проблем. Леглото е на Лорелли и е с гумени дръжки, а майстора който ни прави другите мебели каза че нямало при него такива само железни. Някой да помогне с он лине магазин  newsm78
дръжката е ето тази
Скрит текст:
но има и едни други като цветенца и те са вариант ще сменя тези!

# 456
Добро утро и на мен ми е чорлаво от сутринта днес - нищо не ми се прави и съм киселяк - станах в 6:30 - ама не че не съм се наспала - просто ми е хипер тъпо.

За килата не ми се говори - за два дни качих 1 кило и съм +15 почти. Приличам на свиня - както съм свикнала цял живот да съм слаба направо не искам да се гледам в огледалото. Никога кантара не е показвал толкова - направо ми се реве. Иначе и аз не се тъпкам - напротив ям лека храна че иначе се запичам - ама на #Cussing out #Crazy

Авенсис - не ти трябва течност за стерилизация.

Тонове всеки мери различно - аз знам че при мен ще почнат след 34 седмица

Пивал стискам палци за консултацията днес да се похвалиш после

Мира - за шоколада - мда няма да го пипам - каквото влезе в сака е табу - като знам как мразя болници и колко подтисната се чувствам там няма да го пипна.Аз като съм в болница и цялото ми същество полудява- имам чувството че съм в затвор и наистина изперквам без да преувеличавам и затова гледам да си създам максимален комфорт още от сега.

# 457
....Добър ден от мен! Тази сутрин се кукнах в 5,30, а съм заспала към 1 ч. Днес съм при АГ за издаване на 45-дневния болничен и преглед и сигурно се вълнувам  newsm44
Мира, благодаря!
Хубав ден на всички!

# 458
Добро утро и от мен, аз за сега имам настроение, надявам се да го задържа през целия ден  Laughing
Миме тук има разни дръжки с цветенца, но не виждам като това, което си постнала
http://kolosbg.com/products.php?category=11&subcategory=215
http://www.-spam234-/catalog/index.php?cPath=73_74&sort=2a&page=1

# 459
Добро утро!  food010

Успех на всички майчета,които са на преглед-после чакаме добри новини!:) Аз съм във вторник-дано бебчо се е обърнал и всичко е наред,че нещо много ме е страх от секцио smile3518

Вчера тръгнахме да сглобяваме с моя приятел легълцето за малкия бебошок от ИКЕА-е,на втората минута се скарахме кое къде трябва да е и цяла вечер не си говорихме.Аз пък по лека лека (понеже обичам да се занимавам с такива неща) си го сглобих сама  ooooh! Абе..цирк.

Да ви задам поредния ми глупав въпрос-понеже се следя само на частно-там могат ли да ми издадът 45 дневния болничен?

# 460
  • Там някъде
Добро утро!  food010

Успех на всички майчета,които са на преглед-после чакаме добри новини!:) Аз съм във вторник-дано бебчо се е обърнал и всичко е наред,че нещо много ме е страх от секцио smile3518

Вчера тръгнахме да сглобяваме с моя приятел легълцето за малкия бебошок от ИКЕА-е,на втората минута се скарахме кое къде трябва да е и цяла вечер не си говорихме.Аз пък по лека лека (понеже обичам да се занимавам с такива неща) си го сглобих сама  ooooh! Абе..цирк.

Да ви задам поредния ми глупав въпрос-понеже се следя само на частно-там могат ли да ми издадът 45 дневния болничен?

Аз също съм на частно и не е имало никакъв проблем с издаването на болничния, даже съм си го дала вече на работодателя Peace

# 461
Добро утро!  food010

Аз също съм на частно и не е имало никакъв проблем с издаването на болничния, даже съм си го дала вече на работодателя Peace

Много ти благодаря-това ме гложди от няколко седмици!   bouquet

# 462
bee_di благодаря има наистина много хубави дръжки ще измисля някакъв вариант

# 463
ей, момичета-кокичета, я се свежнете  bouquet
Бебетатч едреят, слънчицето ни грее и въобще всичко е чудесно, айде още малко, не остана Hug. Особено за някои, че аз съм чак на края на списъка Laughing.
Тия по кило по две за 1-2 седмици са си от задържане на вода, не ги мислете. Щом се храни, леко и здравословно, килцата след броени седмици ще изчезнат.
Ей сега ще ви развеселя с кратък разказ от интимния ми живот...
След Х броя седмици (поне 2), решавам аз оная вечер че вече няма как и ще се прави  luvbed. Та си викам, трябва да се приведа във вид... Е кое да си преведа във вид като ако се надвеся си виждам пръстите на краката, но нищо друго, така че всякакви усилия в тази насока са безнадеждни и даже и гащите са ми вече утеснели Embarassed. Как да е. Викам си, като в тийн годините, гася лампата и каквото има да става ще става под дискретното прикритие на одеялото. Фиаско. Ама пълно. Викам му на ММ после, поне сега знаеш как се чувстват мъжките хипопотами след любовна вечер. Ама точно като хипопотамка в размножителен период бях, хем ми се ще, хем ни напред, ни назад. Всяко ми обръщане на някъде е свързано с различни форми на пуфтене, грухтене и прочее страстоубийци. Когато най-накрая се докарам до желаното положение, установявам че ми е неудобно Close. И ще ме прощавате за пикантерията, ама ММ беше като в приказката за лисицата и щъркела. Обикаля ме, обикаля ме и не може да намери лесно място за достъп ooooh! И за да се завърши подобаващо този върхов момент на сладостратието, ММ ме запита накрая дали съм добре.... Да, идеално. Приличам на калинка по гръб, пластична съм колкото мечока Йоги, и окажа ли се по гръб, се задъхвам като след няколко обиколки на стадиона. Но разбира се намирам утеха във факта че още около месец и половина 2, положението единствено ще се влошава и следващата ми "гореща нощ" не се очертава след по-малко от около 6 месеца и със сигурност ще е издебната ,между 2 растящи зъба Crazy

# 464
Момичета аз до понеделник бях в болница на системи и там всеки ден по два пъти слушаха тоновете на бебето. АГ на ЖК също ги слуша но последния път не ги слушахме. Зацапването ми се появи малко след контакциите миналия четвъртък но според моя лекар няма причина за притеснение. Последно ме преглежда в понеделник преди това в събота и каза само че шийката е мека но не е скъсена и всичко друго е наред. Сега пазя леглото в къщи и ме е обзела  някаква странна апатия от това лежане по цял ден.  #Crazy

Общи условия

Активация на акаунт