Отговори
# 435
# 436
Честит празник на всички именници и рожденнци baloni! Бъдете здрави, позитивни и безкрайно щастливи с любите си хора....и най-вече - здрави бебчета newsm30

Имам питанка....За бебето трябва ли лична амбулаторна карта за вписване на имунизации  и др.? Извинявам се за глупавия въпрос (може-би)

Хубава вечер на всички!

# 437
[bMama _Sancho[/b] Честит празник! Много щастие, любов, здраве да има в семейството ти!
Скрит текст:

pival успех и от мен на прегледа  Hug

# 438
  • Телиш/Плевен
Абе пак ли нещо ръчкат по форума или аз съм много разсеяна? newsm78 Хем чета всичко назад, хем сега ми излизат постове, дето съм сигурна, че сутринта ги нямаше. Shocked Странна работа...

bebe2, страхотен жест си направила и те поздравявам за което! Hug А думите на жената дори не знам как да ги коментирам... ooooh! Ужасявам се какви хора има на този свят! Close

Puheran, най-добре питай лекаря си, защото записите на тонове не се поемат от Здравната каса и съответно не всички си правят труда да ни информират, че съществува и такова нещо. Иначе и аз мисля, че някъде към 34-та седмица се започват, но не съм сигурна, така че не искам да те подвеждам. Peace

diyana_mihova, бързо оздравяване ти пожелавам! Hug

Mrs Raven, честит рожден ден на патерица! newsm59 Много щастлива и обичана бъди и скоро една горда юлска мама! Честит имен ден и на мъжа ти, да ти е жив и здрав! cheers

Monik@, стискам палци за утре! fingerscrossed Hug

pival, и на теб успех утре! Hug Очакваме само хубави новини. fingerscrossed

bee_di, неприятна е случката с пералнята, но понякога стават и такива неща, какво да се прави. Почивай си сега. Hug

MAMA_SANCHO, честит имен ден! Да си носиш с гордост името! Hug

Сигурно пак пропускам някого, ама ще прощавате. Не е нарочно, не знам защо не ми излизат постовете. Излизат, де, ама с голямо закъснение. ooooh! Та пак ще преглеждам назад какво съм пропуснала.

newsm23 Стигнахме 30-та страница, така че приемаме предложения за заглавие на новата тема. И пак да напомня - ако някой има желание да пусне новата тема или да редактира информацията в нея, нека пише лично съобщение и ще получи паролата за общия профил. Hug

# 439
Здравейте и от мен в този слънчев ден! Жалко, че не мога да ходя по разходки, но още малко остана Simple Smile

Честит имен ден на всички празнуващи мами и Честит рожден ден на помъдряващите с още една година! Да сте живи и здрави, вие и хората, които обичате! Един чудесен завършек на бременността с живи и здрави бебчета!

Днес трябваше да съм на ЖК, но като отидох имаше 10 мами да чакат и направо си тръгнах, та утре мисля да ходя още в 7 и 30, че да съм първа. Но на мен ЖК ми е само за документацията и чак ми е досадно да ходя. Нито ме преглежда, нито виждам бебка. Дори, когато отидох с болките в корема каза, че не може да ми каже контракции ли е или нещо друго и затова ме прати в болницата. Та затова се следя на частно.
Още не съм почнала да ходя на запис на тонове. Разбрах, че ЗК не ги поема и ако се ходи се заплаща, така че още малко и ще започвам.

Аз не съм купувала стерилизатор и за сега не мисля да го правя. Надявам се да кърмя и най-много едно шише и една биберонка като за начало, ако ми трябват.

Още нещо исках да напиша  newsm78
Най-вече на мамите, които не се чувстват добре, оправяйте се бързо и си почивайте.

# 440
  • Там някъде
Аз ходя на запис на тонове от две седмици (утре ще ми е трети път) и плащам по 15 лева. Иначе док ме гледа както преди на 2 седмици. Доколкото и  аз съм запозната е хубаво записа на тонове да започне от 34 седмица.

# 441
pival,  успех утре!  Hug Очакваме те с добри новини, след прегледа !!

# 442
  • Варна
Сега ме накарахте да се замисля с тези записи на тонове. Моят АГ нищо не ми каза, а утри навършвам 34-та седмица. При него ще съм чак след около 2 седмици. Доколко са нужни тези записи на тонове? Мамите от Варна, знаете ли къде правят и колко струва?

# 443
Аз също си взех ел. стерилизатор на Авент, както беше писала някоя мама не се знае дали ще ми трябва, ама поне знам, че ми е под ръка.
pival успех и от мен на прегледа  Hug
Аз за тоновете нямам никаква идея от кога ще ги следим  newsm78
bebe2 страхотен жест от твоя страна, радвам се много на такива хора  Simple Smile
Пайче щях да поръчвам от пухчето един спален комплект, ама докато се наканя и вече го няма, сега го намерих тук http://www.sofia-bebe.com/detski-set-s-obikolnik-olekotena-zaviv … i-yesil-3859.html Хареса ми, че обиколника е един цвят и ми се вижда тъничък, дано материята да е ок, щото тука в Стара Загора, нямаме нито един от изброените магазини, които обсъждахте  smile3516  

Ето още един сайт, в който си харесах няколко комплекта, не знам дали вече не е обсъждан  Wink
http://www.homeslinen.com/bg/catalog/p1/%D0%91%D0%B5%D0%B1%D0%B5 … 7czoyOiIxMiI7fQ==

Последна редакция: ср, 21 май 2014, 20:21 от bee_di

# 444
  • Варна
вчера си взех и един голям шоколад на Милка за болницата

И искаш да ми кажеш, че ще стой непокътнат докато стигнеш в болницата!?  Blush Мен сън няма да ме хване, ако знам, че имам подобно нещо у дома, въпреки, че не съм фен на Милка.  Mr. Green

Namiby да, трябва. Педи ще ви каже като ви записва. Има обаче детски амбулаторни карти за целта.  Wink

# 445
Ние взехме ел. стерлизатор на Tommie Tippie и 6 шишета Anti Colic пак на тази марка, още не са ми пристигнали, спечелих на търг в eBay за без пари направо, иначе и аз не смятах да взимам стерлизатор, бях изчела всичко за доброто старо изваряване , а относно стерлизаторите за микровълнова съм напълно против тях Confused
Момичета, днес минах случайно покрай Mothercare , тук в Англия, се оказа, че имат 1/2 price, проверете в сайта им дали го има и он-лайн, защото взех спално комплектче на Мечо Пух от 24.99 паунда на 5.99 намалено  Hug

# 446
Благодаря за инфото за тоновете-явно започват да се следят от 34 седмица,аз съм в 32ра.
За дрешките от сайта Абубу -аз не съм доволна,поръчах няколко дершки от там и щампите са едни твърди някак си,най-гадното са етикетите,зашити отзад на вратлето-ужасно са твърди и с направо остри ръбове,със сигурност ще се махат,ама така са зашити,че ще е борба.Мои приятелки взимаха от същия сайт и са доволни,може аз да съм уцелила някакви изключения

# 447
Добро утро на всички! Wink
Имам следния въпрос: Ходите ли да ви записват тонове и ако да - откога? Аз съм в 32-ра седмица и до момента нищо не се казва по темата от моята лекарка, а много се чудя?

На мен веднъж ги записваха в 28 г.с и след това в 31 г.с пак. Без да имам оплаквания. Явно си е по преценка на лекаря  newsm78. Др седмица в понеделник ми каза, че като ида пак ще ги записва.

# 448
Има ли някой от София ,който да пие Магнерот 500мг. останаха ми 2 блистера(10 хапчета) да ви ги дам защото на мен няма да ми послужат ,а една опаковка струва 13лв.Ако искате ми пишете на лични Simple Smile   Hug

# 449
Tara2  в Mothercare комплект от 2бр. долни чаршафи е около 70лв. на всичкото отгоре са трикотажни- демек всяка прашинка се лепи. Аз от там специално спално бельо не бих взела, виж дрешките стават.

sweetpie за в Бг ли става въпрос или онлайн пазаруване?
Аз съм много доволна, само на мадъркеър ползвам чаршафчета . И летния и зимните им модели..
100 %cotton са  . Нямала съм никакви проблеми. Затова и със второто дете пак от там си взех.
п.с в нашите магазини тук,  цената на два броя е 22евро , но с мамакарт , която ползвам , като бременна ми излязоха около 18.50Е. Което прави 35 лв долу горе  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт