Отговори
# 420
  • Варна
ВериМи, днес кръвното е добре, даже е ниско. Преди малко беше 110 на 60. Само като бях при лекаря го измери 135 на 80, но каза, че не е страшно това, а и много бях задъхана и слънчасала. Това също си оказва влияние. Май ще гледам да не излизам много в топлото.

За белтък в урина ще пусна след няколко дни, защото преди няколко ми правиха в болницата и нямах. Поне една седмица да мине. Важното е да не вдигам кръвно и да нямам отоци по лицето. Той личния ми мери обиколката на краката, затова каза, че е в рамкити на нормалното за бруменността. Очбачерхич не спадат около глезените отоците, въпреки че сиш държа краката на високо. Ех, сега една диня да имаше, всичко щях да изхвърля...

# 421
  • Варна
Привет, мами!   bouquet Времето е само за разходки. Чак още не смея да се оплача, че ми е жега. Ама то може ли да повярва човек. До вчера търсих какво яке/палто/сако да облека, днес боса и с потник.  Heart Eyes
Стерилизатор предния път не съм купувала и сега не мисля. Ако се наложи тогава. За една биба евентуално и едно шише пак евентуално, не си струва според мен.
Зацапване и на мен ми звучи притеснително. В началото на една бременност би могло да е нормално, но в края - не. Консултация с лекар е най-удачна в случая. Пък дано не е нещо притеснително.  Hug
Бебе 2 хубаво си решила да помогнеш. Аз предпочитам обаче лично да го правя, че както каза Lady April ужасен народ сме. Неведнъж съм чела за хора злоупотребяващи с добрината на други и в последствие продаващи получените подарени неща.  Crazy  ooooh!
Моника честит празник! Прекрасна почерпка, ама нямаше нужда. И без нея трупам завидно телосложение.  Mr. Green  Hug
Честито и на всички именници! Да са живи, здрави, весели и засмени!
sweetpie за Абубу само хубави работи съм чувала. Те продават главно дрешки на английски марки май, така че не се учудвам на доволните.  Wink
Вери ми и мен изненада с изказването за хималайската сол. Макар че не се учудвам особено и нищо чудно всичко да просто маркетинг. Мен хич не ме бива в изключването на солта от менюто. Аз ежедневно поне сирене и кашкавал ям. Иначе поне гледам по-безсолно(макар и не абсолютно безсолно) да готвя.
Всъщност мисля си за задържането на течности задължително ли е при такова да ти се подуват крайниците? Мисля си, че задържам, понеже както си седя на едни кг да кажем 2 седмици и после бам за 2 дни - 1-2кг. Да не говорим, че май трябва приема на течности да увелича, че той нали е предпоставка. ако е нисък, за задържане..
А бе днес много ми липсват розовите очила.. Чувствам се една подута, огромна, тромава..  Rolling Eyes  Blush Да не продължавам, че...

# 422
  • Телиш/Плевен
Райка, честита награда! Hug Някъде бях чела, че бременните жени имали голям късмет (и носели такъв), та ето, че ти нагледно го доказваш. Heart Eyes

Пак виждам писания за болежки и оплаквания... Sad Да се оправяте бързо, ей!!! Hug Hug Hug

# 423
  • Там някъде
Здравейте, мами!
Моник, честит рожден ден! Обичана, уважавана и благословена! А края на юни, началото на юли най-големия подарък Grinning
Елпет, честит имен ден на теб и малчо!!!! С гордост да си носите имената!
Момичета, аз вчера бях рожденичка, обаче нещо не ми се получава с качването на снимки, а и малко след дъжд качулка, че вчера от обикаляне не ми остана време да пиша!
Днес бях на тест за алергия от упойки и хубавото е, че всико ми е ок - нямам непоносимост! После една лекция за къпането и сега съм хоризонтирана с вирнати крака, че хем ми е горещо, хем съм се подула, а трябва да се стягам, че и гости ще имаме тази вечер - ММ е именик Heart Eyes

# 424
Здравейте,мамчета! Hug
Честит рожден ден,Monik@!  bdbaloni
Честит имен ден и на всички именици!:)

За солта-не знаех,благодаря ,че информирахте не просветените!Сестра ми само ме гони с тая хималайска сол и гледа какво слагам в солницата!

Bebe2-аз съм си мислела също ако няма бъдеща мама около мен да дарявам на нуждаещи се майки,но с такива злоупотреби с добротата а хората..ще се замисля!

Стерилизатор-аз като бъдеща майка на първо детенце искам максимално да си улесня нещата,защото не знам дали ще се справя с всичко,та си взех на Tommee Tippee електрически парен стерилизатор и не го мисля дали ще ми трябва или не.Спокойна съм,че го имам.

raika,честита награда!Ако имаш желание ще се радваме да видим някоя снимка!  bouquet

Абубу-вече са казали-аз поръчвам от чочко бочко,абубу или директно от Англия.Много са им хубави нещата!

MiRa^,я си намирай бързо очилата!  Mr. Green И на мен всеки ден ми се подмятат от различни хора разли реплики като:"Бузанке,вече и на гушата ти личи!","Колежке,всеки ден растеш!","И носа ти се е подул!" и т.н. и т.н.,така че ако сваля очилата не знам какво ще става..

Последна редакция: ср, 21 май 2014, 16:43 от fuzzyblue

# 425
Пайче аз също поръчвам от чочко бочко и абубу, имайки предвид че съм на принципа око да види ръка да пипне. Дрешките са сдобри качество

# 426
Мили момичета, много ви благодаря за прекрасните честитки и пожелания! Вече ви чувствам много близки и ми направихте деня още по-хубав!  Hug
Довечера чакам гости и съм се разчистила яката и вече едва гледам ама ще се справя  Rolling Eyes

Такааа, да се включа и аз.

За стерилизатора: Нямам особено мнение и опит. Взехме електрическия на Авент с намаление от Айко. Не съм го пробвала още. Дори не знам как се ползва  Rolling Eyes

Mrs Raven: Честит рожден ден на патерица !! Бъди много здрава, щастлива, обичана и обичаща и щастлив край на бременността със здраво и сладко бебченце. Честит празник и на мъжа ти! Желая ти много щастливи мигове заедно!

elpet: Честит имен ден миличка! Здраве, щастие и успехи за теб и дребчо, както и за цялото семейство!
И бързо оздравяване , ей !

Честит имен ден и на всички останали празнуващи, ако има такива. Днес е прекрасен слънчев ден и аз много му се наслаждавам.

raika: Честита печалба. Много готина награда!!

beb4eto: Ако имаш такова зацапване според мен се обади на АГ-то да те види.

бебе2; Хубаво си направила с дрешките. Моите поздравления. А точно тези приемни семейства имат наистина нужда от помощ и подкрепа. Аз познавам такива и хич не им е лесно, а са толкова мили и благородни хора.

diyana_mihova: Понякога антибиотикът е наистина неизбежен и по-добре човек да се лекува, отколкото да проточва. Бързо оздравяване ти желая!

Pival: А ти как се чувстваш напоследък? Нищо не си казвала, надявам се нещата се крепят, малко остана.

Аз с покупките приключих. Взех дрешки, количка, легло готово и т.н. и вчера затапих всичко като купих и нещата за пъпчето и козметиката за бебето. ЧУдих се каква, накрая се спрях на Мустела. Ще видим в крачка дали ще ми допадне.

Утре съм на ЖК. Стиснете по едно палче за мен.

Хубав и влънчев ден на всички!

# 427
чочко бочко  сега го гледам поне за момиченца има страхотни неща мисля че ще се впусна в покупки Simple Smile  Simple Smile

# 428
  • Sofiq, Bulgaria
Честит имен ден на всички именници и от мен   bouquet
Стерилизатор-дадоха ми на чико за микровълнова,моля мамите които са ползвали да кажат мога ли да си купя шишета на авент natural,или трябва да са на чико,за да станат в стерилизатора?

# 429
  • Пловдив
 Vania Izevkova, можеш да си слагаш всякакви шишета.

Аз си имам стерилизатор, но е за микровълнова.

Monik@,  Hug по-леко го карай. Аз съм утре на ЖК и ще видим как съм. Чувствам се добре и лежа. Стискам ти палци и после ще се отчитаме.

elpet, честит празник!

Аз тази Б ям много солено и кисело. Още не съм се подувала и дано ме прескочи  Whistling

beb4eto, как си? Ако има зацапване, отивай на лекар.

Mrs Raven, да ти е жив и здрав именика!

# 430
Аз имам стерилизатор за милов еле на Авент и съм слагала шишета на dr. Brown

# 431
  • Sofiq, Bulgaria
Благодаря pival Simple Smile

# 432
Моник@  newsm59 с пожелание за едно пухкаво бебче на финала! Весело изкарване довечера и не се преуморявай.
elpet честит ви двоен празник.
ms Raven да ти е жив и здрав именника.
Аз да ви се оплача малко каква беля направих днес  Embarassed Реших да изпера зимните чехли и да ги прибера вече и те взеха, че се разпориха и запушиха филтъра на пералнята и аз реших да го почистя, никога до сега не съм го правила и като шурна една вода ви казвам и към хола и към спалнята отиде чак,та час и половина съм бърсала, голям зор видях и накрая естествено ме стегна корема. smile3505

# 433
Здравейте момичета и аз днес съм именничка и чак сега успях да вляза да ви понагледам и да ви почерпя естествено Simple Smile

Елпет Честит имен ден и на теб и на детенце- да си все така засмяна , мила и безкрайно щастлива Simple Smile и бързо оздравяване на баткото  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

Моник Мила Честит Рожден ден - да си жива и здрава- много щастлива и усмихната. Бъди обичана и обгрижвана жена и нека късмета и любовта да вървят винаги редом с теб. Весел празник мила  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet 
Стискам ти палци за консултацията всичко ще е наред Simple Smile Hug

Mrs Raven: Честит рожден ден на патерица !Нека усмивката грее винаги на устните ти и очите ти да се смеят от щастие извиращо от сърцето ти Simple Smile  bouquet

Честит имен ден и на всички останали именници - със здраве и сила да си носите името , а то на вас - щастие и успехи. Весел празник

За стерилизатора: Ние имаме този - много съм доволна и ми е удобен - събира много и всякакви шишета.

raika: Честита печалба   bouquet

beb4eto ако имаш зацапване и според мен се обади на АГ-то да те види , че сега сме на финала- дано всичко да е наред. Hug Praynig

бебе2
Адмирации за постъпката ти с дрешките   bouquet

И аз приключих с покупките- остана ми една лактана и това е - вчера си взех и един голям шоколад на Милка за болницата - сложих копия на изследваният и списък с това което да добавя като дойде момента- тел, зарядно, таблет - неща които няма как да прибера че сега ги ползвам.

Пивалче
стиснати палчета от мен за прегледа Hug

Гушки от мен момичета аз отивам да будя малкия че да потърчи с децата от блока Simple Smile

# 434
Здравейте Мами в този слънчев ден !Бях днес на тонове уж всичко нормално ,но бързаше лекаря пак за някъде та ме претупа,а хемоглобина ми е 105 каза че е добре и още едно шише Легофер.Поразходихме се с ММ ама така замалях и краката ми се подуха та се цопнах сега в нас пред лаптопа да ви прочета.Само не ми каза кога ми е консултацията и кога пак за тонове нямам и негов номер.Вие как ходите за тонове?Всяка седмица или през седмица  newsm78

♥Elfita♥  Благодаря ти за отговора.

Sweetpie  ами по добре с дълга тя тази е отрязана и от двете страни .Но както казваш по добре да има за рязане  Grinning

Monik@ Честит Юбилей !Желая ти много приятни мигове и хубави спомени през тази година!  party041

Elpet  Честит имен ден и да ти е жив и здрав именника !   bouquet

За тоновете забравих коя мама попита  Blush от 34 седмица .аз днес бях за пръв път.Ако си в МД са ти 18лв всяка седмица или през седмица зависи от АГ то ти.

Raika хаиде честито.Няма по хубаво от снимките и спомените.Все така да ти върви.

бебе2 важното е че си помогнала на жената.Дрешките не са никак ежтини а всеки иска бебчо да изглежда добре,а за тези грозни думи Бог си знае работата Simple Smile

beb4eto  малко стряскащо ми звучи това с течението .

Стерилизатор на мен ми подариха на Чиполино Електрически за две шишета .

Одеала и чершафи ми подариха много хубави та за сега се въздържам от каквито и да е покупки .Но да се пръкне дребуса почвам и аз   Mr. Green б  

Хубав ден на всички   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт