Отговори
# 405
ммм страхотни торти, честито на всички с поводи. Моника, ЧРД, здраве, щастие и любов. bouquet

Извинявам се за телеграфичният стил, бързам да излизам. Докато сте на тема стерилизатори, гледам в Айко Стерилизатор Аvent 2в1 намален от 109 лв на 89 лв. Tова, което ме притеснява, е че не е BPA Free. Според вас има ли значение? Според ММ не е шише и нямало проблем, но все пак ако се притеснявам ще вземем другият 3в1, който е 139 лв и е BPA Free. Разликата е 50 лв , което си е един комплект шишета. И сега съм в чуденка newsm78. Повече клоня да дам 50 лв отгоре и да ми е спокоино ,че не си тровя бебчето.От друга страна, не знам дали не се вманиячавам. Може ли малко помощ.

За течността за студена стерилизация, препарат си е и бебчо ще го поглъща. Ако се измие не се ли губи ефекта от стерилизацията? Бих ползвала по изключение и за кратко, в извънредни случаи.

Лек ден на всички.

# 406
 newsm59 Monik@, с пожелание за много здраве, щастие и едно здраво и прекрасно бебче!

# 407
Tara2  в Mothercare комплект от 2бр. долни чаршафи е около 70лв. на всичкото отгоре са трикотажни- демек всяка прашинка се лепи. Аз от там специално спално бельо не бих взела, виж дрешките стават.
А, лошо. Ще отскоча все пак днес да ги погледна. А какво мислите за чаршафите за кошара на ТАС?
  http://tac.bg/spalno-belio-c-21.html?model=b . Техните по принцип са хубави, но не се бях замислила, че може и за бебе да имат.
Пайче, ти преди време беше споменала, че предпочиташ да си видиш нещата, които купуваш, а не да поръчаш по нета. Сега като съм харесала разни неща из нета и като ходя на място да ги гледам, стигам до извода, че си абсолютно права.

# 408
  • София
здравейте момичета
виртуална почерпка и от мен по случай именния ни ден с дребния

моника, честит рожден ден, с пожелания за много здраве, спокойствие и сладко бебче на финала  bouquet

елфита,
отново много ти благодаря  Hug

за конюктивита, около нас има три случая, оказа се по-дебела работата, този протича с 39 градуса Т, дребния цяла нощ беше зле, от снощи давам и аб, кошмар голям, днес е пу пу сякаш по-добре, до този момент не е вдигал пак, но аз съм на нокти и на работа, като последен ден.

поздрави на всички и се пазете, особено болничките  Hug

# 409
elpet , честит имен Ден на теб и на мъника Simple Smile Само хубави неща полежавам   bouquet

Monik@, Честит Рожден Ден,  bdbaloniс пожелание за много здраве, щастие и едно здраво и прекрасно бебче на финала и от мен   bouquet
За стерилизаторите, аз си взех на Авент, електрическия и мисля,че не съм сбъркала Peace

На всички празнуващи днес - честит имен ден ! Да сте живи и здрави Simple Smile

# 410
  • Телиш/Плевен
Елпет, честит имен ден на теб и сина ти! Да сте много здрави и щастливи! newsm51

Честит имен ден и на всички останали, които празнуват днес! baloni

# 411
Mar_Bella морската сол дори е по-вредна за нас, хималайската също /наистина, това си е натриев хлорид, но на кристали по-трудно се усеща колко поемаш и опасността да прекалиш с нея е по-голяма/. Пробвай със заместител - калиева сол, аз до скоро нея ползвах, сега вече не ползвам никаква. Как си с кръвното? На мен пак ми смениха лекарството, дадоха ми бета-блокер, а те при бременност са  #2gunfire
Гледай да се криеш от жегите. И аз отичам, пия доста вода уж да се очиствам, но за жалост тя си остава в мен.. От вчера до днес съм задържала 2 кг вода, при храна -малко плодове и гуакамоле с малко ръжен хляб.
elpet честит имен ден на теб и на малкия! Бъдете живи и здрави цялото семейство, включително и бъдещите негови членове   newsm67 Не зная какви цветя харесваш, за това ти пращам един камион  Wink /камиона е за малкия/
Скрит текст:

# 412
  • София
VeryMe, как си?

# 413
  • Бургас
Привет!
Искам да честитя празника на всички момичета и момчета с прекрасните имена Елена и Константин!
Честит рожден ден на Мони!
Пожелавам на всички вас здраве, обич и безкрайни поводи за радост!

Болните да оздравяват и да се приготвят за разходки! Най-накрая времето ни се усмихна пролетно Simple Smile

Да се похваля - спечелих фотосесия от една игра във ФБ! Това е първата печалба в живота ми, много се вълнувам  Flutter

# 414
  • Варна
Моника, честит празник! Пожелавам ти здраве и много много сбъднати мечти.  Hug Почерпката е страхотна! Искам да се набутам в някоя сладкарница и да се наям със шоколадови торти и пасти и прочие............... ooooh!

Елпет - честит имен ден и на двама ви! Носете си имената с гордост.  Hug

Вери ми, сподели, защо според теб хималайската сол е вредна?  Praynig Аз я консумирам от доста време, като по-здравословен заместител, а и уж заради множеството микроелементи, които си въобразявам, че се отразяват добре и на кожата ми.  newsm78 Иначе, нямам проблем да спра солта и май ще го направя, че краката ми са подути от сутринта. Едвам си обувам сандалите. Иначе не изглеждат трагично, но се забелязва.

Бебе2, хем съм изумена от коментара на онази жена, хем и не съм изненадана. Ужасен народ сме. Имам чувството, че простите хора преобладават в тая държава и най-много те се множат.  Shocked Shocked Shocked

# 415
  • София
благодаря ви за милите думи  Hug

# 416
Здравейте
Честит празник на всички именници днес-бъдете живи и здрави .

Моника на теб честит юбилей! Всичко най - хубаво ти  пожелавам!

Стерилизатор ползвах от тези за микровълнова и сега пак ще ползвзм такъв. Бях си купила и стерилизираща теччччност но я  ползвах само веднъж.

Искам да попитам тези от вас които имаха контракции дали имахте леко кафеникаво течение понякога и дали от време на време усещате пулсираща болка в кръста. При последния преглед в понделник всичко с бебето и плацентата бе ок . Пия Магне Б6 3х2 и нефидипин 3х1 с магнезия.

# 417
Моника ЧРД  newsm59 да си жива и здрава
Елпет честит празник и на двама ви бъдете здрави

# 418
Аз имах такова зацапване и лежах 3 дни в болница. Преди това не съм пила магнезий под никаква форма, сега магнезиев диаспорал 300 едно саше на ден, слагам и утрогестан 2х2 и пия но шпа 3х2. Абе не е шега работа, ако имаш такова зацапване задължително се консултирай с лекар и го карай по-леко, че аз нямах спирка, но от както се случи това съм предимно вкъщи и си лежа, че малко остана да не се излагаме на края  Simple Smile
Да питам някой поръчвал ли е дрешки и буйки от Абубу, хубаво качество ли са нещата, че по магазините не мога да обикалям, нали трябва да си лежа.

# 419
Lady April Хималайската сол си е най-обикновенна каменна натриева сол, в която има отлагания на желязо, мед и прочие, което е много хубаво. Но ако имаш проблем с кръвно или нещо друго, което налага спирането на солта е важно да знаеш, че тя не е заместител и че също трябва да бъде спряна. А лошото е, че понеже е по-едра, по-бавно се разтапя в устата и по-друдно се усеща соления вкус, заради което лесно можеш изконсумираш повече сол от необходимото. Иначе аз преди да забременея също си ползвах хималайка /с нея даже е по-вкусно/.  Peace Сега сол не консумирам заради пустото кръвно.

raika браво! Честита награда!  Sunglasses

Не разбрах кое майче е със зацапване  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт