Отговори
# 390
Ния и Суитпай, благодаря за насоките за Мадъркеър. Ния, зная, че от сайта от Англия са по-евтини, но преди да поръчам каквото и да било /не, че зная как де, тепърва ще разучавам/ искам да отида да погледна "на живо." Много ми нахвалиха техните чаршафчета и обиколници.
Юлиянка, мисля, че ти пита за S-line. Аз я бях харесала много, дори и ходих да я гледам, но трудно се сменят кошовете и това ме отказа. Иначе е хубава.
От вчера следобед съм столичанка в повече Laughing. Ходих до МОЛ-а на Стамболийски, че ми е най-близо, от където си взех онова хубаво комплектче с рачето за новородено от Н&М, както и разни чорапчета. Посетих Майорал, където харесах една рокля за 78 лв, но не я взех, много и се чудя newsm78. Скъпа ми се струва, а като е за новородено едва ли ще я облечем повече от 1-2 пъти, преди да стане малка. Иначе и оттам забърсах 1-2 неща. Имам и още един чифт обувки. /В Майорал имат намалени обувки/. ММ вика - това бебе ще е малко и ще си стои в леглото, защо му са обувки? Мъжка му работа. Нали е момиченце. Трябва да има обувки. А, накрая случайно попаднах на магазин на Ейнджъл Бейби. Много им са хубави материите. И оттам понапазарувах Embarassed.
Само търсих този магазин, за който бяхте споменали с евтините рокли на кръстовището на Т.Александров и Хр.Ботев, но нещо не го намерих, или аз не разбрах точно къде е.Застанах на кръстовището и уж погледнах и към двата края, ама...ако може мамите, които са ходили да ми кажат на ляво ли завивам  или на дясно, ако идвам от Т.Александров.

# 391
Добро утро на всички!

Днес слънцето тук грее и това ме прави много щастлива!

Искам да ви почерпя виртуално по случай моя юбилеен рожден ден и да пожелая на всички ни здрави и щастливи бебоци!

# 392
Честит ти празник! newsm59. Ще ти пожелая най-хубавото - леко раждане и здраво и щастливо бебе със здрави и влюбени родители!

# 393
Моник@,  newsm67, пожелавам ти за всеки юбилей да имаш по едно прекрасно събитие, както тази година!

Само търсих този магазин, за който бяхте споменали с евтините рокли на кръстовището на Т.Александров и Хр.Ботев, но нещо не го намерих, или аз не разбрах точно къде е.Застанах на кръстовището и уж погледнах и към двата края, ама...ако може мамите, които са ходили да ми кажат на ляво ли завивам  или на дясно, ако идвам от Т.Александров.
От Т.Александров тръгваш по Ботев посока Централна Гара. Магазинът е от лявата страна, в близост има хотел, ама забравих как се казва Embarassed
Mar_bella, за глухарчето са листа, цъкни го и в нета. Прави се студена настойка, не се вари
Да ви се похваля момичета, а и да ми кажете какво мислите.
Дадоха ми дрешки, които не са ми всичките необходими/ не ми допадат и момичето ми беше казало, взимай каквото ти трябва, другото предавай нататък. Та, аз пуснах в продавалник в графа "подарявам" и днес сутринта ми се обади една 59 годишна дама, която заедно със съпругът и са приемно семейство за 2 бебчета, едно по-голямо детенце и очакват тези дни още едно новородено. Жената беше супер приятна по телефона, благодари ми 100 пъти и бла-бла. Оплака се че някаква мама подарявала дрешки и тя като звъннала, онази и отговори че "на копелета не ги дава" Shocked Shocked.
Та, аз съм много доволна че ще ги изпратя и адски се зачудих че има хора с подобни реакции. Вие какво мислите?

# 394
Добро утро на всички! Wink
Имам следния въпрос: Ходите ли да ви записват тонове и ако да - откога? Аз съм в 32-ра седмица и до момента нищо не се казва по темата от моята лекарка, а много се чудя?

# 395
  • София
bebe2, добре си направила, че си решила да ги подариш. Аз също бих го направила, но нещата, които снаха ми ми даде от племенницата ми според мен след като и аз ги ползвам няма да стават за нищо, тя обаче иска да ги прибера и запазя. Тези, които сама съм купувала ще ги раздам когато ни умалеят. Има хора, които имат нужда от такава помощ и смятам, че е егоистично да не помогнем, когато можем. Относно реакцията за копелетата, дано няма такива хора наистина, а ако има, то те не заслужават да имат деца. Никое дете не е виновно, че се е родило в лошо семейство, което го е  изоставило. И именно тези деца имат най- много нужда от помощ и подкрепа, защото са лишени от всичко нормално, което се полага на всяко дете.

# 396
Честит рожден ден Моник@!Леко раждане ти желая и здраво и щастливо бебече!  bdbaloni

# 397
Моник@ Честит Рожден Ден!   newsm59Бъди здрава, обичана и щастлива! А през юли да си имаш здраво и сладко момченце
Скрит текст:

# 398
Tara2  в Mothercare комплект от 2бр. долни чаршафи е около 70лв. на всичкото отгоре са трикотажни- демек всяка прашинка се лепи. Аз от там специално спално бельо не бих взела, виж дрешките стават.

# 399
  • Телиш/Плевен
Щом е регната толкова отдавна за мен е ОК.Все пак не можем да се опазим от всички тролове и психопати във форума.Обществено място е.Единствено във ФБ групата може да се слага някаква граница на реални хора
  202uu
Аз тук добавям всеки, който ме помоли или който пише в темата. За групата във Фейсбук сме наложили ограничение - или да е редовен в темата, или някой от групата да го познава. Но все пак там всички сме с реалните си лица и споделяме лична информация, така че е нормално да сме по-предпазливи. А тук така или иначе на първа страница има вписани толкова много жени, които не са писали от създаването на темата, така че няма как да следим кой е реален и кой - не. Peace

Моника, честит рожден ден! bdbaloni Много здрава и щастлива да си и скоро да се радваш на най-прекрасния пухкав подарък!  ylinfant newsm51

# 400
  • Русе
Здравейте, маменца!
Бяхте говорили за стерилизатори, електрически и за микровълнова и т.н., но нищо не си спомням дали някой беше ползвал течност за студена стерилизация и дали е доволен. Колко време отива 1л от препарата, че по моето време варяхме в едни тенджери едно чудо беше...  ooooh!?
Аз ползвах първия път такава на Чико. Честно, не знам дали съм доволна - все пак си е препарат. Сега умувам за парен стерилизатор. Ама съм и аз! Хората с първото дете стерилизират като обезумели, а второто минава по-така, а аз - обратното.  Laughing Иначе отива доста време, защото се слага по съвсем малко, дори накрая я хвърлих.

Честит Рожден Ден, Моник@! Бъди жива и здрава и много щастлива!
Честито и на именниците днес!

# 401
  • Бургас
Моник@   newsm59 newsm51, Бъди винаги здрава, обичана и щастлива, а през юли най-гордата майка на здраво, хубаво бебче.
  Аз от вчера съм на антибиотик, заради остро възпаление на ларинкса. Имам ужасни болки в гърлото и едва успявам да говоря и дишам. Консултирах се и с АГ за антибиотика, и той каза по- добре да го пия, отколкото да стане по-зле и да повлияе и на бебето. Утре съм на консултация и очаквам с нетърпение да видя как е бебка, че с тези проблеми и тя нещо не е много активна и допълнително ме стресира. Малко остана до финала, но тези последни седмици са ми най-големи притесненията. Утре след консултацията ще пиша, а сега ви пожелавам лек и спорен ден!

# 402
  • Варна
Моник,  newsm59! Много здраве, щастие и сладко бебче на финала!

Аз се връщам от личния лекар и направо слънчасах. Още е 22 градуса и аз не издържам. Не ми се мисли като мине 30-те какво ще е. Добре, че ще раждам в края на юни.

Днес са ми много отекли краката, като най-странното е, че преди да изляза сутринта единия беше двойно по-надут. Личния ги гледа, мери, консултира се с кардиолого и каза, че засега са в рамките на нормалното за бременна жена,а а разликата идвала от това, ме беба е разположена основно вдясно и притиска там някакъв кръвоносен съд. Диуретик няма да ми дадат, защото имало нещо с плацентата, но не ми обясниха. Чайчета казаха, че може и никаква сол. Това с морската сол било рекламен трик, тя била същата като другата - все натриев хлорид.

На връщане влязох инцидентно в един магазин за спално бельо на българска фирма от Златоград и купих първото спално комплектче за кошарата на бебка с малката русалка за 15 лв.

# 403
  • Пловдив
 Mar_bella, защо не пуснеш изследване на урината за албумин? Малко несериозна ми се вижда преценката на личния лекар..

Моник, честит рожден ден! Жива, здрава, много обичана и скоро един пухкав подарък  Heart Eyes

# 404
Аринче аз те бях посъветвала за по-дълга нощница, но имах предвид около коляното като дължина, че туниката дето беше показала беше с дължина до средата на бедрата, което си е късо, но пък тази раираната много дълга, което не е чак такъв проблем всъщност. Дето се казва можеш да скъсиш, ама не и да удължиш.  Peace
 newsm59 Моник@

Общи условия

Активация на акаунт