Отговори
# 465
bebe2 направо ме смаза от смях ние от месец и половина сме в мираж .Първо защото аз не се чувствам комфортно в кожата си и второ за да не грухтя като праска  Laughing Grinning Laughing Grinning Laughing Grinning.

# 466
  • Пловдив
 bebe2,  Joy Joy Joy

Ние сме под забрана от така заветните две черти. ММ е забравил какво е секс и има ли почва у нас Simple Smile

beb4eto, апатията е ужасна... Как си сега?

# 467
bebe2,Благодаря,че ме накара да се усмихна   bouquet вие поне правите някакви опити,ами ние понеже сме на 110% убедени във фиаското,както ти го нарече,и не си правим и труда  #Cussing out

# 468
  • Пловдив
В тоалетната и банята ни е избил един хубав мухъл. Мамите, който имахте същия проблем, преборихте ли го? С какво третирахте? Може и на лични да ми пишете, благодаря!

# 469
Добро утро,

Avencis   и на мен ми причернява тука от два-три дни и ми се вие свят. Аз го отдавам на жегата и гледам да имам вода до мен, че забравям да пия,особенно като излезна навън. Повече навън ми причернява и не знам какво ми е кръвното в този момент, после вкъщи си е 110 на 70-75.

Тоновете, при последната консултация по ЗК преди седмица, само ги чуха с една слушалка и това беше. Не са ме гледали на ехограф и сега чак след 2 седмици. Явно всеки лекар си решава сам.

pival не го мисли кантара.
Скрит текст:
СЕГА:
СЛЕД 2 МЕСЕЦА:

Mrs Raven УФ, много гадно да станеш с лошо настроение. НЕ пипай терасата! Чу ли. Стига ти за днес. Пази се, ей. Как ще мъкнеш кофи, досега само си клякала и напрагала коремчо. Почини си малко. После като го видиш и чуеш бебчо на прегледа ще се усмихнеш и всичко ще е наред. Бебетерапия за тебе Simple Smile

Мимето14  За гумени дръжки, точно тази не знам, но виж и тук:
http://neoform.bg/bg/products/56/1.html
http://avlonbg.com/bg/82-detski-mebelni-drajki
 Честито за креватчето! И ние имаме от снощи. Чувството да си гледаш креватчето, е много хубаво. Май почвам да осъзнавам, че ще си имаме бебе Shocked. А от представите, че скоро ще спи вътре, днес цял ден сигурно гърдите ще ми текат  Laughing. Една приятелка ми се смее, че аз няма да кърмя, т.е. бебето няма да суче, а само като заплаче и направо ще му изливам мляко мимоходом от дистанция.

MAMA_SANCHO я бързо една усмивка

fuzzyblue Моят багабонт постоянно се върти. Усещам го.Като колелото на късмета е. Успокояват ме, че до 34-та има време да се кротне и дано е в правилна позиция.
Ох твоят мъж, не знае ли, че с хормони се не спори.
Частният лекар може да ти издаде 45 дневният. Няма проблем.

А така bebe2 стои ни!  Ред си трябва тука и дисциплина. Всички да слагат усмивките и ходом марш. 261uu  261uu
А разказа ти е направо Joy  bouquet .

beb4eto Не унивай, още малко само. Взимай възглавницата и ходом да лягаш в строя с усмивка. 

# 470
pival за изчистване и дезинфекция срещу мухъл когато ми се наложи ползвам белина и няма проблем после

# 471
По памет започвам да отговарям на някои юлки, преди да изляза да ме попече слънчицето:

pival, мухълът в банята го уморихме с "Антимухъл 1" за директна употреба с моментално действие на фирма Аромакик ООД - Казанлък. Дори фугите до душкабината вече са чисти и изобщо съм доволна. Ако не се лъжа бях го купила отдавна от Пени маркт.

Mar_bella, Avencis - Тоновете на бебо ги мерят от 30-та ми г.с. всяка седмица. Дори вчера помолих да мерят пак, докато бях в нашето училище за родители вместо днес само заради това да се разкарвам. Бебо беше се обърнал с гръб към корема ми и трудно го "възбудихме" да го чуем... Но всичко е наред.

arin4eto_93 - аз още пия Магнерот от 500 мг. и докрая няма да го спирам. А защо ти го спря?

fazzyblue - Частният лекар, при който се наблюдаваш, ще ти издаде 45-дневния болничен.

# 472
Здравейте Момичета и от мен   bouquet Аз първо се разшетах и така ви прочетох.Днес като по чудо толкова рано станах ама и трудно заспивам Sad Аз днес съм на тази фотосесия от 15,00ч и се надявам да има и интересни теми за дърдорене че до сега не съм  ходила на подобни събирания.

Пожелавам успех на мамите с консултациите и бързо оправяне на тези с болежките!

Бебе2 Ей голяма история и обща болка,но не се мисли за хипопотам и прочее много сме си хубави с тези тумбаци ,а и ние сме си хора имаме си нужда ,а мъжете да влизат в положение  Crazy Няма по красиво от това да си бременна  Hug

Повече усмивки и по-малко размисли и ще мине бързо времето.Нека не се товарим с негативна енергия а само с положителен заряд   bouquet

Пожелавам ви един много слънчев и спокоен ден!

# 473
  • София

Сигурно и на вас ви се е случвало да станете сутрин и да сте в едно ей такова кофти настроение

Аз съм така тази сутрин, но знам защо е. Снощи ММ се поддаде на врънкането на малката да спи в нашето легло, съответно на мен ми беше тясно, местих се в детското легло (късо), после на дивана (твърдо) и цяла нощ не съм спала. Оплаках му се сутринта, а той ми се хили и вика "Два пъти идвах да те проверявам тази нощ - спеше си и похъркваше!"  Thinking

Много вкусни дини има и в Пикадили -0.99 лв./кг.

Аз имам стерилизатор за микровълнова, на Авент е, мисля пак да си го ползвам.

Mama_sancho, И аз много мразя болници, избягвам да мисля за момента с постъпването и даже багаж не искам да събирам още.

За мухъла, не на лични, моля!

# 474
arin4eto_93 - аз още пия Магнерот от 500 мг. и докрая няма да го спирам. А защо ти го спря?

Спрях го защото отидох в болницата заради високо кръвно и бурни движения на бебето за около20ч  нямах болки или контракции и от както го пия 1 седмица и една контракция не съм получа и смятам ,че е излищно да прием и да се тровя след като нямам проблеми с контракции и болки Simple Smile АГ то ми не обърна внимание дорикакво са ми изписали и за това.Сега ми останаха 8 таблетки от 2 блистер ще ги доиспия по една на ден и мисля че е достатъчно ,все пак момента идва с раждането на бебо  Simple Smile Казаха ми до 36 ако искаш можеш да ги пиеш в МД

# 475
Pival за сега съм добре - пия си магнезия и нямам контракции. Течението май взе да избледнява . Предполагам се сдобих с тези екстри от претоварване и когато ми свърши домашния арест смятам да я карам по-спокойно. Лошото е че не съм купила почти нищо и ако трябва да лежа до края ще трябва друг да свърши тази толкова приятна за мен част от подготовката за бебето.

bebe 2  newsm10 newsm62 smile3501 ама как добре го описа .

# 476
Бебечето аз също след като престоях 3 дни в болницата си кукам сама вкъщи, понеже ми казаха, че трябва да почивам  ooooh! Наистина те разбирам, много е тягостно, а какво да кажат мамите дето от началото са така. Оплзотворявам времето с онлайн шопинг за бебето. Тъй че има начин да си пазаруваш ти лично и от дивана  Simple Smile
За секса какво да кажа, след случката с прокървяването, за мен секса е мираж. ММ не иска и това е, страх го е. Вчера обаче се позабавлявахме в банята, но без съществената част, ама като няма риба и ракът е риба  Laughing От тук нататък трябва да сме доста изобретателни, докато отново можем да правим секс. Иначе аз не се чувствам като хипопотам, даже се чувствам много секси Simple Smile а пък милото има фетиш към бременни и сега много ми се радва как изглеждам, аз имам чувството, че и в чувал да съм облечена пак ще има мерак за мен  Laughing
Bee-di виж това е сайта на тази марка Минене, дето си харесала спалното комплектче http://minene.bg/11-%D1%81%D0%BF%D0%B0%D0%BB%D0%BD%D0%B8-%D0%BA% … D0%B8%D1%86%D0%B8

# 477

Спрях го защото отидох в болницата заради високо кръвно и бурни движения на бебето за около20ч  нямах болки или контракции и от както го пия 1 седмица и една контракция не съм получа и смятам ,че е излищно да прием и да се тровя след като нямам проблеми с контракции и болки Simple Smile АГ то ми не обърна внимание дорикакво са ми изписали и за това.Сега ми останаха 8 таблетки от 2 блистер ще ги доиспия по една на ден и мисля че е достатъчно ,все пак момента идва с раждането на бебо  Simple Smile Казаха ми до 36 ако искаш можеш да ги пиеш в МД

и аз съм на същото мнение. До сега никога не съм имала контракции, които да са били по вече от допустимите, нито имам болки....ама да съм ги пиела. Е за какво и на своя глава не съм ги пила като  ме пита АГ казвам да пия ги и това е. Мисля че когато няма проблеми тялото само се подготвя за момента и с тези лекарства само се тровим!

# 478
Здравейте мами, отдавна не съм писала, така се стекоха нещата ...

Започнали сме да се вълнуваме като абитуриентки  Joy, то не са коли (колички), тоалети (за изписване де), то не е козметика, емоции, разходи, абе време ни е!

От това неспане нощем вече около два месеца си мисля, че няма и да се наспя, или носа ми е запушен или кълките ме болят, няма обръщане точно както някой беше писал по-напред - като калинка по гръб и каквото ни чака тепърва безсъние с бебоците комай трябва да свиквам.

Като гледам какво е времето топличко, тоалета за изписване на беба може и да е само памперс  Grinning.
Вече имам и примерни дати за секциото, ако се устиска до тях, фраксипаринче ще бия до тогава, плацентата ми е ОК, на мамите с притеснителни плаценти пожелавам компетентно наблюдение и най-добрият момент за раждане на бебчетата. Аз на тонове също не съм била още, в 34 гс съм, но и не се притеснявам много, записах си консултация чак след две седмици, защото не мога да мръдна без мъжа, а той все пак е на работа и не всеки час за консултация е удобен нему.  Имам усещане за непрекъсната "мускулна треска" в кръста тазовите кости. Ще се изтърпи и после ще влизаме във форма. Както се казва в много мина, мъничко остана. Приятен ден на всички.

# 479
Момичета за магнезия хем сте прави, хем има и нещо друго. Той действа с натрупване и ако се спре приема му съвсем и изведнъж тръгнат контракции, първите хапчета няма да са достатъчни да свършат работа. Но да ви призная и аз когато съм добре пия  2х 2, а не 3х2, но пак гледам да пийна малко /същата редукция направих и на желязото, което всички мразим - и него го пия от дъжд на вятър, но гледам да пийвам/ Въобразила съм си, че това е компромисен вариант.  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт