JAMES FRANCO и поколението на 30-годишните, които превземат таблоидите

• 41 428
  • 756
  •   1
Отговори
# 375
Изгледах вчера "Милк", много хубав филм. Обаче Франко пак не можа да ме впечатли, не че имаше как да стане при наличието на Шон Пен във филма. Великолепен беше! Жестовете му, мимиките, гласа....невероятно превъплъщение.
Франко си беше просто добър, имаше си роля - изигра си я добре и толкоз. Досега не съм гледала филм, за който да кажа - "не можах да откъсна очи от него". Продължавам с гледането. Grinning

Нов евентуален проект на Фасбендър - http://www.tracking-board.com/tb-exclusive-michael-fassbender-wi … ad-in-garagistas/

The plot of the film is being kept under wraps, but presumably it will have to do with the early days of Formula One racing.

Интервю с Хидълс за новия му филм "I Saw The Light " - http://www.dailymail.co.uk/tvshowbiz/article-2663015/BAZ-BAMIGBO … wboy-crooner.html

They didn't call him 'The Hillbilly Shakespeare' for nothing. How Hank sang and how Hank played – that's the work I have to do

Няма отърване от Шекспир Laughing

Онзи ден е имало прожекция на "The Imitation Game" в Ню Йорк пред отбрана публика. Отзивите били много добри.

# 376
Тъкмо щях да казвам, че пак е успял да вмъкне Шекспир, хах. Хубаво интервю е, изглежда доста въодушевен от проекта, дано се справи.

# 377
Пропуснахме да кажем добре дошла на новодошлата фенка.
Здравей!  Hug
Здравейте, аз само мимоходом при вас,колкото и да го харесвам Франко никога не бих гледала Спайдърмен,ето колко съм фенка.Изгледах Milk и много ми допаднаха и филма,и играта на Франко.Ако и за в бъдеще избира внимателно филмите,в който се снима има шанс да стане най-добрият актьор между художниците,а не обратното.Ще почакаме и ще разберем.И ако направите тема за Хийт Леджър с удоволствие пак ще намина.

# 378
Имаме официален трейлър на The Drop с брилянтната песен на Apparat - Goodbye.

И официален отговор на въпроса за кутрето и белег на брадичката(не съм забелязала):

Цитат
Q:what did you do to your pinky and how did you get the scar under your chin?
A:Stabbed a knife into a chopping board and severed a very tiny little tendon in little finger – had 3 operations to be able to close it make a fist but can’t straighten it.
One scar face: I Fell off a chair superbly doing a dance class contemporary ballet got the better of me
2nd: My mate Kelly kicked me during a stage fight at drama school in the ass pushing my face into the floor, I was on all fours at the time and clearly asking for trouble
SO…now y’all know:)

И накъде без снимка с кучето:

# 379
  • в сърцето на един мъж...
Ух, много хубав тоя трейлър Heart Eyes
Аз малко изостанах с гледането, но поне един съм отметнала от не задължителните филми на Франко

Flyboys - много добро филмче в стил "Червеният барон" - обичам мъже в униформи, а филми за пилоти са ми в топ класацията за гледане. Направен с чувство за хумор и много свеж. И Франко е чаровен там Laughing

# 380
Къде се изпокрихте всички?

Мой ред е да ви заливам със снимки от снимачната площадка на Legend.

Скрит текст:
Ромео и Жулиета:

Двамата Крейн - на пръв поглед не се усетих, че това е Том плюс дубльор:

Кучето, готово за премиерата:

# 381
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Леле, леле, как му отива да е романтичен и покатерен на улука Laughing
Аз снимки от другата актуална снимачна площадка няма да нося, че там положението е трагично, но съм подготвила ретро окоплак- още от времето на "Съмър" Heart Eyes

# 382
  • срещу двата комина :)))
здравейтеееее  Hug няма да ви обяснявам колко ми залипсва тая тема за една седмица  Hug

# 383
  • в морето до колене
Здравееееееей  Grinning А ти къде се губи толкова време?

# 384
Здравееееееей  Grinning А ти къде се губи толкова време?

моренцееее, за съжаление без грам интернет  Mr. Green

# 385
Добре дошла, Муре! Hug

Въх, какъв е романтичник Харди! Особено на първата снимка. Все едно всеки момент ще се разпее и разтанцува по улицата като Джийн Кели. Grinning

Я да видим какво правят другите титуляри?

Франко
Скрит текст:
Премиерата на "The Interview" е обявена за 10 октомври тази година и корейците вече са се наострили - http://www.latimes.com/entertainment/movies/moviesnow/la-et-mn-n … 140623-story.html.

Perhaps it was only a matter of time before James Franco found himself in the middle of an international incident. hahaha

Световната премиерата на друг негов филм - "Good People", пък е насрочена за 26 септември, а отбрана публика ще може да го види още на 25 юли.

Джоузеф
Скрит текст:
Ново клипче. Социално и политически орентирано.

">#t=139[/video]

И нещо, което си плаче за десктоп. Цъкабъл.

Фасбендър
Скрит текст:
От онзи ден в Лондон

Нов постер на "Франк"

За другите ще има продължение следобяд. Wink

# 386
ооо, Злате, прекрасно ме подсещаш  Hug я да ви почерпя със закъснение за РД на благоверния Търнър  Heart Eyes

а тук може да се почерпите от тортата  Heart Eyes

# 387
Аз с друго бих се почерпила от благоверния ти Търнър, ама хйде няма да казвам.  newsm53

Скрит текст:

Жив и здрав да е и все така прекрасен!

# 388
мръсТница си тиииии, няма да пипаш съпруга, ей  Joy

# 389
  • в сърцето на един мъж...
Аз да споделя, филм на Франко не гледах, но отметнах Remember the Titans - много ми хареса. Един от наистина прекрасните филми. А Райън какъв е сладък, млад, свеж Laughing Много много ми хареса Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт