JAMES FRANCO и поколението на 30-годишните, които превземат таблоидите

• 41 436
  • 756
  •   1
Отговори
# 390
Страхотен филм!

# 391
Ей, Злате, откога му се каня! Тегля.

С изненада открих, че Франко също участва в благотворителни кампании, а именно тази на Broadway Cares/Equity Fights AIDS.

Снимки:

Скрит текст:

Клип:

# 392
  • срещу двата комина :)))
аз изгласувах най-накрая за Тристан  Blush най-много ми хареса Франко там и това си е  Laughing в другите филми, които гледах също е прекрасен, но тук го запомних най-много  Sunglasses

# 393
  • в сърцето на един мъж...
Много ми хареса, и накрая и си поревах, посмях се с тях, изобщо мой тип филм Grinning
Ох, Франко ще ме умори с тия снимки Joy

# 394
С изненада открих, че Франко също участва в благотворителни кампании, а именно тази на Broadway Cares/Equity Fights AIDS.
hahaha

Обаче пак го подкачиха за оскарите. Не им ли омръзна вече?

# 395
Ми не знам. Ще взема да ги изгледам накрая тези оскари, да видя какво толкова е сгафил. И вие тук мълчите, не казвате. Laughing

# 396
Може ли да резюмирате, че и на мен ми стана интересно, а пък не знам защо нямам спомен от тази церемония точно  newsm78

# 397
  • в морето до колене
Ами аз мога да резюмирам така:

След последната церемония с водещ Били Кристъл през 2004 година рейтингите вървяха стабилно надолу. Като най-нисък рейтинг имаше церемонията на 80тите награди през 2008 - точно по време на сценаристката стачка. Хю Джакмън през 2009 не можа да оправи съвсем нещата - имаше малко повдигане, с около 3 пункта, но то не стигаше да компенсира огромния срив. После през 2010 бяха двама водещи - Алек Болдуин и Стив Мартин. И рейтингите още маааалко подскочиха.
Приблизително по същото време активно започна да се пише за демографския срез на "академиците" - как самата Академия е пълна предимно с консерватилни бели мъже над 60-годишна възраст. Съответно и наградите им са консервативни. Пък и церемониите им са скучни и като за старци...

Та продуцентите решиха да "печелят млада аудитория" и да заложат на тандем от по-млади звезди като водещи. И обосноваваха избора си така: ”James Franco and Anne Hathaway personify the next generation of Hollywood icons — fresh, exciting and multi-talented. We hope to create an Oscar broadcast that will both showcase their incredible talents and entertain the world on February 27. We are completely thrilled that James and Anne will be joining forces with our brilliant creative team to do just that.”
Ан вече се беше проявила в един "импровизиран" скеч с Хю Джакман. Това донякъде обясняваше нейния избор. Изборът на Джеймс и досега не ми е ясен.

В резултат се получи една доста кофти церемония. Джеймс беше ужасно вял през цялото време. Вероятно за да компенсира неговата вялост Ан беше малко превъзбудена...
Най-много аплодисменти обра ... Били Кристъл, който се появи за кратко на сцената.
Дори скечът, в който Франко беше облечен като жена (костюм и грим, пунтиращи М. Монро) беше зле.
Аз лично най-хубав спомен за тяхното водене имам от пред Оскаровите рекламни трейлъри.

Веднага на другия ден ги заля вълна от негативни коментари. В половината ревюта се задаваше въпроса: а не беше ли напушен Франко снощи?
Рейтингът се оказа с близо 2 пункта по-нисък от предната година...
За капак след време в няколко интервюта Джеймс каза неласкави думи за Ан и тяхното партньорство като водещи... и съвсем усмърдя пейзажа.

Та така - сега, три години по-късно още не са му го простили. И постоянно се намира повод да му го напомнят.

# 398
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Аз ще съм по-кратка в обяснението- Франко изглеждаше натъпкан с транквиланти, до него Анка подскачаше като на силна доза екстази. Тя имаше преимуществото да сменя красиви рокли, той горкият беше лишен и от тази последна защитна броня. Като цяло- двамцата със сигурност бяха зле, но не си личеше и да са получили кой знае какво като сценарий, което да съсипят, така че според мен подигравките са насочени в не особено вярна посока (отделно тя беше по-зле от него, но нея не я подбъзикват и досега за тия Оскари).

# 399
  • Once there was a Hushpuppy...
Ето ме и мен с гледан филм Grinning
Признавам си, чета всичко което пишете за филмите и така си преценявам дали да гледам някой Peace
И, сега последно "подведена" от Мури, от последния й пост за гласуването реших, че ще го гледам Peace
Има думички в представянето на всеки филм/когато всяка от нас пише/, които ми се запечатват в главата и ми действат подтикващо, както е "....ролята му е запомняща....". Веднага ми светва лампичката и желанието да видя подобен филм/роля.

И, да Тристан и Изолда е разкошен,прекрасен филм. За любовта, чистата, невинната, младежката, първата...Много ми хареса и Франко в него, идеално подхождаща му роля Heart Eyes
Много се радвам, че го гледах, с удоволствие.
През цялото време се чудех как се казваше актьора, който играе Марк/ понеже много го харесвам Blush/ и даже не ми се прекъсваше да отварям и да гледам. Само знам, помня де, че съм го гледала в подобни филми, май в Троя или бъркам. Може и на други места да съм го гледала Wink

# 400
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Руфъс Сюъл е актьорът, Ради. Може би се сещаш за ролите му в "Съдба на куртизанка" или "Устоите на земята", ако ти се струва, че си го гледала в нещо подобно.

# 401
  • Once there was a Hushpuppy...
Да, мислех си за Съдба на куртизанка Peace
Но, не бях сигурна, защото той там трябва да е много млад Rolling Eyes Та, аз съм го гледала преди сто години..
А, сега на колко да е, ейй този мъж не стареее Blush Heart Eyes Много го харесвам.
Ауу, четох му биографията, ми то в много филми съм го гледала Grinning

# 402
Ух, благодаря за разяснението, явно тази церемония изобщо не съм я и гледала цялата, а само на клипове и затова не си спомням нищо.

На интересно четиво попадам http://time.com/2921071/kim-jong-un-seth-rogen-the-interview-james-franco/ Тези дали са толкова щури, че да обявят война, заради филм?

# 403
Благодаря за подробното разяснение, Мяч. Спести ми гледането. Simple Smile

Да ви покажа много фотошопнатa корица, постер и някоя друга снимка от Mad Max.

Скрит текст:

# 404
  • срещу двата комина :)))
ей, ама те наистина са се оляли с фотошопа  Joy нищо де, филма изглежда добре  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт