JAMES FRANCO и поколението на 30-годишните, които превземат таблоидите

• 41 628
  • 756
  •   1
Отговори
# 480
Злате, днес май си скарана с работата. Laughing

И върха на сладоледа  hahaha
Скрит текст:

Е, много ми харесва тука, виж фламингото как го отваря, и косата, тази непокорна коса. Mr. Green

# 481
Злате, днес май си скарана с работата. Laughing
Скрит текст:
Трябва да уча, утре ми е изпита по руски. Mr. Green

# 482
А от другите нови тая си плаче за аватар, само чакам да изкарат без таговете  Mr. Green

# 483
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Джоузеф
Скрит текст:
Джо, ето го клипчето:

#Shocked smile3544
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Не ме търсете повече днес

# 484
Вчера видях сметката на Джо, днес е ред на Крис. smile3508

Том от сета на мафиотския филм. Цъкъбъл

Ах, Дейвид! Ах, Тюлис! Heart Eyes

И един бонус

# 485

Определено успя злата ти мисия. Laughing

Mad Max щял да ходи на Comic-Con. Чудя се Том и Чарлийз дали ще застанат рамо до рамо?

# 486
В техния случай ще е по-скоро брадичка до рамо Mr. Green
Злате, и през мен мина, тъкмо бях почнала да се окопитвам след вчера Crossing Arms Laughing

# 487
В техния случай ще е по-скоро брадичка до рамо Mr. Green

hahaha

Няма бе, те само седнали ще ги снимат. Пък и покрай Шон, трябва да е научила някой трик как да изглежда по-ниска.

# 488
Научила грънци. Сети се за последните им снимки в компроматната- тя цялата крака със супер къса рокля и високи сандали, той като трапаслик ситни на крачка отзад (тъкмо да изглежда ооооще по-нисък hahaha)

# 489
  • Once there was a Hushpuppy...

Определено успя злата ти мисия. Laughing

Ооо, Злате и на мен ми видя сметката Mr. Green така е то, с един куршум колко зайци отстреля...не можеш да ни изброиш тук Joy Joy Joy

Ама много е хубав тоя Том, бе,пффуу, припадам веднага smile3544 smile3544 smile3544

# 490
Брях Shocked
http://okmagazine.com/get-scoop/eva-mendes-and-ryan-gosling-pregnant/
(много са ми смешни като кажат "те са бременни", все едно и мъжът ще се разхожда с десет кила корем hahaha)

# 491
Айде бе! Че и в седми месец? Снимки имаме ли? Ева Мендес, която не иска деца, Ева Мендес?
Ще си позволя да бъда скептична.

(много са ми смешни като кажат "те са бременни", все едно и мъжът ще се разхожда с десет кила корем hahaha)

Наскоро Мила Кунис нали се скара на Джими Кимел заради we are pregnant. Laughing
Скрит текст:

# 492
Чудесна новина! Честито им и на двамата!

Много харесвам Мила Кунис. Страхотна е! И много права също така Laughing

# 493
  • срещу двата комина :)))
стига бе, нали скоро имаше снимки на Ева, не си спомням да съм я видяла бременна ...  newsm78

# 494
  • в морето до колене
Такава новина няма да я приема за новина, докато не видя официално изявление на някой от техните официални представители (по възможност и на двамата, придружено със снимка, на която Раян е сложил ръка в/у очевидния корем на Ева).
В случая недоверието не е към тях двамата, а към медиите. Те са двойка от три години, а вероятна бременност на Ева се коментира поне от две. Досега трябваше това да е поне третото чаве...  Whistling

Общи условия

Активация на акаунт