JAMES FRANCO и поколението на 30-годишните, които превземат таблоидите

• 41 369
  • 756
  •   1
Отговори
# 285
Да се отчета и аз с филм. Изгледах "Howl" - не съм впечатлена нито от филма, нито от Франко. Единствено Джон Хам ми хареса, ама аз и заради него най-вече го гледах. Grinning

Изумява ме Франко как може да снима подобни филми, че и далеч по-артовски изгъзици, съдейки от резказите на Джой и в същото време да прави простотии от типа на "Експреса" и "Краят на света". Не мога да го разбера.

# 286
  • Once there was a Hushpuppy...
Да се отчета и аз с филм. Изгледах "Howl" - не съм впечатлена нито от филма, нито от Франко. Единствено Джон Хам ми хареса, ама аз и заради него най-вече го гледах. Grinning

Изумява ме Франко как може да снима подобни филми, че и далеч по-артовски изгъзици, съдейки от резказите на Джой и в същото време да прави простотии от типа на "Експреса" и "Краят на света". Не мога да го разбера.
А, така! И за мен е чудно Thinking
Въпреки, че на мен филма ми хареса Peace

Мяч, като те чета, а и от другите момичета оставам с впечатление, че трябва да се приготвим за филмовата вълна с която ще ни залее Харди скоро newsm78 или не толкова.
2-3 филма да чакаме, така ли Thinking
Много искам да го гледам, е не само заради излъчването му Wink

# 287
  • в морето до колене
Ради, аз поне знам за два филма и два сериала, по които работи.
Но не знам, кога да ги чакаме.
Освен новия сезон на Peaky Blinders - за него е ясно, че ще е на есен.

И естествено всички чакаме Locke - сиреч торенти чакаме.  Close

# 288
Locke  явно го чакаме на двд да излезе през август(май) и чак тогава да се надяваме на торент.  Crossing Arms
А през есента излиза и  The Drop,  ама за него колко ще чакаме не смея да предполагам вече.

Сигурна бях, че пропускам нещо - Child 44 още няма дата.

Последна редакция: чт, 12 юни 2014, 08:51 от Криста

# 289
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Я да раздвижа темата с един Бронсън Mr. Green

и един гащосвалящ Том

# 290
  • Бургас
Хидълса в нов филм като кънтри звезда.

http://variety.com/2014/film/news/tom-hiddleston-hank-williams-movie-1201219530/

# 291
Ехаааа! Пак ще пее. newsm44

Сета намерих друга статия - там пише, че снимките ще започнат прз октомври в Луизиана. Това значи, че му стават три филма тази година. Догодина ще има да гледаме, ехей!

Трейлър на поредната простотия на Франко и Сет Роган - http://www.deadline.com/2014/06/movie-trailer-the-interview-seth … gen-james-franco/

Последна редакция: пт, 13 юни 2014, 10:16 от Злата с метлата

# 292
Учудващо, но трейлърът ме заинтригува Mr. Green

# 293
  • Бургас
Аз като ги видя двамата в комлект и бягам надалеч. Особено след "горещите" им любовни сцени. Даже и сега ме е страх да цъкна върху линка. Маже ли в скрит текст някой да пише дали има такива и тук, че да не го отварям.

# 294
Няма, споко Laughing. Трепят корейския диктатор.

# 295
И Бенедикт е на футболна вълна.

Benedict Cumberbatch was shot at Holystone studios this month for his work on an upcoming documentary about soccer and the world cup. We used only the available light. The quality of natural daylight you can only find at Holystone Studios. Check back for who’s else is shooting at Holystone.  Until then, keep the camera up and keep clicking! Photo by Tertius Bune. @TERTIUSBUNE

Нови снимки на Джоузеф

Скрит текст:

Рони и Реджи

# 296
  • в морето до колене
Мммм, косата на Джоузеф не ми харесва нещо ... нито като дължина, нито като цвят.  Rolling Eyes
Цилиндърът прави нещата малко по-приемливи, но пък ми създава друг проблем - прилича ми на коминочистач. От онези, дето уж се предполага да ги пипнеш за късмет...

Някои от вас тука казаха, че Том са го загрозили заради братята и не им харесва така.
Аз пък го харесвам.  Flutter

Да не говорим, че е в пъти по-красив от оригинала. (Освен това очевидният му стремеж за постигане на прилика, усвояване на маниери и пр. ме кара с още по-голямо любопитство да чакам Елтън Джон а ла Т.Х. и перспективата да имам пак поводи да ви надувам главите с любимата теза за method acting-а  hahaha)

Последна редакция: пт, 13 юни 2014, 12:19 от мячик

# 297
  • Бургас
Пффффф, Бенедикт да спре да се занимава с глупости ами да почва да снима Шерлок, че фенското войнство не издържа вече. Crossing Arms

# 298
перспективата да имам пак поводи да ви надувам главите с любимата теза за method acting-а   hahaha)

Пък човекът толкова да отрича, че е метод, ти продължаваш да настояваш, начи. Laughing

Жозеф май е и с лещи.

# 299
  • в морето до колене
 newsm47
Човекът може да си отрича, колкото си ще. Не му вЕрвам. Пък!
Освен това съм сигурна, че това Е една от причините да го сравняват с Брандо.

Общи условия

Активация на акаунт